Публиката на Финала за купата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Публиката на Финала за купата

Мнениеот botev_1912 » 31 мар 2010 23:24

MORSKI написа:
pavlov10 написа: Посещават приятелю-на Лаута.На Лаута могат да се видят страшно много жени и малки деца с черно-бели шалове.И все пак аз стискам палци на Берое,ще се изкефя ако те вземат купата.То пък все едно ако бяха продължили Черно Море или недай си Боже Славия стадиона щеше да се пръсне.

За нас пък какво говориш? Ние сме на 500 км, но на двата финала през 2006 и 2008 иомахме към 600- 800 фена в делничен ден..... Не е много забавно финалите все да се играят на майната си от Варна :arrow:

[offtopic]Ти пък си намерил кой да поучаваш - те локовците са били 65 000 на гостуване! Не казват как са се събрали на стадион за 35 000 и дали е имало друга публика освен тяхната :)[/offtopic]

Това е жалкото на Българския "футбол", всички слугуват на "титулованите", включая и "спортната журналистика", само като се замисля как ЦСКА изтърпява лишаване от домакинство на 500 МЕТРА от своя стадион и ми се повръща! Гнилоч е всичко братя ГНИЛОЧ
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 31 мар 2010 23:27

botev_1912 написа:e]

Нека да отбележим, че Левски и ЦСКА са двата най-титуловани отбора на комунистическа България и не са станали такива заради многобройната си публика /90% от която не е помирисвала стадион/, а само и единствено защото са били избрани да бъдат титуловани - по съветски образец!

Така е.Само да прибавя,че ако т.нар. "грандове" нямат медийна и държавна подкрепа,ще им бъде много,ама много трудно да съществуват.Всички знаем как и колко хора ходят на мачове в София,вижда се по телевизията.Лека-полека нещата си идват на място.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 31 мар 2010 23:35

birabecks написа:
botev_1912 написа:e]

Нека да отбележим, че Левски и ЦСКА са двата най-титуловани отбора на комунистическа България и не са станали такива заради многобройната си публика /90% от която не е помирисвала стадион/, а само и единствено защото са били избрани да бъдат титуловани - по съветски образец!

Така е.Само да прибавя,че ако т.нар. "грандове" нямат медийна и държавна подкрепа,ще им бъде много,ама много трудно да съществуват.Всички знаем как и колко хора ходят на мачове в София,вижда се по телевизията.Лека-полека нещата си идват на място.

Много би ми било интересно, да видя Левски и ЦСКА след едно 10-годишно управление като на митьо Селския!

Кой ще се вдигне? Гугутки ли Дучета ли? То само като им спрът заплатите и след няколко месеца ще се кълнат във вярност на Венци Стефанов и ще викат на Овча Купел за Овчата глава!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 01 апр 2010 00:06

Ако Берое е на финала, което е най-логичното продължение с оглед на отборите, които останаха, то съм сигурен, че ще има публика.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 01 апр 2010 00:32

К'ви са тея простотии" "Ама то ся няма да има публика на финала" !? Спокойно ако стигнем до финал(дай Боже) публика ще има, не се съмнявайте!!! ;)
1916'

Sasho1914
Контакти:

Мнениеот Sasho1914 » 01 апр 2010 00:55

Днес сте в еуфория, нормално. Честито за победата - заслужихте си я!

Утре като се събудите ще размишлявате по-трезво, когато се сравнявате с ЛЕВСКИ и цска. Да не стане като в приказката "Пази Боже сляпо да прогледа!". Бъдете реалисти. Пожелавам успех на Берое и на треньорът им-левскар за купата!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 апр 2010 01:50

Sasho1914 написа: треньорът им-левскар за купата!

[offtopic]Току- що каза една голяма глупост :mrgreen: Илиян никога не е бил- няма и да е левскар..... Това, че е играл при вас не го прави левскар ;) Да имаш да вземаш, той дори на журналисие в Ринг на въпрос за Левски- той оговори- не знам, не мога да коментирам... И като го питаха"е как, нали сте левскар", той отговори"ааа, не съм левскар- черноморец съм".... Така, че по-полека с изводите ;) Не всичко започва и свършва с Левски и ЦСКА![/offtopic]
Последна промяна от MORSKI на 01 апр 2010 02:15, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 апр 2010 01:51

MORSKI написа:

Току- що каза една голяма глупост :mrgreen: Илиян никога няма да е и не е бил левскар..... Това, че е играл при вас не го прави левскар ;) Да имаш да вземаш, той дори на журналисие в Ринг на въпрос за Левски- той оговори- не знам, не мога да коментирам... И като го питаха"е как, нали сте левскар", той отговори"ааа, не съм левскар- черноморец съм".... Така, че по-полека с изводите ;) Не всичко започва и свършва с Левски и ЦСКА!

Днес на стадиона имаше плакат "Илиан Илиев-бероецът" 8-) 8-) 8-)
Последна промяна от acmilan на 01 апр 2010 02:01, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 апр 2010 01:55

acmilan написа:
MORSKI написа:

Току- що каза една голяма глупост :mrgreen: Илиян никога няма да е и не е бил левскар..... Това, че е играл при вас не го прави левскар ;) Да имаш да вземаш, той дори на журналисие в Ринг на въпрос за Левски- той оговори- не знам, не мога да коментирам... И като го питаха"е как, нали сте левскар", той отговори"ааа, не съм левскар- черноморец съм".... Така, че по-полека с изводите ;) Не всичко започва и свършва с Левски и ЦСКА!

Днес на стадиона имаше плата "Илиан Илиев-бероецът" 8-) 8-) 8-)

[offtopic]е, може ;) Няма лошо, почитайте го ;) Но той е наш юноша, легенда на отбора, израснал е при нас ;) И си е в сърцето моряк- като Жорката Илиев, Дани Димов и Тошко Колев ;)[/offtopic]
Последна промяна от MORSKI на 01 апр 2010 02:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 апр 2010 02:00

Морски,знам,че е ваш човек и уважавам това,че Илиан не е забравил откъде е тръгнал и къде е станал човек,за разлика от някои други,които като отидат в Левски или ЦСКА и край,вече са най-големите им фенове от деца...Има един такъв типичен пример на преминал от Берое в ЦСКА футболист,който забрави откъде е тръгнал,беше треньор на червените и сега пак го спрягат за такъв,предполагам се сещаш за кого става въпрос ;) В този смисъл,чрез това си признание,Илиан се издига още повече в очите ми,защото не е забравил кой е и какъв е :) Колкото до нашата почит към него,тя е напълно основателна,а и съм убеден,че Берое вече заема някаква част в сърцето му,пък макар и не основната :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - България”