ДУНАВ Е ЕСЕНЕН ШАМПИОН НА ИЗТОЧНАТА "Б" ГРУПА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: ДУНАВ Е ЕСЕНЕН ШАМПИОН НА ИЗТОЧНАТА "Б" ГРУПА

Мнениеот Бижутера » 05 дек 2009 22:07

Дано влязат в елита, мястото им е там, а не на смешни отборчета като спортист и сливен :!: :!: :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 05 дек 2009 22:19

RUSE написа:
SkArY_9 написа:Реално е така - да, но какво може да се направи ?
Видя какво стана с Дунав Еконт, добре, че Марио Стойков го пое ;) 8-)

Марио Стойков не е дошъл сам на прага и да е казал "дай да ви дам пари" !!!
Нещата са такива. "Няма какво да се направи", "няма пари" са само тъпи оправдания, нищо повече. Това не са сериозни причини. Значи нещо куца.

Да, така е наистина, но какво може да се направи по-въпроса ?
Най-малкото, дори и да приемем, че влезем в "А", ние нямаме хубав стадион, не се оплаквам, но нямам осветление, таблото ни не бачка от много време, мисля, че трябва да почнем от тези работи, а после да мислим за "А" група, ако не съм прави ме поправи ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 дек 2009 22:29

"Приста-Ойл" не са лош вариант за "Дунав", но нещо много бързо им се изпари ентусиазмът преди 2 години.Футболът си е бездънна яма, май по бездънна и от моторните спортове, та изглежда затова толкова трудно се намират истински ентусиасти...поне в нашия град :(
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 05 дек 2009 22:33

SkArY_9 написа:
RUSE написа:
SkArY_9 написа:Реално е така - да, но какво може да се направи ?
Видя какво стана с Дунав Еконт, добре, че Марио Стойков го пое ;) 8-)

Марио Стойков не е дошъл сам на прага и да е казал "дай да ви дам пари" !!!
Нещата са такива. "Няма какво да се направи", "няма пари" са само тъпи оправдания, нищо повече. Това не са сериозни причини. Значи нещо куца.

Да, така е наистина, но какво може да се направи по-въпроса ?
Най-малкото, дори и да приемем, че влезем в "А", ние нямаме хубав стадион, не се оплаквам, но нямам осветление, таблото ни не бачка от много време, мисля, че трябва да почнем от тези работи, а после да мислим за "А" група, ако не съм прави ме поправи ;)

Не си прав, защото нашия стадион не му трябва много и като цяло на нас ни липсва мениджър, който да ръководи отбора добре. Това е генералния проблем. Иначе ако си чакаме и всяка година се утешаваме с оправдания от сорта "нямаме стадион", "нямаме пари" и т.н., а в същото време НИЩО не се прави по въпроса нали знаеш кога ще влезем - когато цъфнат налъмите. Въпроса е нещо да се стори вече в някаква посока. Оправданията и хленченето НЕ Е алтернатива за Дунав и тва го запомнете добре !
За отбора може да се изработи стратегия, която да действа и да осигури необходимите неща на всички нива, за да може нашият любим клуб да просперира като цяло. Съвсем скоро ще има среща между представители на феновете, ръководство и широк кръг от малки, средни и големи бизнесмени от Русе и региона, за да се обсъдят къде са проблемите и какво трябва да се стори по въпроса - ясно и конкретно. Ся, не може да си клатим краката и да се оплакваме после, че нищо не се променя ! Според мен не е изключено и да има ново ръководство, но тепърва ще видим.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 05 дек 2009 22:41

Аз не се оправдавам, но сам виждаш как стоят нещата, ако някой е искал да се промени нещо, защо до сега стоя и гледа отстрани, а не каза "Така и така стоят нещата, хайде да направим нещо, или поне да се опитаме да направим нещо", не казвам, че работите стават лесно, но по-добре да си се опитал да направиш нещо, а не да казваш "Нищо не става".
Да те питам, ти от агитката на Дунав ли си, защото мисля, че те знам ;)

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 05 дек 2009 22:56

Положението е малко по-различно, но аз не искам да влизам в зоната на слуховете, колкото и да са достоверни. Нито е момента сега, нито ще помогнат с нещо на клуба. Мога на лични да ти обясня всъщност каква е действителната ситуация...

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 05 дек 2009 23:01

Да, ако не ти е проблем, защото и аз имам да казвам някой работи, но за са личен ;)

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 06 дек 2009 00:08

Пожелавам ви да влезете в А група вие го заслужавате,а не в А група да гледаме смешни отбори като Несебър и Калиакра.Винаги сте били фактор в Бг футбола и от 18 години не сте били в А група,което е много жалко :( .Успех!!!

Nasko 1
Контакти:

Мнениеот Nasko 1 » 06 дек 2009 02:12

Кашчей написа:
mon_cool написа:Само ДУНАВ дано най накрая да гледаме А група в Русе. ;)

По-точно, отново да гледаме футбол от А група в Русе :lol:

Кога за последно Дунав игра в "А" група ?! :?: Трябва да си доста стар фен за да помниш как русенски отбор е играл в елита!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 06 дек 2009 06:14

RUSE написа:
Не си прав, защото нашия стадион не му трябва много и като цяло на нас ни липсва мениджър, който да ръководи отбора добре. Това е генералния проблем. Иначе ако си чакаме и всяка година се утешаваме с оправдания от сорта "нямаме стадион", "нямаме пари" и т.н., а в същото време НИЩО не се прави по въпроса нали знаеш кога ще влезем - когато цъфнат налъмите. Въпроса е нещо да се стори вече в някаква посока. Оправданията и хленченето НЕ Е алтернатива за Дунав и тва го запомнете добре !
За отбора може да се изработи стратегия, която да действа и да осигури необходимите неща на всички нива, за да може нашият любим клуб да просперира като цяло. Съвсем скоро ще има среща между представители на феновете, ръководство и широк кръг от малки, средни и големи бизнесмени от Русе и региона, за да се обсъдят къде са проблемите и какво трябва да се стори по въпроса - ясно и конкретно. Ся, не може да си клатим краката и да се оплакваме после, че нищо не се променя ! Според мен не е изключено и да има ново ръководство, но тепърва ще видим.

И ти не си прав до някъде относно стадиона поне.
Надявам се знаеш, че за А група се иска сериозен лиценз, за да играете в елита спомни си Своге като влезнаха как си ремонтираха стадиона основно, но там помогна общината защото си е им и спонсор на отбора.При вас не знам как са нещата и дали някой ще си мръдне пръста за подобна кауза, но за да играеш в А група трябва да смениш седалките на целият стадион което е едно от задължителните наредби, а другите вече са по лесни.
Виж един Пирин че даже в момента не си играе на стадиона, защото върви ремонт искрено се надявам да влезете в А група, защото го заслужавате.

Върни се в “Футбол - България”