Това е невиждано!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

chakarti
Контакти:

Re: Това е невиждано!!!

Мнениеот chakarti » 12 сеп 2008 21:53

Първата дузпа си ОК ! Никой не спори както чета във форума !!!!!

НО втората е просто - смях ! Не може да си с гръб към играча и да не го доковаш и след 10 секунди да потеглиш към съблекалните!
И да ме извинява коментатора на ТВ2 - г-н Касабов ама да си свали сините очила , знаем че истината боли но е хубаво да се казва че утре Жилина ще ви сгъва както Трактористите ....

Потребителски аватар
hadjy76
Контакти:

Мнениеот hadjy76 » 12 сеп 2008 21:54

levski4 написа:Какво искате,бе-1000% първа дузпа с ЧЕРВЕН картон,дузпа,която можеше да се отсъди/втората/ и един Черно море,който пазеше резултата второто полувреме,какво повече-един предостатъчен трети гол,игра,от която може да се иска и повече,но която върви напред като цяло!Чудя се какво искат да кажат някои-че Черно море заслужаваше да бие ли!?Не ставайте смешни,моля ви!Черно море игра по-слабо и падна,какво по-логично от това!?

Абе пич, за първата дузпа няма червен картон, защото зад защитника имаше още двама от Черно Море. А втората дузпа е просто подигравка с играта. Е,ти какво искаш да направят при 0:2 и човек по-малко....? Играл ли си някога футбол или си пълен теоретик....? Те моряците с 10 човека стояха по-добре от вас на терена...
Жалко е за вас че не може български съдия да свири в четвъртък, че да има дузпи и картони...
Излагате България! Срам!

Потребителски аватар
hadjy76
Контакти:

Мнениеот hadjy76 » 12 сеп 2008 21:56

chakarti написа:Ей Говедарци
Първата дузпа си ОК ! Никой не спори както чета във форума !!!!!

НО втората е просто - смях ! Не може да си с гръб към играча и да не го доковаш и след 10 секунди да потеглиш към съблекалните!
И да ме извинява коментатора на ТВ2 - г-н Касабов ама да си свали сините очила , знаем че истината боли но е хубаво да се казва че утре Жилина ще ви сгъва както Трактористите ....

Просто мустакатия ******** си плаща където трябва! Изроди мръсни!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 сеп 2008 21:57

Новия кодекс се оказа една голяма торба с лъжи да се замаже положението.Този съдия направо се подигра на футболистите на Черно море сумати положения ги свири вместо за тях за говедата.То с такъв съдия даже и моя любим Ботев ще станат шампиони въпреки,че са супер слаби.хехе :P

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 12 сеп 2008 21:58

ако искат да ни гънат. голяма работа. за сефте ще е таа година. вашия отбор пък даже не успя да си плати борчовете да да ви сгъват разни хайдуци кула и тем подобни. бихме в поредния измислен мач от а група. утре вие ще биете пак така. и не знам кво се джавкаме като горди защитници на комичното ни първенство и футбол като цяло. аз по бих се въодушевил от мача на ливърпул и ман ютд.

Потребителски аватар
hadjy76
Контакти:

Мнениеот hadjy76 » 12 сеп 2008 22:00

pontiak07aga написа:АБЕ ХАДЖИ ТИ СИ ПЪЛЕН ИДИОТ И МАЛОУМНИК БЕ

Много ти благодаря! Ти пък си толкова син, че чак чернееш вече, мангал с мангал!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 сеп 2008 22:01

hadjy76 написа:Здравейте! Регистрирах се преди малко, само за да мога да кажа на всички левскари следното:
Хора, ако бех левскар и гледах мача, на мига щях да се хвърля от балкона! Как не ви е срам бе! То бива бива, ама такава подкупна смрадлива гад като оня мустакатия нема никъде... Так ли ще биете Жилина...???? С несъществуващи дузпи и червени катрони ли? Моряците щяха да ви сгънат, ако не бяхте купили този пумияр, съдията!
Провинция ли? Ха, вижте си собствения боклукчийски кош....!

Томе, едва ли четеш по форумите, но искам задочно да те питам: Как се чустваш като гледаш мача...?

Съветвам те веднага да се хвърляш от балкона.....така поне няма да пишеш глупости...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
hadjy76
Контакти:

Мнениеот hadjy76 » 12 сеп 2008 22:05

THE G.A.M.E написа:
hadjy76 написа:Здравейте! Регистрирах се преди малко, само за да мога да кажа на всички левскари следното:
Хора, ако бех левскар и гледах мача, на мига щях да се хвърля от балкона! Как не ви е срам бе! То бива бива, ама такава подкупна смрадлива гад като оня мустакатия нема никъде... Так ли ще биете Жилина...???? С несъществуващи дузпи и червени катрони ли? Моряците щяха да ви сгънат, ако не бяхте купили този пумияр, съдията!
Провинция ли? Ха, вижте си собствения боклукчийски кош....!

Томе, едва ли четеш по форумите, но искам задочно да те питам: Как се чустваш като гледаш мача...?

Съветвам те веднага да се хвърляш от балкона.....така поне няма да пишеш глупости...

Ама защо се засягате така, бе леффскарчета? Явно има истина в думите ми... Нали знаете, че истината боли :) Да сте живи и здрави, милите ми мангалчета и резачета!

Потребителски аватар
hadjy76
Контакти:

Мнениеот hadjy76 » 12 сеп 2008 22:06

chakarti написа:Ква класика бе ! с такъв съдия , срещу отбор с 10 човека и домакини вие се радвате на смешния си неграмотен отбор :))))
хаха ххах ЖИЛИНА според мен вече поркат водка и се радват на късмета си че са се паднали това недоразумение в сини екипи :))))))

Човече, много добре си го казал! Кефиш! :lol:

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 12 сеп 2008 22:11

hadjy76 написа:
chakarti написа:Ква класика бе ! с такъв съдия , срещу отбор с 10 човека и домакини вие се радвате на смешния си неграмотен отбор :))))
хаха ххах ЖИЛИНА според мен вече поркат водка и се радват на късмета си че са се паднали това недоразумение в сини екипи :))))))

Човече, много добре си го казал! Кефиш! :lol:

словашка водка=сливенска перла?
(щото знаем вече че слаба ракия не е равно на френско перно от тулуза)

айде стига злоба! щом се харесвате вие двамата - земайте се, изшлякайте се по казарменски или нещо от рода. забелязал съм че след наш мач много се греете от свекрвини коментари, не коментирате толкова даже след мач на собствения ви отбор. на какви мисли ви навежда това, скъпи свекърви?

Върни се в “Футбол - България”