Арбитражът към БФС-нелегитимен

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Арбитражът към БФС-нелегитимен

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2010 18:23

garfild8 написа:Кашчей,много ти благодаря за копи-пейста.Но пак остават някои неясноти,как,кой и къде трябва да бъде прекратен трудов договор.Като се прекрати един договор,би следвало картотеката на играча,със съответния клуб,би трябвало да е невалидна.Нали после като отиде в нов клуб,те трябва да му направят картотека.

Прав си, но обърни внимание на т.7 от това, което съм ти постнал.АСБФС е абревиатурата на Арбитражния Съд на БФС.
Явно по правилник, само АСБФС може да решава такива спорове между клуб и играч и това заляга като клауза в договора, който се депозира за издаване на картотека.
Според мен (това го казвам за втори път) има разлика в договорите на играчи и треньори, защото не съм чувал треньор да има картотека, както и може да бъде сменен по всяко време на състезателната година, а не само в трансферните прозорци.Това, че има изисквания, за да може един треньор да води даден отбор в определено ниво на шампионата е съвсем друга работа.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 мар 2010 19:24

Това за треньорите сигурно е отделно.А за точка 7,АС БФС като е в противоречие със съда,какво правим?Нали това ми е най-неясното?Едните дават,а другите не дават,какво става тогава? :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2010 20:03

garfild8 написа:Това за треньорите сигурно е отделно.А за точка 7,АС БФС като е в противоречие със съда,какво правим?Нали това ми е най-неясното?Едните дават,а другите не дават,какво става тогава? :roll:

Амии... според мен това са интерпретации на някой адвокат, който иска да е на първа страница.Досега не съм чул или чел, такъв казус да се решава от граждански съд.Илиев, и адвокат Градев, като са толкова уверени в правотата си, могат да заведат дело срещу БФС в СГС и едва след неговото решаване ще можем да коментираме.
Продължавам да смятам, че да си прекратиш ТД в граждански съд, след като има други начини (които дали важат и за футболистите обаче) е пълна тъпота.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”