Сашо Диков - ЗА или ПРОТИВ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Сашо Диков - ЗА или ПРОТИВ

Мнениеот zlostar » 01 дек 2009 09:07

Сашо съм се опитвал да го гледам 1-2 пъти преди много години и определено беше загуба на време. Некадърност, некомпетентност, цинизми. Не съм сигурен и състезание по ски алпийски дисциплини дали би могъл да коментира. За мен не е нормално един средно интелигентен човек да гледа жалкото му предаване.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 01 дек 2009 09:37

Твърдо за Сашо Диков.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 01 дек 2009 13:24

Аз нямам нерви да го гледам, не мога да мисля толкова бавно. Нещо се вижда, да речем, от първото повторение, но Сашо го върти още 10 пъти, след което някой му казва какво се вижда, а ако няма такъв, той обявява, че е видял нещо друго. Е, понякога успява да познае какво е станало, ама личи, че налучква. Когато пък разсъждава без картинка, трагедията е тотална. Ама трябва да го има, за хората, които мислят с неговата скорост и не могат, примерно, да гледат мач на живо, това предаване е прозорец към света и куче-водач в сложната действителност.
Последна промяна от защо на 01 дек 2009 13:52, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 дек 2009 13:42

Има си кусури човека,но съм за Сашо Диков.Много често ме кефи и развеселява. :)
Само Черно море.

Върни се в “Футбол - България”