Готови ли сме да плащаме за да гледаме български футбол?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- sir George
- Контакти:
Re: Готови ли сме да плащаме за да гледаме български футбол?
В нашето първенство важат ли правилата на ЧЕСТНАТА ИГРА?!!!Тогава от уредени мачове не може ли да се пооправят школите и стадионите!Нека да вложат президентите в базите!Да стане продукта по-привлекателен и тогава да се плаща!Пък аз досега плащах!Щом си на стадиона,плащаш!!!!
Добре, че не живеете в Англия, че тогава как ще гледате футбол по телевизията не зная.

Prizrachen написа:На бая глупости се начетох тука... кои ще ме задължи да плащам? НЯМА МЕ ЛИ ДЪРЖАВА ЗА ТАЯ РАБОТА, ЧЕ НИЕ ЩЕ ДАВАМЕ ПАРИ?
няма държава !!!
Аз съм съгласен да давам по 10 лв , но искам да видя специалисти които да работят в клуба с младите талани и да захранват първия отбор с истински левскраи . Съгласен съм да ги давам , но и да ходя на нормални стадиони ...
Като прочетох всичко до тук,за съжаление отново стигам до заключението ,че все още голяма част от народа ни си остава типичният Бай Ганю винаги иска най-доброто, най-хубавото,но все ако може безплатно ,на аванта, абе по тънката лайсна.Понякога си мисля ,че заради гадният ни манталитет ние заслужаваме,никога да не живеем като хората в ЕС.
LEVSKI forever !!!
- Prizrachen
- Контакти:
caerdydd написа:Като прочетох всичко до тук,за съжаление отново стигам до заключението ,че все още голяма част от народа ни си остава типичният Бай Ганю винаги иска най-доброто, най-хубавото,но все ако може безплатно ,на аванта, абе по тънката лайсна.Понякога си мисля ,че заради гадният ни манталитет ние заслужаваме,никога да не живеем като хората в ЕС.
Аз си плащам за Булсат, кабелна, интернет, ако искам да го гледам мача и да си платя ще ида на стадиона да си ПЛАТЯ, а не пред ТВ !!!
-
levski_ventsi
- Контакти:
че то имали някои които да не плаща
Готови или не пак си плащаме,дали са 2 или 10 лв. за тази игра толкова.като почнат да играят редовно в някои от лигите бих давал и повече.
- Prizrachen
- Контакти:
Абе виш и аз ще давам, ама не ми разбра умисъла... НЕ СТАВА САМО НИЕ ДА ДАВАМЕ НАЛИ ЗА ТОВА ИМАМЕ ДЪРЖАВА .......
Prizrachen написа:caerdydd написа:Като прочетох всичко до тук,за съжаление отново стигам до заключението ,че все още голяма част от народа ни си остава типичният Бай Ганю винаги иска най-доброто, най-хубавото,но все ако може безплатно ,на аванта, абе по тънката лайсна.Понякога си мисля ,че заради гадният ни манталитет ние заслужаваме,никога да не живеем като хората в ЕС.
Аз си плащам за Булсат, кабелна, интернет, ако искам да го гледам мача и да си платя ще ида на стадиона да си ПЛАТЯ, а не пред ТВ !!!
Скоро ще ти се наложи да плащаш за всеки един мач по телевизията без значение от кое първенство е.
Колкото и странно да ти звучи това ще се случи до две години.
До 2012г. всички първенства ще бъдат заключени и всяко едно ще има месечна такса, което искаш да гледаш, плащаш си и го получаваш.
За зле или добре сме част от ЕС и искаме или не сме длъжни да спазваме европейските стандарти.
Давам ти пример:
В Англия за да гледаш мачовете от Висша лига по тв, ти струва около 800 паунда на година.
Ако искаш да гледаш и бундеслига още 400 паунда
Ако искаш и от Испания още 400 и т.н.
Prizrachen написа:Абе виш и аз ще давам, ама не ми разбра умисъла... НЕ СТАВА САМО НИЕ ДА ДАВАМЕ НАЛИ ЗА ТОВА ИМАМЕ ДЪРЖАВА .......
И за кое да дава държавата, че не се сещам?

-
Ryan Giggs77
- Контакти:
Prizrachen написа:caerdydd написа:Като прочетох всичко до тук,за съжаление отново стигам до заключението ,че все още голяма част от народа ни си остава типичният Бай Ганю винаги иска най-доброто, най-хубавото,но все ако може безплатно ,на аванта, абе по тънката лайсна.Понякога си мисля ,че заради гадният ни манталитет ние заслужаваме,никога да не живеем като хората в ЕС.
Ами нали тва е идеята бе господинчо отборите да припечелват някоя пара на твой гръб.Ако наистина си запален фен и ходиш редовно на всички мачове на твоя отбор мислиш ли,че по евтино ще ти излезе отколкото да ги платиш тия 10 лв.на месец.Ама така е в България никой за нищо не дава пари.
- maximalniq
- Контакти:
Българска работа...Искаме да се развиваме,а няма да си мръднем и пръста.

Върни се в “Футбол - България”