Колко мача посетихте този сезон
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Колко мача посетихте този сезон
На всички домакинства ( без Черноморец ) , на гостуванията на софийските отбори , в Своге , в Ловеч , на домакинствата в Лига Европа , както и в Рим на Лацио-Левски .
ЧМ-БЕРОЕ ЧМ-ПИРИН ЧМ-ЛЕВСКИ ЧМ-ЦСКА (В ГОСТУВАЩАТА АГИТКА) ЧМ-СЛИВЕН ЧМ-СПОРТИСТ ПЛюС КАВАРНА-СПАРТАК ВН КАВАРНА-ЛОКО ПЛД ЗА КУПАТА СПАРТАК-СВИЛЕНГРАД СПАРТАК-НЕСЕБЪР И НА ТОПОЛИ ХОДИХ НА 4-5 МАЧА ПЛЮС 7-8 НА ДЮШ НА ЧМ И 5 НА ДУБЪЛА НА ЧМ
От 17-18те мача, на които съм ходил тоя сезон само за 3 мача не съм пътувал поне няколко часа - Черно Море - Берое , Черно море - Левски (за купата) и Черно Море - Литекс . Като се замисля бая пари съм похарчил да пътувам от Варна за Ст. Загора и други градове да гледам Берое
16 мача на Берое.
- Boksiorcheto
Всички домакинства на Локомотив Пловдив + няколко гостувания
.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Около 15 

25 мача на Славия.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- TPAKTOP
- Контакти:
Аз на всички домакинства на ЦСКА без Миньор и сега с Черно море. + няколко гостувания Пловдив, Ст. Загора, Мездра(не цял мач както всички видяха). Също така не ходих и на домакинския мач на ЦСКА с/у Ботев
И само едно ходене до Рим за ЛЕ => 20бр.

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
1
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
- ace_ventura
- Контакти:
15-20
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
Върни се в “Футбол - България”