Най-оспорваното първенство от години?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Най-оспорваното първенство от години?

Мнениеот TPAKTOP » 12 сеп 2010 21:55

Cesc Fabregas написа:
Червени_шампиони написа:
bat sashko написа:напълнихме кошарата на орките, а цеца Б група я зове але але !!!

Отчайващо си тъп, САШЕ! Абе я да те питам и теб и другите "сини", защо не сте на мача днес? :?: :lol: :roll:

Щото едва ходя, понеже си контузих кръста. Като играх футбол паднах и се ударих. Ей за тва не съм.

[offtopic]Я кажи верно да не си се изкривил върху някоя мома? :lol:[/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 12 сеп 2010 21:58

Един град-един отбор написа:
acmilan написа:Гледам,че никой не слага Берое в сметките.Да не останете изненадани накрая :roll: С нищо Черноморец,Черно море,Славия,Локо Сф и Локо Пд не са по-силни.

Последните кво ги слагаш? И да са по-силни и да не са вие винаги си давате задниците :)

Много ми е готино,като гледам ,как фен на аматьорският футбол се гърчи от комплекси :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Последна промяна от kubik на 12 сеп 2010 21:58, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 сеп 2010 21:58

TPAKTOP написа:[offtopic]Я кажи верно да не си се изкривил върху някоя мома? :lol:[/offtopic]

[offtopic]Ако беше така контузията нямаше да е в неговия кръст мисля си... :roll: :mrgreen:[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 сеп 2010 22:00

UltraBlue написа:
TPAKTOP написа:[offtopic]Я кажи верно да не си се изкривил върху някоя мома? :lol:[/offtopic]

[offtopic]Ако беше така контузията нямаше да е в неговия кръст мисля си... :roll: :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Не знам какви пози практикуваш :shock: :lol:[/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 сеп 2010 22:02

UltraBlue написа:

[offtopic]:lol: :lol: Не, но се надявам това да е оправията :lol: :lol:[/offtopic]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 сеп 2010 22:08

Cesc Fabregas написа:
UltraBlue написа:

[offtopic]:lol: :lol: Не, но се надявам това да е оправията :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]Прегледай камасутра ще ти помогне. Разгледай много внимателно позите :lol: :lol:

[/offtopic]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 сеп 2010 22:23

TPAKTOP написа:[offtopic]Прегледай камасутра ще ти помогне. Разгледай много внимателно позите :lol: :lol:

[/offtopic]

[offtopic]Бате аз не мога да стана от стола да ида да се изпикая, ти искаш да си слагам краката на главата :roll:[/offtopic]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
keanu1936
Контакти:

Мнениеот keanu1936 » 12 сеп 2010 22:25

купата е в нас:)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 сеп 2010 22:29

keanu1936 написа:купата е в нас:)

Ще има да вземаш :mrgreen:

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 12 сеп 2010 22:48

UltraBlue написа:
al_ex1 написа:Че те лефки мач със сериозен противни освен нас(гол след фал) играли ли са, те тепърва ще берат ядове, с Черноморец ги видяхме! :lol:

Че то само Литекс и Локо Пд. останаха бе... айде и Берое, понеже не знам дали не гостуваме в Стара Загора... :?

То там сте си като домакини маи.Берое като миналия път. :)

Върни се в “Футбол - България”