Окончателно без ТВ ефир за "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Окончателно без ТВ ефир за "А" група
Няма да спрат да предават А група никога, а просто може да искат по някой лев от зрителите за определени мачове. Аз проблем не виждам. Искаш ЦСКА, пращаш смс да речем и гледаш.
Само ако се замилсите на това,което е казал автора на темата е глуповато да дават всички мачове онлайн.Запитвали ли сте се колко хора могат да си позволят да гледат онлайн мачове?А да не мислите че РингБГ ще се откаже от хората от селата(в които не може да има интернет ,защото са разположени ниско или поради руги причини)просто ей така.А дядовците на село Чюлопечене ще скъсат да купуват лап топове да гледат мача.Просто е абсурдно за мен и тази новина е garbage. 
Последна промяна от Parmalat на 16 сеп 2010 10:43, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Малееее,лошо! Сега как ще гледам Калиакра-Раковски или Академик-Монтана,та това са мачовете на годината?! 
Големи тъпаци има тука.Тези,които не са от София как да гледат мачовете ? Те не са по-малко фенове от вас !
Mtel вчера купиха два интернет доставчика, като единият има и телевизия.
Така че от догодина ще гледаме мачове, кеф ти на GSM, кеф ти на лаптоп, кеф ти по телевизията на Мегалан.
Така че от догодина ще гледаме мачове, кеф ти на GSM, кеф ти на лаптоп, кеф ти по телевизията на Мегалан.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
4 страници коментари за един слух ..... малко се мисли в тая държава 
Да да
Един дядо ми каза пък, че догодина пръскат А Група, а играчите ще отидат да играят в братска Русия да закрепим дружбата, че нещо сме се позабравили 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- levskarinvt
- Контакти:
aisogludingfioler написа:Cesc Fabregas написа:Голям праз, просто ще ходя на стадиона.
Решението на цялата ситуация.
Решението за вас софиянците ,ами останалите хора,които не могат да си го позволят?
.....каквото и да се случи Левски-ЦСКА няма да излезе от национален ефир никога,защото се гледа от половин България заедно с женската част,акомулира голям зрителски и рекламен интерес,повече отколкото дори
"Листопад",останалите турски и нетурски сапунки,повече дори ако ББ се сбие или наплюе в парламента със С.Станишев....примерно....за другите мачове незнам,но за дербито няма начин...ще стане както в Испания....Реал и Барселона си продават мачовете сами и на различни от каналите по които се излъчва останалото първенство....а наистина само луд може да се надява на някакъв зрителски интерес на мач Калиакра-Монтана,Видима-Сливен....примерно....освен жителите на тези градове.
"Листопад",останалите турски и нетурски сапунки,повече дори ако ББ се сбие или наплюе в парламента със С.Станишев....примерно....за другите мачове незнам,но за дербито няма начин...ще стане както в Испания....Реал и Барселона си продават мачовете сами и на различни от каналите по които се излъчва останалото първенство....а наистина само луд може да се надява на някакъв зрителски интерес на мач Калиакра-Монтана,Видима-Сливен....примерно....освен жителите на тези градове.
Страхотна глупост в цял свят футбола е за хората, но явно България не е в този свят!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Върни се в “Футбол - България”