незабравими мачове на любимия отбор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: незабравими мачове на любимия отбор
За мене незабравими мачове са от 1994 на националите и най-вече мача срещу ФРАНЦИЯ през 1993.На клубно ниво няма да забравя много от мачовете на ЛЕВСКИ.Само едно искам да ми припомните след 1998 сме били играли със Англия и аз съм бил на него мач щом ми го казват седем човека значи е било така(ама аз нямам никакъв спомен за него,даже и снимки ми показват).Може ли да ми кажете през коя година е точно и кой е голмайстора за нашите,просто не ми се рови да го търся.Баща ми и чичо ми са били на ЦСКА-БАЙЕРН,за него мач като почнат да ми разкават направо настръхвам.
donpacko написа:За мене незабравими мачове са от 1994 на националите и най-вече мача срещу ФРАНЦИЯ през 1993.На клубно ниво няма да забравя много от мачовете на ЛЕВСКИ.Само едно искам да ми припомните след 1998 сме били играли със Англия и аз съм бил на него мач щом ми го казват седем човека значи е било така(ама аз нямам никакъв спомен за него,даже и снимки ми показват).Може ли да ми кажете през коя година е точно и кой е голмайстора за нашите,просто не ми се рови да го търся.Баща ми и чичо ми са били на ЦСКА-БАЙЕРН,за него мач като почнат да ми разкават направо настръхвам.
http://vbox7.com/play:c0e1b0cc
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Сега ще ви гръмна :
един мач на младежите България : Уелс - 3:1 ако не ме лъже паметта . Беше в Пловдив(преди 1000 години) на Христо Ботев и за младежите играеха Румен Христов и Румен Иванов , но каква атмосфера

един мач на младежите България : Уелс - 3:1 ако не ме лъже паметта . Беше в Пловдив(преди 1000 години) на Христо Ботев и за младежите играеха Румен Христов и Румен Иванов , но каква атмосфера
Яко а?Captain Stottlemeyer написа:17-ти ноември, 1968 г. ЦСКА - "Левски" 2:7![]()
Голмайстори: 1:0 Жеков (2), 1:1 Аспарухов (7), 1:2 Костов (23), 1:3 Кирилов (24), 1:4 Б. Богданов (45), 1:5 Кирилов (56), 1:6 Аспарухов (59), 1:7 Аспарухов (78-дузпа), 2:7 Атанасов (89).
Съдия - Димитър Руменчев, ст. "Васил Левски" - 55 000 зрители.

Трите победни финала на Реал Мадрид от Шампионската лига срещу Ювентус(1998), Валенсия(2000) и Байер (Л) (2002). Победата над Манчестър Юнайтед с 3:2 насред Олд Трафорд през 2000 година. Победите над Барселона с 3:0(2000), четвъртфинал за ШЛ на Ноу Камп 2:0(2002), и последната ни победа в Ел Класико - 4:1(2008).
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Левски - Рейнджърс 2:1
Милан - Ливърпул 3:3, 2:3 дузпи
България - Германия 3:2
Това са любимите победи на любимите ми отбори. кефя се, че на два от мачовете бях на стадиона.
Милан - Ливърпул 3:3, 2:3 дузпи
България - Германия 3:2
Това са любимите победи на любимите ми отбори. кефя се, че на два от мачовете бях на стадиона.
- Pride_of_London
- Контакти:
Ботев 2-0 Байерн КОЛКО малко не ни достигна...
Челси 1-0 Щутгард и феноменалния гол на Дзола за КНК пред 1998.Kласика.
Челси 1-0 Щутгард и феноменалния гол на Дзола за КНК пред 1998.Kласика.
ЦСКА-Левски 3-0
ЦСКА-Блекбърн 3-3
ЦСКА-Байер 1-0
ЦСКА-Шахтьор 3-0
БЪлгария-Германия 3-2
България-Русия 1-0
България-Хърватска 2-0
и за десерт
Чехия-България 6-0
ЦСКА-Блекбърн 3-3
ЦСКА-Байер 1-0
ЦСКА-Шахтьор 3-0
БЪлгария-Германия 3-2
България-Русия 1-0
България-Хърватска 2-0
и за десерт
Чехия-България 6-0
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Много са мачовете на любимите ми отбори, които ме карат да настръхвам и да се гордея с тях.... На някои съм присъствал, на други не.....
Мача ни срещу Щутрарт в София- макар, че паднахме при 1-0 с гола на Танко Дяков не знаех къде съм....
В ответния мач бях на двата полюса- първо целувах пода вкъщи от кеф и крещях като побъркан, а при 2-2 ми идеше да хвърля монитора през терасата
Няма да забравя и първия ни мач за 20 век срещу онези македонци- голямо шоу беше, както и победата над Макаби....
Загубите от ПСВ и Самп също си бяха емоция, макар че паднахме....
Горд съм с победите ни над европейски колоси в миналото, но тях не ги помня(нормално) и е нямало как да бъда свидетел...
На Реал мачовете са много- победата над Байер 2002, 4-1 над Барса, пак 1-0 над тях с гола на Баптища.... Както Вик спомена и мача срещу Манчестър(само, че 2003 мисля че беше) с головете на пълничкия Роналдо......
Националния отбор не го коментирам- гордеех се само с 2-2 срещу Хърватска(от 0-2) и със САЩ 94(когато съм бил лапе)....
Мача ни срещу Щутрарт в София- макар, че паднахме при 1-0 с гола на Танко Дяков не знаех къде съм....
В ответния мач бях на двата полюса- първо целувах пода вкъщи от кеф и крещях като побъркан, а при 2-2 ми идеше да хвърля монитора през терасата
Няма да забравя и първия ни мач за 20 век срещу онези македонци- голямо шоу беше, както и победата над Макаби....
Загубите от ПСВ и Самп също си бяха емоция, макар че паднахме....
Горд съм с победите ни над европейски колоси в миналото, но тях не ги помня(нормално) и е нямало как да бъда свидетел...
На Реал мачовете са много- победата над Байер 2002, 4-1 над Барса, пак 1-0 над тях с гола на Баптища.... Както Вик спомена и мача срещу Манчестър(само, че 2003 мисля че беше) с головете на пълничкия Роналдо......
Националния отбор не го коментирам- гордеех се само с 2-2 срещу Хърватска(от 0-2) и със САЩ 94(когато съм бил лапе)....
Юве : Реал М ( 2003 год )
Динамо : ЦСКА
ЦСКА : Блекбърн
ЦСКА : Байерн Л.
Динамо : ЦСКА
ЦСКА : Блекбърн
ЦСКА : Байерн Л.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Върни се в “Футбол - България”