botev1921 написа:Ботев Враца днес падна заради една грешка в защитата и точно в момент, когато голът за Ботев се печеше! Това, че играчите на Пирин играели без пари са пълни глупости...днес пак ми се хвалиха, че при победа взимат по 1000 лева от руския! Това кой става за А група ще се види след 10 кръга, но съм съгласен, че в Гоце Делчев трудно някой ще вземе каквото и да било - публиката нагла, та грозна, стадионът като от Римско време, а полицията още по-нагла! По-голяма глупост от това, че на мачове на Пирин ходят по 5000 души няма...на стадион за 3 как влизат 5 не ми е ясно! Ето днес специално съм броил на око и в централния сектор имаше не повече от 600 човека, да са били още толкова в отсрещния...а според медиите били 3500!
Тези 1000 лв ги раздели на 20 стават по 50 лв премия на човек.Направо смешна премия.За тоя мач незнам но за мача с Банско стадиона беше пълен и аз лично бях на стадиона.А и не публиката ви е виновна че сте загубили тоя мач те не са слезли на терена да играят там са 11 на 11.Вие кво искате да ви пляскат ли???Аз незнам на кой стадион в БГ не се псува.....
Радвам се че Пирин са победили вървиме уверено към целта си-запазване на място в групата !!!