Кой е най-лошият терен в "А"група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Кой е най-лошият терен в "А"група?

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2010 20:41

donpacko написа:Литекс,не знам малко ли пари са необходими за една подмяна на тревното покритие.За Разград се носи слух,че миналата година ремонта на тревното покритие е 300 000 лева,което си е сериозна сума.

За мен и 3 000 са много но тук говорим за футболен отбор, а тази сума с оглед факта за какво се говори не е голяма, че това е два луксозни автомобила.

От ТВ права всеки клуб получи пари, които спокойно можеха да инвестират в терен, но това се прави само ако се мисли за този отбор и неговото развитие.
Изображение

PROSTAK

Мнениеот PROSTAK » 22 сеп 2010 20:41

donpacko написа:Такива олигофрени трябва да ги банват по айпи адрес.

За автора на темата говориш нали ? :lol:

Да вземем всички други да излезем да си мучите наволя а ? :twisted:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 22 сеп 2010 20:43

PROSTAK написа:

Ей, ПРОСТАК скоро ще имаш бан! :)

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 22 сеп 2010 20:44

Всички сини пички пишат Тича.Задайте си въпроса защо...това е последната им изцепка...отбора на народа.А кой е отбора с най-много дузпи....В Сърбия преди имаше списание Дузпа,още тогава ЛС се обонираха и до ден днешен го получават.Абонамента им е пожизнен.
Последна промяна от nesidor на 22 сеп 2010 20:46, променено общо 1 път.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 22 сеп 2010 20:45

PROSTAK написа:

Тука почваш да плюеш,пускаш тема пак където веднага почваш по същия начин.За разлика от тебе,аз УВАЖАВАМ ЦСКА,за това което е било и сега което е, макар,че това сега не е отбор,сега е сбирщина там,винаги съм признавал успехите на противника,за разлика от много други хора,при които е водеща ОМРАЗАТА,а не любовта им към клуба който харесват.

PROSTAK

Мнениеот PROSTAK » 22 сеп 2010 20:47

LSFC 1914 написа:
PROSTAK написа:

Ей, ПРОСТАК скоро ще имаш бан! :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen

Да не ви каже човек истината и почвата да заплашвате тц тц тц

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 сеп 2010 20:49

nesidor написа:Всички сини пички пишат Тича.Задайте си въпроса защо...това е последната им изцепка.А кой е отбора с най-много дузпи....В Сърбия преди имаше списание Дузпа,още тогава ЛС се обонираха и до ден днешен го получават.Абонамента им е пожизнен.

аммм .. не са само сини, пък и то наистина ако поугледаш стадионът на Черно Море прилича на изорана нива, то в търново стадиона е по-хубав .. И стига се засягали въпроса за дузпата, то чудо дузпа, ама ако беше за ВАС нямаше да ревете като коне !
Последна промяна от ralka_levskarka на 22 сеп 2010 20:51, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 22 сеп 2010 20:50

Разберете, че това е действителността в България. Вие говорите сякаш държавата ни е станала светска държава като Германия и вече всичко друго е на шест, а остават само футболът ни и терените за оправяне и някой клубове умишлено не развиват базите си.. Когато нещата се нормализират в тази дупка, тогава ще е уместно да създавате такива теми! Спор няма - Тича е буквално нива, ама откъде пари за поправянето й?! Заплатите са равни на тези в Африка, вие за терените ми дискусирате.. Не мога да проумея в какъв розов свят живеете вие, или сте забравили, че сте в държава наречена България - най-бедната в Европа, най-неграмотна, най-престъпна, най-корумпирана и още стотици "най" призове. Намалете малко темпото и не нападайте другите! За интереси да не го поддържат дълбоко ме съмнява да имат, защото ТИМ не са толкова плоски да не знаят, че ако вложат в нещо, то ще им се отблагодари в пъти! И аз съм фен на Левски, но вие вече прекалявате, без да се замисляте!

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 22 сеп 2010 20:51

ralka_levskarka написа:
nesidor написа:Всички сини пички пишат Тича.Задайте си въпроса защо...това е последната им изцепка.А кой е отбора с най-много дузпи....В Сърбия преди имаше списание Дузпа,още тогава ЛС се обонираха и до ден днешен го получават.Абонамента им е пожизнен.

аммм .. не са само сини, пък и то наистина ако поугледаш стадионите на Черно Море прилича на изорана нива, то в търново стадиона е по-хубав .. И стига се засягали въпроса за дузпата, то чудо дузпа, ама ако беше за ВАС нямаше да ревете като коне !

Да,но става рецидив

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 22 сеп 2010 20:52

Sofiaatowern написа:Разберете, че това е действителността в България. Вие говорите сякаш държавата ни е станала светска държава като Германия и вече всичко друго е на шест, а остават само футболът ни и терените за оправяне и някой клубове умишлено не развиват базите си.. Когато нещата се нормализират в тази дупка, тогава ще е уместно да създавате такива теми! Спор няма - Тича е буквално нива, ама откъде пари за поправянето й?! Заплатите са равни на тези в Африка, вие за терените ми дискусирате.. Не мога да проумея в какъв розов свят живеете вие, или сте забравили, че сте в държава наречена България - най-бедната в Европа, най-неграмотна, най-престъпна, най-корумпирана и още стотици "най" призове. Намалете малко темпото и не нападайте другите! За интереси да не го поддържат дълбоко ме съмнява да имат, защото ТИМ не са толкова плоски да не знаят, че ако вложат в нещо, то ще им се отблагодари в пъти! И аз съм фен на Левски, но вие вече прекалявате, без да се замисляте!

+1

Върни се в “Футбол - България”