Левски и ЦСКА да се обединят

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА да се обединят

Мнениеот ЕМИЛ » 27 ное 2009 20:04

garfild8 написа:
ЕМИЛ написа:И ще настане една народна любов.Напред синьо-червените.Напред ФК Обединени :lol: ;)

:lol: Ще има един полюс по-малко.Синьо-червени срещу останалите :lol:

Да.Май така излиза.И пак ще сме недоволни. :lol: ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 ное 2009 20:04

Няма начин,niki87. :lol: Щe e супермайтап :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 ное 2009 20:07

а бате тука не ти вярвам хаха :)[/quote]

+ И аз не му вярвам, все едно в Барселона да плачат, когато "Реал" вземе че падне от Алко-как му беше името :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 27 ное 2009 20:08

На 3-ия ден ще намерите от какво да сте недоволни.... :lol:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 ное 2009 20:10

Captain Stottlemeyer написа:а бате тука не ти вярвам хаха :)

+ И аз не му вярвам, все едно в Барселона да плачат, когато "Реал" вземе че падне от Алко-как му беше името :mrgreen:[/quote]
И аз не си вярвам :mrgreen: :lol:
[offtopic]Май пропуснахте кавичките :lol:[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 20:12

Бахти темата :shock:
И реално как да стане? Аз не искам. Ние си имаме наши ценности, достатъчно сме спорили тук с феновете на цска - те обичат едни неща, ние други, имаме различни идеали, различни ценности, на каква база ще е това обединение? Ако целта е да се свали бфс, това е глупост. Бфс трябва да бъде свалено първо по криминални причини за уреждане на мачове, това се прави от полиция, а не от обединения на клубове. И като второ, бфс трябва да бъде свалено поради некадърност. Това се прави с гласуване, всеки гласува според съвеста си, какви обединения?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 ное 2009 20:13

Мини се, не мини известно време и някой изтрещява. На мен ми звучи кощунствено и като шега. Това да не е СДС/БКП?! Тази година почти сигурно сме шампиони (особено ако Гонзо е треньор и не продадат Тасевски и Жо). Литекс без съдии не могат, Черноморец пък съдиите не искат да ги направят шампиони. А гаврата на съдията идва да покаже на нас феновете, какво е да си фен на Миньор, Пирин, Берое и още толкова други отбори, на които им се е случвало да дойдат софиянци със съдиите си и да се изгаврят с тях на собствения им стадион! Според мен, този мач ще обедини отбора още повече, а Литекс ще закъсат, особено без Кишишев (четвърти дан :mrgreen: ).
Последна промяна от metodito на 27 ное 2009 20:18, променено общо 1 път.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 27 ное 2009 20:27

Откачена работа май изтрещяхме напълно.
Левскари и цесекари от цял свят обеденявайте се, това ми звучи като:
Пролетари от цял свят обединете се.
Срещу кого да се обединяваме срещу съдиите, които си сврят по правилата или срещу ръководители треньори и футболисти на които не им се играе по провилата и се оправдават със съдиите.
Последна промяна от Xanko на 27 ное 2009 20:31, променено общо 1 път.

nakito

Мнениеот nakito » 27 ное 2009 20:46

ЕМИЛ написа:
nakito написа:лефски и цска-убийците на бг футбола!!!

Етова е най якийо пост

Глупаво ти изглежда нали?Еми така е, не съм и очаквал някой от синьо-червената върхушка да ме разбере.Аз съм тъп, откачалник и прочие,но да те питам не беше ли умишлено унищожаването на футболните ни центрове бавно и мъчително,продължаващо и до днес.Не ли по-лесно на Батков,на Лупи без трудните мачове с Етър,Дунав, Спартак(Плевен и Варна),Марек,а скоро без Локо и Ботев Пловдив и Берое?Естествено,че това е била целта-всяка година в Европа ,съответно много пари.Не помогна ли държавата на Цска да се измъкне от тинята?Помогна, даже извън закона.А вие феновете,такива като нас не сте виновни, че футболните ни центрове ги няма вече,навярно не сте и съгласни,но не можете и да разберете такива като мен,затова ти изглеждам като някакъв пубер или откачалник!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 ное 2009 20:51

Ооо обединение!!!
Как ше се казва новия клуб?Цески или Лесека :mrgreen:
И как ще ни наричат?''Госета'' ''Праведа''? :mrgreen:
Така сериозно....няма нищо лошо двата гранда да бъда и някой път на едно мнение!Това не означава ''обединение'' все пак!?!?!То лошо няма ''обединението'',ама ше стане малко тъпичко и също така е невъзможно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Футбол - България”