Цялата съдийска комисия е освободена!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Цялата съдийска комисия е освободена!
Всичко това се прави за туширане на напрежението. Ако някой си мисли, че с назначаването на нова съдийска комисия ще спрат "правилните свирки", много се лъже. Казах го когато се преизбра Михайлов за президент, казвам го и сега, докато футбола ни се управлява от хора, пряко или косвено свързани с определени отбори, ще има скандали, ще има смешно представяне в Европа, националният ни отбор ще се моли за контроли на футболните джуджета, няма да има български съдии на големи форуми и пр. С две думи, ще продължаваме да копаем собствения си гроб.
- POPCORN
- Контакти:
bigbonusprize написа:Dobri написа:На мача ЦСКА - Литекс според мен съдията се опита да свири както вижда. Не се получи но поне се пробва, а и това е правилният път. Имаше грешки, но не бяха предумишлени. Аз лично предпочитам да се свири както на този мач или както на мача Левски - Литекс, т.е. с грешки но без подпиране на отборите. С две думи: СМЕЛО И БЕЗ СТРАХ.
Много неадекватно мнение... В последните мачове покрай съдийските скандали, съдиите се постараха от дербите да направят грозни, нервни, посредствени двубои. Аз не искам да се свири така. Не искам да изпускат мача още в 20-тата минута... Предпочиташ да се свири с грешки? По-голяма глупост не бях чувал...
затова са виновни играчите, защото не се пазят един друг.не могат да си влизат като на корида.с тия нарушения затрудняват и съдиите!не може мач от 90 мин да има 90 нарушения това го няма никъде.виждате сами в Англия фаулирват се ама леко и с майсторство.а ние си влизаме като на война!съдиите които са оплексали повечето дербита са заради самите футболисти!Ей това е и за какво футболистите на Левски протестрираха и обградиха веднага съдята като тоя Рабех е за убиване?От там почва съдята да се притеснява, че е сбъркал а той въобще не е!Футболистите са виновни 90% от случайте така че няма какво толкова ги опрекваме съдиите за всичко!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Ticha
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Така , ето Левски ревнаха и хоп - цялата съдийска комисия аут ... Ето защо няма да имаме футбол и ще ни бие всеки , отвратен съм от всичконе може заради един отменен гол и други спорни ситуации в 1-2 мача да стават революции , при условие че в 99 % от случаите Левски е подпиран безогледно
А цесекарите да не се обаждат , защото те не са по-малко подпирани от Левски . Познайте как ще свирят съдиите през пролетта и дали някой ще посмее да отсъди нещо във вреда на "грандовете"
Но нищо , в четвъртък отново резултатът между София - Рим ще е пак към 0:6 , ако не и повече , тогава със сигурност отново съдиите ще са виновни
Съгласен съм с почти всичко, което си написал. Бих добавил че сър Алекс Фъргюсън след всеки мач плюе по съдиите, но никой не е тръгнал да прави преврати, за разлика от тук. Затова скоро футбола ни няма да се оправи.
Всички са доволни!Аз съм също много удовлетворен, щото не само "Левски" рязаха, но и нас, най-вече!Очаквам свестен наследник на Момиров !
[center]
[/center]

Да предпочитам да се свири с непредумишлени грешки, отколкото с явно потпиране на единият отбор.
Да искам да се дават червени картони независимо дали в 1 или 91 минута.
Да искам в колкото мача Левски, ЦСКА, Литекс и прочие са били "потпирани" в толкота да са и "ощетявани". Отново подчертавам неумишлено.
Искам привържениците на някои отбори да разберат, че понякога се случват съдийски грешки в техен ощърб. И когато за сезон са дотуснати 17 мача 3-4 грешки в тяхна вреда да го приемат за нормално, защото има други 3-4 грешки в тяхна полза в рамките на сезона.
Е също искам да има изискаване треньорите да са със завършено више или поне средно образование (май засегнах Левски).
Да искам в колкото мача Левски, ЦСКА, Литекс и прочие са били "потпирани" в толкота да са и "ощетявани". Отново подчертавам неумишлено.
Искам привържениците на някои отбори да разберат, че понякога се случват съдийски грешки в техен ощърб. И когато за сезон са дотуснати 17 мача 3-4 грешки в тяхна вреда да го приемат за нормално, защото има други 3-4 грешки в тяхна полза в рамките на сезона.
Е също искам да има изискаване треньорите да са със завършено више или поне средно образование (май засегнах Левски).
- delqnski47
- Контакти:
POPCORN написа:bigbonusprize написа:Dobri написа:На мача ЦСКА - Литекс според мен съдията се опита да свири както вижда. Не се получи но поне се пробва, а и това е правилният път. Имаше грешки, но не бяха предумишлени. Аз лично предпочитам да се свири както на този мач или както на мача Левски - Литекс, т.е. с грешки но без подпиране на отборите. С две думи: СМЕЛО И БЕЗ СТРАХ.
Много неадекватно мнение... В последните мачове покрай съдийските скандали, съдиите се постараха от дербите да направят грозни, нервни, посредствени двубои. Аз не искам да се свири така. Не искам да изпускат мача още в 20-тата минута... Предпочиташ да се свири с грешки? По-голяма глупост не бях чувал...
затова са виновни играчите, защото не се пазят един друг.не могат да си влизат като на корида.с тия нарушения затрудняват и съдиите!не може мач от 90 мин да има 90 нарушения това го няма никъде.виждате сами в Англия фаулирват се ама леко и с майсторство.а ние си влизаме като на война!съдиите които са оплексали повечето дербита са заради самите футболисти!Ей това е и за какво футболистите на Левски протестрираха и обградиха веднага съдята като тоя Рабех е за убиване?От там почва съдята да се притеснява, че е сбъркал а той въобще не е!Футболистите са виновни 90% от случайте така че няма какво толкова ги опрекваме съдиите за всичко!
Абсолютно съм съгласен!И съдията е човек се пак,не е робот!Може и да е професионалист,но той трябва да се грижи за реда на 22 футболиста!
И тези 22 футболиста с Балкански манталитет като се ритат и бият все едно гледам футбол,ама американски и рефера трябва да вземе за 90 минути 150 решения минимум

Според мен съдята на мача Левски-Литекс си свири много добре!Този мач си беше чисто ръгби!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Защо бе ПЕРУКа ?
Досега , като се гавриха с малките отбори се спряваха съдиите , ама сега не.
Не само съдийската комисия , а ВСИЧКИ от БФС- вън , долни плужеци.
Досега , като се гавриха с малките отбори се спряваха съдиите , ама сега не.
Не само съдийската комисия , а ВСИЧКИ от БФС- вън , долни плужеци.
Dobri написа:Да предпочитам да се свири с непредумишлени грешки, отколкото с явно потпиране на единият отбор.
Не знам за треньорите на Левски,ЦСКА и Литекс,но ти наистина имаш нужда от образование!И то колкото се може по-скоро!Без запетаите и останалите пунктуационни грешки имаш точно 7 /седем/ груби неточности в правописа!

Viktor4o_Rs написа:Така , ето Левски ревнаха и хоп - цялата съдийска комисия аут ... Ето защо няма да имаме футбол и ще ни бие всеки , отвратен съм от всичконе може заради един отменен гол и други спорни ситуации в 1-2 мача да стават революции , при условие че в 99 % от случаите Левски е подпиран безогледно
А цесекарите да не се обаждат , защото те не са по-малко подпирани от Левски . Познайте как ще свирят съдиите през пролетта и дали някой ще посмее да отсъди нещо във вреда на "грандовете"
Но нищо , в четвъртък отново резултатът между София - Рим ще е пак към 0:6 , ако не и повече , тогава със сигурност отново съдиите ще са виновни
Да ама не забравяй ,че и Вили Вуцов също се изказвал за съдиите,и то не един или два пъти.Просто не става въпрос само за мачовете на Левски а изобщо за много мачове от на чалото на сезона,когато е имало исказвания на треньори на много отбори относно съдийството
Сега вече може да почне закриване на клубове които пречат на Левски да стане шампион. И накрая обявяваме Левски за пожизнен шампион на България и носител на купата, че да мирясат най- накрая. Два, три мача свирят срещу тях и започнаха да плачат. А предните години? Дузпа след дузпа и мълчание. Все пак е Левски. И после ми говорят, че били репресирани. Да видим от тук нататък кой ще ви е виновен?
[center]
[/center]

Върни се в “Футбол - България”