Защо избрах своя любим отбор!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: Защо избрах ЦСКА?

Мнениеот CSKA ME » 26 ное 2009 22:32

В дъното на всичко разбира се е баща ми, който е от ЦСКА както и голяма част от семейството ми. Имах екип на ЦСКА още на 6 год. ( на Мето Деянов). Но истински заобичах този велик отбор след мача с Блекбърн в София. Следя абсолютно всеки мач било то контрола или държавно първенство. Най-тежко приех загубита от Тулуза. Не съм бил в по-лошо състояние никога през живота си. Не говорех с никого цяла седмица. Аз живея в Нова Загора, и се радвам много. че родния ми град Сливен и както Берое СТЗ. са на 30-на км. от тук, и ходя на мач всеки път когато ЦСКА гостува. Най-големия мач, който съм гледал на ЦСКА на живо беше срещу Фулам, по простата причина, че за първи път гледах мач в София на почти пълния национален стадион.

[offtopic]Друата голяма любов, към футболен тийм е към Челси. В мач с Барса на 1/4 мисля, че беше през сезон 2004/2005 в първия мач сините от Лондон показаха невероятен дух. Играха с човек по-малко и губеха с 2-1. Дъф изигра мача контузен и това ме накара да се преклоня на невероятния дух, който показаха Челси. Не знаех за Абрамович, не знаех за специалния и за селекцията му, не знаех историята на лондончани, но въпреки това и сега ги подкрепям и мечтая да гледам мач между ЦСКА и Челси на Стамфорд Бридж :)[offtopic]
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 22:36

TheClub написа:Годината е 2003, месецът е Август, момчето е на 10 и е при болния си дядо :| Мачовете са ЦСКА - Галатасарай и обратното. ЦСКА биват победени на два пъти с по 3:0 и момченцето, което си няма и хал хабер от футбол и дори си няма отбор, реве, ама се къса :) Пак всичко започва от Дядото :)
Та иначе казано, на 10 годинки съм, сега съм на 16.. Ех остарях :lol: Все още не знаех какво е това ЦСКА или Левски, иначе гонех коженото, гуменето, кълбо! Но магията на червения отбор не бях усетил и като цяло магията на голямата игра... Та дойде лятото отидох си при баба ми и се случи гореспоменатото... И от тогава до днес, а и до края на живота ми ще съм червен! Плакъл съм на сумати мачове.. Мача със Славия Прага като ни биха... С Галата, както казах.. С Монако, с Тулуза.. Може да ми се смеете, но не съжелявам за пролетите сълзи!
Та това е моята история :) Може да е била малко скучна, но това е.. Все пак такава е темата :)

Много добро мнение!!

Защо трябва да ти се смее някой- :o :o

Сълзите погрешно се разбират от някой- като признак на слабост-нищо такова-просто това е емоция!!

Не си само ти - и аз бях така на мачовете с Блекбърн,Тулуза,Монако!!!
Изображение

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 26 ное 2009 22:44

Еми в повечето случай се предава от дядо или баща :) :) :)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 26 ное 2009 22:47

Откакто се помня съм левскар. Нямал съм щастието дядо, татко да ме заведе на сериозена футбона среща. Запали ме един мой първи братовчед. Годината вече е далечна, през 1963-4 вече 9-10-гидишни играехме на Левски и ЦСКА.
Слушах мачовете по един високоговорител висящ на един елстълб в центъра на градчето ни. По-сериозно запознаване започна през 1965 год. Тогава беше паметния мач във Флоренция между България-Белгия, 2:1 с голове на вече любимия Гунди. През 1966 год. Добруджа влезе в А група и есента първия мач беше с/у цска. Паметен - народ, бира-скара, пушеци. по дърветата гроздове от запалянковци.
Накрая целия стадион в огньове. Двамата братя Пеневи играха един срещу друг. После Левски, Гунди наживо...
После с влака с литър мента до Сф /на Горна - по гореща баница/, на сточна в тоалетната по шепа вода върху лицето и... на ст. В. Левски: грандиозни мачове, по 60-65000 зрители. След мача обратно 580 км с влака, пак през Горна.
Тогава имаше футбол, имаше мъже на терена, за съдиите не си спомням, явно са си вършели работата. Имаше публика, имаше семки, имаше емоции, имаше факли от вестници, имаше усмивки, имаше спорове, имаше гордост, имаше щастливи деца с радостни татковци, имаше ПЪЛНИ ТРИБУНИ.
Нямаше димки, нямаше съдии-главни герои, нямаше дрога, нямаше трошене на седалки, нямаше разбити глави, нямаше озъбени, свирепи лица, нямаше ПРАЗНИ ТРИБУНИ.
Времена. Авторе, не ме упреквай.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 26 ное 2009 22:48

cska_90 написа:Много добро мнение!!

Защо трябва да ти се смее някой- :o :o

Сълзите погрешно се разбират от някой- като признак на слабост-нищо такова-просто това е емоция!!

Не си само ти - и аз бях така на мачовете с Блекбърн,Тулуза,Монако!!!

Много ме е яд за тези мачове гледал съм репортажи, просто този мал шанс на ЦСКА.. Може да бие кой ли не голям отбор, но ни е лишил и от Финал в онези три мача с Интер :cry:

А по повод сълзите прав си, но не знам какви са тук хората.. Тоест знам, но може да се обадят тези които обикновено развалят темите :) За радост тази не е развалена и дано не се ...

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Re: Защо ЦСКА???

Мнениеот naiki » 26 ное 2009 22:49

Phoenix_ написа:Хаха,, сложил си аватар на Питбул, и ходенето на мачове и фенщината му осмислят живота :roll: :?: :!: :lol: И специално натъртил, че не пропуска мач, като си мисли, че само ходенето на мач те прави голям фен... Пич ти си жалък... Не че имам нещо против да си фен на цска, ама е смешно това което казваш... и е толкова жалко.... сигурен съм, че много често говориш за семкари и си горд, че видиш ли не пропускаш мач и си най-великия фен... :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Сигурен съм, че си и голям "побойник", мразиш гейовете и циганите и си върл патриот(разбирай комплексар)

абе какъв ти е проблема...този е велик фен на ЦСКА,личи че си отскоро във форума и не знаеш с кого да се забъркваш!

А колкото по темата-до 4 годишен съм бил левскар,както и родата ми(особено вуйчо ми),но незнайно защо съм почнал да симпатизирам червените.И не съжелявам.
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 26 ное 2009 22:50

Навярна много от вас са ги гледали, но винаги когато ги видя ми се насълзяват очите! ЦСКА ДО ГРОБ!!!
http://www.vbox7.com/play:becfba66
http://www.vbox7.com/play:1f6e2f66
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 22:57

USF написа:Навярна много от вас са ги гледали, но винаги когато ги видя ми се насълзяват очите! ЦСКА ДО ГРОБ!!!
http://www.vbox7.com/play:becfba66
http://www.vbox7.com/play:1f6e2f66

Втория клип е велик-ЕТО ТОВА е ЖУРНАЛИСТИКА!!

Сигурно съм го гледал десетки пъти и всеки път настръхвам!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Защо ЦСКА???

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 22:58

naiki написа:
Phoenix_ написа:Хаха,, сложил си аватар на Питбул, и ходенето на мачове и фенщината му осмислят живота :roll: :?: :!: :lol: И специално натъртил, че не пропуска мач, като си мисли, че само ходенето на мач те прави голям фен... Пич ти си жалък... Не че имам нещо против да си фен на цска, ама е смешно това което казваш... и е толкова жалко.... сигурен съм, че много често говориш за семкари и си горд, че видиш ли не пропускаш мач и си най-великия фен... :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Сигурен съм, че си и голям "побойник", мразиш гейовете и циганите и си върл патриот(разбирай комплексар)

абе какъв ти е проблема...този е велик фен на ЦСКА,личи че си отскоро във форума и не знаеш с кого да се забъркваш!

А колкото по темата-до 4 годишен съм бил левскар,както и родата ми(особено вуйчо ми),но незнайно защо съм почнал да симпатизирам червените.И не съжелявам.

Е чак велик не съм-но се старая!!- :mrgreen: :mrgreen: Мерси за добрите думи!!!
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 ное 2009 23:09

Виждам, че ви кефи мача с Блекбърн... Бях на стадиона /велика емоция/...тогава за пръв и последен път в сектор Б. Просто билетите свършиха точно за 5 часа. Та тогава имах щастието да видя едновременно три неща.
Първото е великата червена агитка - това от отсрещния сектор е толкова надъхващо и стряскащо, че понякога разбирам как се чувстват феновете напротивниковите отбори
Второто е невероятния армейски дух - такъв мач не се повтаря
Третото и най-запомнящото бе изражението на английските запалянковци, които бяха на метри от мен, при вида на хореографията ни. Снимаха, цъкаха с езици и не вярваха на очите си. Това са моменти, които са запечатани вечно в паметта ми
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Футбол - България”