Пловдивското или Софийското дерби??

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Re: Пловдивското или Софийското дерби??

Мнениеот daimio » 24 авг 2010 10:29

Нашето е по-добро.Говорим за последните 10-години преди това мачовете със софийските отбори бяха с по-голям заряд за нас.В София никога няма да разберат че точките нямат никакво значение в даден мач.Това не е щото ни липсва стремеж да се борим за призовите места просто футбола като игра взима връх пред всякакви медали и отличия.Хората го гледат не защото единия ще стане шампион а другия ще изпадне а просто заради мача.Левски-ЦСКА можеш да го пуснеш и в 90-минута да видиш как ще завърши.

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 24 авг 2010 10:30

Точно това е, на никой извън Пловдив не му пука за дербито, аз фенклуб на Локо или Ботев извън Пловдив не знам да има :lol: А за вечното дерби идват хора от цялата страна

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 авг 2010 10:32

Himym написа:Точно това е, на никой извън Пловдив не му пука за дербито, аз фенклуб на Локо или Ботев извън Пловдив не знам да има :lol: А за вечното дерби идват хора от цялата страна

Ама за всеки мач на " грандовете" публиката е 70% туристи ;)

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 24 авг 2010 10:34

Himym написа:Точно това е, на никой извън Пловдив не му пука за дербито, аз фенклуб на Локо или Ботев извън Пловдив не знам да има :lol: А за вечното дерби идват хора от цялата страна

Не си запознат просто.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 24 авг 2010 10:41

hetfield написа:Вратарче как можа да пропуснеш Белите орли - Спартак пл.Ето това е мегадерби.А относно интереса на Пловдивското дерби,може би го няма сред сини и червени,но бъди сигурен по рейтинг бие доста от мачовете на "грандовете"

Да ти кажа горе-долу еднакво интересни са ми :) :) :) А що се отнася до рейтингите - бъркаш!!! Именно затова написах за Спартак и Черно море (нямам нищо общо с Варна), има много по-голям рейтинг от плоивдивското, ама нищо. То пред Локо и Ботев бледнее и Юве-Милан.

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 24 авг 2010 10:41

vratar4eto написа:Ами според мен няма база за сравнение. Да, пловдивското е едно от добрите РЕГИОНАЛНИ дербита. Но общо взето на никой извън Пловдив не му пука за тоя мач. А що се отнася за посещаемостта - как изчислихте, че Локо - Ботев е по-посетено. Просто стадионите са по-малки от "Васил Левски" и затова като отидат 5000 изглеждат пълни, а Левски - ЦСКА дори в най-лошия случай имат 12-13 хиляди зрители.
П.С. За мен и Черно море - Спартак е по-добро дерби от пловдивското, просто във Варна не са толкова комплексирани, колкото в Пловдив, и не се оптват да се изтъкват излишно.

Първо не е верно,че никои не му пука извън Пловдив за тоя мач,но дори така да е,пловдивски окръг е 800 000 души,не малка част от България,а за вас какво оства ....много сте горди,че лудогориието,кърджалийско и разни умрели отдавна цигански селца се водят ЧЕРВЕНО-СИНИ!фенове милиони.....къде са!над 80% от тея които ги имате за фенове на отборите си,един път не са стъпвали на мач!А Пловдив живее с отборите си 365 дни в годината!Да ,добри хореографиики изкархте и вие последните няколко софийски дербита,но тарторите на фенклубовете ви си признаха,единия е взимал 3000(сега тея пари се дават на друг от агитката,другите пък взимали повече.....)и тва на мач!Ние винаги от любов сме събирали пари,нещо което не знам при вас доколко може да се получи.
Последна промяна от 1912 на 24 авг 2010 10:51, променено общо 1 път.

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 24 авг 2010 10:41

daimio написа:

Не си запознат просто.
Ми явно не съм. Кажи как е тогава и все пак не съм от Пловдив,е не знам как е :lol:

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 24 авг 2010 10:43

Софийското.
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 авг 2010 10:46

daimio написа:Нашето е по-добро.Говорим за последните 10-години преди това мачовете със софийските отбори бяха с по-голям заряд за нас.В София никога няма да разберат че точките нямат никакво значение в даден мач.Това не е щото ни липсва стремеж да се борим за призовите места просто футбола като игра взима връх пред всякакви медали и отличия.Хората го гледат не защото единия ще стане шампион а другия ще изпадне а просто заради мача.Левски-ЦСКА можеш да го пуснеш и в 90-минута да видиш как ще завърши.

Виж са и аз си спомням годините когато Ботев-Левски беше вторият мач в България.Дълги години нямахме победа над вас.Ама пич тия времена бяха толкова отдавна,че има вече пичове в агитките дето нямат спомени за тях?Даже аз бях много малък тогава!!!Говорим до 94,95г. Тогава един мач ви бихме в Пловдив с гол на Зайцев и всичко от тогава се срина за вас в тоя мач.Повече тоя мач не беше дерби?За нас тогава вече Нафтата станаха по-голям дразнител от вас щото ни биеха като маче от дирек!!! Ама и с тях се справихме и дойде Литекс и там 2,3 години борба,и дори мача Литекс-Левски спореше с дербито кой да е номер 1.Ама и това затихна!!!! Сега ние имаме един враг и това е,плюс орките ама за тях и 100г да минат няма да се оправят!!!Щото тия не са хора :( :( :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 24 авг 2010 10:50

Himym написа:
daimio написа:

Не си запознат просто.
Ми явно не съм. Кажи как е тогава и все пак не съм от Пловдив,е не знам как е :lol:

Трябва и на двете да си бил за да правиш сравнения :) Не казвай -ми никой от нас не ходи на вашето щото съм водил и от двата софийски гранда :) не съм ги карал сами си идват :)

Върни се в “Футбол - България”