Какво мисли Бербатов за критиците си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Какво мисли Бербатов за критиците си

Мнениеот kartago » 08 мар 2010 22:52

niki87 написа:
Обичам Батков написа:

Ами хайде да ти задам обратния въпрос, хайде покажи ми кой от националния толкова те зарадва, имам чувството,че само Бербатов е виновен за всичко!

Мен ме радва Мартин Петров например,защо поне веднЪж Бербатов не показа неговото желание за игра в националния отбор,поне веднЪж!?!

Ако тебе те пуснат в националния сигурно и ти сигурно страхотно желание ще покажеш! А друго какво ще покажеш?.....Можеш ли? Усещаш ли разликата?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 мар 2010 22:54

kartago написа:
niki87 написа:
Обичам Батков написа:

Ами хайде да ти задам обратния въпрос, хайде покажи ми кой от националния толкова те зарадва, имам чувството,че само Бербатов е виновен за всичко!

Мен ме радва Мартин Петров например,защо поне веднЪж Бербатов не показа неговото желание за игра в националния отбор,поне веднЪж!?!

Ако тебе те пуснат в националния сигурно и ти сигурно страхотно желание ще покажеш! А друго какво ще покажеш?.....Можеш ли? Усещаш ли разликата?

А ти разбираш ли, че дори и да ги има тези качества, ако няма желание да ги покаже, е все едно че ги няма? Мърди не не трябват! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 мар 2010 22:55

kartago написа:
niki87 написа:
kartago написа:Разбира се, всеки има право на мнение, нали и аз това правя! Аз пък му пожелавам още дълги години да облича екипа на националния отбор и да ни радва! И все така да не обрЪща внимание на дребните душици!!!..............

Можеш ли да ми кажеш с какво ни е зарадвал последните 4 квалификации,защото ако теб те радват голове срещу Малта,Беларус и Андора,мен това не ме грее.

Ама много сте ми интересни, честна дума! А, ако той не беше вкарал и тези голове, тогава какво правим, а?....... Не разбрахте, че няма "маловажни голове", щом са за България, всичките са ама МНОГО ВАЖНИ!!!.................. Марти, повярвай ми, нямаме такъв играч, щом и цяла Англия ( родината на футбола ) постоянно пише за него, а не за Кривя, Правия, знайни и не знайни "звезди"......, мисля, че разбирам от футбол и го казвам с ръка на сърцето, нямаме такъв като него. А Никито, ако не го мЪрзи, да поразгледа повече, например, кога и срещу кого вкарва първия си гол, където пак глътвахме вода и се играеше само на нашата врата, и на кого вкарва този гол!... А Милен е много прав, какво прави и извън футбола, и се замислете, дори и да сте имали възможност, дали сте направили и 0,001 % от това..........щото може и да не го прави, нали?! Както много други........

Да,гола срещу Дания,втория гол срещу Хърватска и изравнителния пак срещу хърватите,и до тук...А някои го сравняват сЪс Стойчков-пЪлен смях,защото единият играеше като за последно за България,а другия се направи на контузен при 1-4 от Сърбия и се изниза като мишка от терена,оставяйки в неведение сЪиграчи,треньори и фенове :!:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2010 22:57

niki87 написа:
Cesc Fabregas написа:С тва си изказване колко нависоко е за да ни види нас простосмъртните ем спачели като враг завинаги!!! :idea: :idea: :idea: :idea: Никога повече няма да му стискам палци, дано не облече националната фланелка повече, най-добре е за всички!
Позьор!!! :idea: :!: Стойкаджия!

Това му изказване е врЪх на безочието.Не стига,че всеки мач разхожда националната фланелка,ама и с претенции...И бил на високо-смях...Резерва в кЪсметлийско-сЪдийския отбор,с нито един решаващ гол вЪв важен мач срещу стойностен отбор!

ЗА рАзликА от Гонзо и СирАков и всички други, минали през Левски.

Кога ще спрете да делите Националният отбор на клубни, и българите зад граница на левскари и цесекари?!?

Късметът е със силните, ако случайно не си чувал тази приказка.С късмет не се печелят толкова титли в Примиършип, а Юнайтед години бяха в миманса на Англия, за да се говори само за късмет и само за съдийство.Виж, Байерн са друга бира в играта, ама пуста 1999-а...Но пък кой ви е виновен тогава, че не си вкарахте положенията :o
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 08 мар 2010 23:04

emarkon написа:Гадно племе сме!Едно свестно нещо имаме и ние го плюем!Омразата е голямо нещо!!!!От такива като вас дет го плюят ме е срам да се нареча Българин...МИШОЦИ ЗАВИСТЛИВИ
п.п. Ако бях на негово място,мноооого одавна да се бех махнал от националния(все пак имаме толкова много добри нападатели) и да си цъкам в Англия,без да ми пука за нищо!

Истински българин, готов на всичко за родната слава!!
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 мар 2010 23:07

YoTheReal написа:
emarkon написа:Гадно племе сме!Едно свестно нещо имаме и ние го плюем!Омразата е голямо нещо!!!!От такива като вас дет го плюят ме е срам да се нареча Българин...МИШОЦИ ЗАВИСТЛИВИ
п.п. Ако бях на негово място,мноооого одавна да се бех махнал от националния(все пак имаме толкова много добри нападатели) и да си цъкам в Англия,без да ми пука за нищо!

Истински българин, готов на всичко за родната слава!!

А разни цесекари като почнат да ми обясняват как не го харесвали защото е играл в ЦСКА, те едно време ужасно много са го обичали, като се спъваше в топката на "Герена", са ми ужасно забавни"! Аз червен фен, който да си призне, че го е псувал жестоко, дотук не съм видял и не съм чул! :idea: :!: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 08 мар 2010 23:13

niki87 написа:Да,гола срещу Дания,втория гол срещу Хърватска и изравнителния пак срещу хърватите,и до тук...А някои го сравняват сЪс Стойчков-пЪлен смях,защото единият играеше като за последно за България,а другия се направи на контузен при 1-4 от Сърбия и се изниза като мишка от терена,оставяйки в неведение сЪиграчи,треньори и фенове :!:

Никой не го сравнява със Стоичков трябва да има уважение към такива хора и футболисти за мащабите на нашата държава,а не в случая да се пренебрегват приноса им за България на футболния терен и извън него.То се вижда и Стоичков колко го уважаваме постоянно излизат клипчета с интервюта му на английски сякаш това е най-важното на тоя свят.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 08 мар 2010 23:14

Абе вие малоумни ли сте бе???
къв блог кви 5 лева????
влезте в"блога" му и вижте кво е писал :) :lol: :)
гъбарка ви някой бе пичове...!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 08 мар 2010 23:17

[/quote]А разни цесекари като почнат да ми обясняват как не го харесвали защото е играл в ЦСКА, те едно време ужасно много са го обичали, като се спъваше в топката на "Герена", са ми ужасно забавни"! Аз червен фен, който да си призне, че го е псувал жестоко, дотук не съм видял и не съм чул! :idea: :!: :lol:[/quote]

Мислиш ли, че някога ще видиш или чуеш такъв?
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 мар 2010 23:18

T.Henry14 написа:
А разни цесекари като почнат да ми обясняват как не го харесвали защото е играл в ЦСКА, те едно време ужасно много са го обичали, като се спъваше в топката на "Герена", са ми ужасно забавни"! Аз червен фен, който да си призне, че го е псувал жестоко, дотук не съм видял и не съм чул! :idea: :!: :lol:[/quote]

Мислиш ли, че някога ще видиш или чуеш такъв?[/quote]
Не, ама да си кажа все пак :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Футбол - България”