Билетите за мача ЦСКА - Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: цска левски

Мнениеот TheClub » 21 юли 2010 13:42

Добре, Вие какво искате? Хем да ви се предоставят условията на стадиона, хем билета да е на норалма цена.. Не разбирате ли, че отнякъде трябва да се започне?

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 21 юли 2010 13:50

kiko75 написа:
tprodanov написа:
kiko75 написа: много хора взимат по 1200 лв софия ;) но за разлика от гърция цените в софия са 7 пъти по ефтини само наемите в софия са по високи от гърция

Кое е по-евтино в София от Гърция бе?
абсулутно всичко кафе в софия 0,35 цента в гърция 1,5до 3 евро бензин в софия 1,10 евро в гърция 2,25 до 2,5 евро сирене в софия 2,5 до 3,5 евро най скъпото в гърция от 5 до 10 евро и много други неща 8-)

Абе ти нормален ли си или какво ??? Чуваш ли се какви простотии говориш?? Къде в София кафето е 0.35 цента и къде в Гърция е 3 евро?? Я отиди на центъра в Сф пии едно кафе и ми кажи дали са ти взели 70 стотинки за него?
Къде е в Гърция бензина 2.5 евро бе?? Ти побърка ли се? Най-висока цена е някъде 1.75, но това е по островите. Иначе Атина е около 1.6.
Кво говориш на изуст?
Там вземат 14 заплати, имат сумати преференции. А кой взема между 600 и 900 евро? Май чистачките, които ходят там на гурбет?
Нормална работа един грък колко взема, знаеш ли? Защото в Сф 750 евро е таван за 90% от хората, а за Гърция е ПОДА.

А стадионите им какви са? Ливади като нашите ли? Има ли като отидеш къде да си спреш колата? Къде да си вземеш една бира и като завали ставаш ли целия в лайна? Гледаж ли Сисе, Жилберо Силва и т.н?
Тука какво гледам за 15лв.? Ходя единствено на мачове за да подкрепям отбора. Морално и финансово. Но да давам на тия буклци 15лв. е гавра.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2010 13:53

Кико и затова хората живеещи на юг от Дупница ходят до Серес и до Солун, за да си пазаруват :mrgreen: . Не знам как, но аз в момента в къщи имам точно 4 вида сирена, нормални, бели сирена, които бяха по 3 евро. Ходи в магазина и се огледай колко струва едно сирене.
За горивото и кафето си прав, но изравняването на цените е въпрос на време. Храната им е на същите цени, много неща са по-евтини.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 21 юли 2010 13:59

Другото... да вземем Олипмиакос и ЦСКА. Два гранда от двете страни.
Олимпиакос отиваш на мач, плащаш билет. Но те са направили стадион за 60М евро. ЦСКА каква инвестиция имат за да връщат после? Наема на националния? Няколко хиляди.
Олимпиакос имат в отбора си футболисти като Мелберг, Ибагаза, Раул Браво, Ромедал, Албер Риера... ЦСКА, кои? Спас Делев? Платини? :)
Първо се инвестира, после се избива...не обратното!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 21 юли 2010 14:09

Продукцията, която изнасят двата отбора на Вечното дерби в последните 10, че и повече години, със сигурност не отговаря на високите цени на билетите, които искат Титан. Само че собствениците знаят, че макар и при скъпи билети, пак ще има доста хора, които ще искат да подкрепят отборите си, а и все пак двете агитки се мразят и няма искат да оставят противниковите фенове да са повече на мача.
Истината е, че тези тарикати от Титан заслужават феновете на двата отбора да се договорят да бойкотират дербито и да има само няколко стотин човека. Така или иначе, в навечерието и около това дерби и двата отбора имат европейски мачове, на които феновете могат да дадат своята подкрепа за любимците си.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 21 юли 2010 14:14

TheClub написа:Добре, Вие какво искате? Хем да ви се предоставят условията на стадиона, хем билета да е на норалма цена.. Не разбирате ли, че отнякъде трябва да се започне?

Разбира се, че отнякъде трябва да се започне, а именно - от стадионите и самите клубове, както казва и колегата:

Другото... да вземем Олипмиакос и ЦСКА. Два гранда от двете страни.
Олимпиакос отиваш на мач, плащаш билет. Но те са направили стадион за 60М евро. ЦСКА каква инвестиция имат за да връщат после? Наема на националния? Няколко хиляди.
Олимпиакос имат в отбора си футболисти като Мелберг, Ибагаза, Раул Браво, Ромедал, Албер Риера... ЦСКА, кои? Спас Делев? Платини?
Първо се инвестира, после се избива...не обратното!

А не от феновете.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 21 юли 2010 14:16

Колкото повече пари взимаш ...толкова ти е по висок стандарта на живот, преди 4 години почнах на 300 лв сега взимам 1200. Пак не ми стигат и никога няма да ми стигат ! Разбира се ще ида на мача и ще дам 30 лв за мен и приятелката ми.Просто с това дерби и с мачовете за сега на Литекс и Левски все си мисля че щеше да има доста повече хора на първите мачове на отборите...от шампионата и по специално на цска - Левски.Просто с тези цени една огромна част от хората няма да идат. Щото да заведеш детето си е 30 лв.Просто тези пари не са малко за стандарта ни на живот...Кофти е ! А че това е верния път спор няма....

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 юли 2010 15:10

kiko75 написа:
ЦСКА-83 написа:Пич,нали се сещаш,че българи ходят на работа в Гърция,а не гърци в България.Това ме навежда на мисълта,че имат по-висок стандарт.
За плащането на дълговете си прав че трябва да се избият,но дали се плащат само това ме притеснява.Просто живота ме е научил да не вярвам сляпо,особено когато са намесени и пари ;) .Дай боже наистина да си вършат работата,а не само да им гледаме цирка и ние просто да сме от участниците в него.
а ти кво си мислиш че в гърция взимат страшните пари ли :?: за твое свединие в софия заплатите са на ниво гърция при цени двапъти по ниски в момета в гърция масово се работи на заплата от 600 до 900 евро

За твое сведение заплатите отдавна спаднаха и се редуцираха във всички сектори-особенно услугите.Преди вземах около 1100-1200 сега се радвам на 700-800,на повечето места редуцираха и част от работните места-т.е работиш 14-15 часа,като поемаш работата на съкратения или този с намалено работно време.А пък закъсненията с плащанията вече са отделна тема ;) За Гърция не ми говори,защото майка ми работи там от 15 години и успя да купи 2 апартамента в София на старите цени от преди 2-3 години,а отделно колко пари ми е пращала....нямам търпение да се махна от тук след като паднат ограниченията за работа в Германия

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 21 юли 2010 15:34

Дано пролетта билета за Г да е поне 20 лева.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 21 юли 2010 15:35

Нормално е цената да е по-високa при дербита и все пак 15 лв за българския стандарт на живот и качество на футбола НЕ СИ СТРУВАТ - мерси

Върни се в “Футбол - България”