Кои млади треньори ги бива?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кои млади треньори ги бива?
Илиев е най-добър за момента дори сред цяла "А" група...После горе-долу Велков се откроява,но за него е трудно да кажа на 100%,трябва още 1-2 сезона да показва качества на този пост
Ако Балъков спре с тази негова германо-мания и взимането на чужденци/Вече и в реклами участва,дето пак си хвали Джърмани-то/,може след време също да постигне много!

Аз освен Любослав Пенев,Илиян Илиев и Мъри Стоилов от България други не мога да призная .. От Европа има доста,но в последно време ми харесва Роберто ди Матео начело на Уест Бромич .
Това е чувството,което в нас гори ..

Илиян, въпреки че е наша легенда е номер едно...., ама по лежане на терена и изграждане на бетон отзад....
Велизар не искам да го коментирам- има някакви качества, но определено засега това не е достатъчно.....
Върху другите нямам такъв поглед, но според мен у нас не само треньорите, а и методите на работа в управата на клубовете и БФС са изостанали,... За играчите тип (фиешшшшън съм веее, мога да глътна цяла бъчва пиене)- хич не искам да говоря...
С две думи- пълна трагедия!
Велизар не искам да го коментирам- има някакви качества, но определено засега това не е достатъчно.....
Върху другите нямам такъв поглед, но според мен у нас не само треньорите, а и методите на работа в управата на клубовете и БФС са изостанали,... За играчите тип (фиешшшшън съм веее, мога да глътна цяла бъчва пиене)- хич не искам да говоря...
С две думи- пълна трагедия!
Върни се в “Футбол - България”