Нагло поведение на Балъков
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нагло поведение на Балъков
Как успяхте пак да намесите София/"грандовете"/ срещу провинцията не ми е ясно? Някой да е казвал такова нещо? Не забелязвате ли че Литекс не са от столицата? Интересното в този двубой днес бе, че се изправиха два кажи речи напълно равни като цяло отбори. И пак съумяхте да намесите Левски и Цска! Казвам си безпристрастното мнение. През оня ми е, кой от двата отбора ще спечели и съдията за кого бил свирил! А това ,колко и какво е постигнато в Черноморец и какво ще се постига е за друга тема в друг раздел. Нямам намерение да го коментирам тук. И до момента виждам само злоба и комплекси от хора с различно по цвят сърце от синьото и червеното. 
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
доста коментари идват от синьо, червените фенове затова намесваме столицата! просто неможете да приемете че в момента отборите ви нестават за нищо и се занимавате с чуждите проблеми!
Andreyy написа:доста коментари идват от синьо, червените фенове затова намесваме столицата! просто неможете да приемете че в момента отборите ви нестават за нищо и се занимавате с чуждите проблеми!
Напротив,почти единодушно смятаме,че в момента Литекс е най-добрият отбор!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Така, направих си труда да прочета всички мнения отново. В нито едно не се споменава името на столичен клуб от привърженик на въпросния. Единственото изключение съм аз в горния пост! Коментарите на евентуалните фенове от столицата са за мач м/у два отбора на които те не са привърженици! Тоест те са безпристрастни и няма логика да защитават едните пред другите! Или Ловеч вече е в София? Все още не мога да разбера защо бяха намесени "грандовете". И с какво точно сме обидили отборът на Литекс (ЛОВЕЧ
), че да избиваме комплекси и се занимаваме с чужди проблеми, на база София/други градове? Да, отборите ни в момента са по-назад в класирането, но това няма нищо общо с темата! Не искам да си казвам мнението от къде тръгва целия проблем, защото много хора ще се засегнат. Спрете се веднъж за винаги с това разделение. На мен не ми пука кой от двата отбора е можел да спечели днес! Просто споделих,че г-н Балъков няма много поводи за негодуване, като изключим един фал, който за нещастие на едни и щастие на други се превърна в гол. И с какво избих комплекси с този коментар? Други са хората с пяна на уста, но пак казвам - ще си замълча за да не стане голям скандал. Относно излагането на "грандовете".. не сте много прави, защото все още, други отбори не са постигали това което са сторили Левски и Цска. Дай Боже някой ден и това да стане!
П.П. Извинявам се за зверския оффтопик
П.П. Извинявам се за зверския оффтопик
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
-
radko piratko
- Контакти:
Тази вечер съдията помогна на Литекс, фалът беше обратен, жалко, но факт.
Футбола умира приятели.
Добре де, хубаво, готов съм да призная, че мнението ми е грешно, само ми кажете още една- две ситуации в които съдията е прецакал Черноморец и е свирил за Литекс (изключваме баснословния фал) и като цяло да ми посочите от къде идва твърдението ви, че реферът е свирил тенденциозно?
то не само за това е нагъл Балъков... като препоръча закриването на Нафтекс /за което в последствие трябва да му се благодари, така поне Нефтохимик се отърваха/ жалко е само че Черноморец си присвоиха стадиона, така както си присвоиха още много работи, но естествено журналистиката мълчи ... познайте защо
както и да е - свикнали сме им на черноморец... само дето не са 1919 а 2005
ха, ще им са да са 1919
истинския черноморец е във В регионална и все още гние, дори дражев си спечели делото за името и логото
както и да е - свикнали сме им на черноморец... само дето не са 1919 а 2005
истинския черноморец е във В регионална и все още гние, дори дражев си спечели делото за името и логото
I`am the Eredivisie Master!!!
Andreyy написа:Само искам да попитам феновете на "грандовете" ако протече един мач с/у технич отбор по този начин какво ще кажат! Коментарите ще са ужасяващи, а и петте водещи новини на gong.bg ще са колко е ощетен дадения отбор. Комплексирате се от това което се прави в Бургас, и съжелявате че то не е в Левски или ЦСКА - единия с президент мислещ само за собстрените си облаги (Батков), а другия неможеш да го разбереш, кой треньор кой президент, кой гони, кой враща! НЕКА ВИ Е ЯД ЧЕ НИЕ ЩЕ ПОСТИГНЕМ НЕЩО, А ВИЕ САМО НИ ИЗЛАГАТЕ ПРЕД ЕВРОПА С ИДИОТЩИНАТА СИ!
Какъв е смисъла да ги питаш, мислиш ли че е ВЪЗМОЖНО Левски или ЦСКА да бъдат рязани, че ги питаш такива хипотетични въпроси? Те, горките, дори да искат не могат да осмислят въпроса и да ти отговорят, все едно жена да пита мъж "представяш ли си ако ти щеше да раждаш, а не аз".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
Райко Стоянов
- Контакти:
Всяка загуба за цацата, каквато и с каквито и средства да е ще заслужена, още повече, докато начело им е Балъков, заради когото в Бургас няма да има място за други отбори, които да игрят на собствения си стадион, със собствените юноши, с неподкупените си фенове и т.н и т.н. Пореддният ми хубав момент днес бе поднесен от Литекс!!! Благодаря! Рано или късно това външно на Бургас тяло ще си тръгне, а за Груев - поредният неуспял в Европа треньор се завръща при мекото на баницата...(иначе винаги ще го уважавам за себераздаванет за нафтата, но...)
- originalni.be
- Контакти:
мм няма нищо подло при Краси , може да си говори каквото искка все пак това е Краси Балачъков 
ORIGINALNI...BE =)
Върни се в “Футбол - България”