Стоилов зачерква "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Стоилов зачерква "А" група

Мнениеот garfild8 » 14 окт 2009 11:20

Oskron написа:
Треньора който имаше задача да класира отбора на световното първенство е Пламен Марков и съответно след като рекордно бързо (още след третия мач) загуби реални шансове за красиране беше уволнен. Станимир Стоилов е назначен със задача да класира отбора за Европейското първенство - може би някой от Вас знаят, че тези квалификации не са започнали още, дори и жребии не изтеглен.

Добре бе колега,защо решиха сега че тези квалификации бяха загубени след първите три мача?И аз не бях доволен че завършихме с три хикса,тези три мача,но да кажеш че реално затова си загубил шансове за СП,това за мен е малоумие.Извинявай за израза,ама при положение че има още цели седем мача :!: как губиш реално шансове.И не обвинявайте само Пл.Марков.Не той направи равния с Ейре в София,след който ми писна от този нац.тим.Биеш дърварите на Трапатони,разликата става две точки с тях и реално ОСТАВАХМЕ В ИГРАТА.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 14 окт 2009 11:49

garfild8 написа:
Oskron написа:
Треньора който имаше задача да класира отбора на световното първенство е Пламен Марков и съответно след като рекордно бързо (още след третия мач) загуби реални шансове за красиране беше уволнен. Станимир Стоилов е назначен със задача да класира отбора за Европейското първенство - може би някой от Вас знаят, че тези квалификации не са започнали още, дори и жребии не изтеглен.

Добре бе колега,защо решиха сега че тези квалификации бяха загубени след първите три мача?И аз не бях доволен че завършихме с три хикса,тези три мача,но да кажеш че реално затова си загубил шансове за СП,това за мен е малоумие.Извинявай за израза,ама при положение че има още цели седем мача :!: как губиш реално шансове.И не обвинявайте само Пл.Марков.Не той направи равния с Ейре в София,след който ми писна от този нац.тим.Биеш дърварите на Трапатони,разликата става две точки с тях и реално ОСТАВАХМЕ В ИГРАТА.

Колега потърси в нета интервюта, статии, мнения попрочети във форумите какви бяха мненията по времето когато назначиха Стоилов и ще видиш че мнозинството то хората се бяха обединили около мнението, че шансовете вече са само хипотетични. Тогава никой не искаше от Стоилов класиране на световното на всички им беше ясно че само чудо може да ни класира. И да бяхме били ирландците пак оставахме на 2 точки зад тях и трябваше да ги чакаме да бъркат, а както виждаш те не бъркат.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 14 окт 2009 11:54

[quote="venci_1913"] Mърлъо вън !

:mrgreen:
+1
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 окт 2009 12:01

Вярно че ирландските галоши не сбъркаха после,но Мъри не използва шансовете които имаше.Евентуално да се класираме за световното.Е,ама с тази нагласа няма как да успееш бе,брат.Ето и мача в Кипър.Нямаме шансове(а има теотеричен) и експериментирахме.Ама това след мача.А преди него-много контузени,ще пусна ща,не ща нови защитници.А докато имаш теоретичен шанс,длъжен си да го използваш.Футбол е,стават всякакви изненади,Ейре могат и те да се спънат.Почти доброволно се отказваш от голямата цел,после как ще я постигнеш,това искам да ти кажа.
За мен реално,да ти кажа тези квалификации ги загубихме след хикса с Ейре тук.А официално след 4:1 в Ларнака.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 14 окт 2009 12:18

garfild8 написа:Вярно че ирландските галоши не сбъркаха после,но Мъри не използва шансовете които имаше.Евентуално да се класираме за световното.Е,ама с тази нагласа няма как да успееш бе,брат.Ето и мача в Кипър.Нямаме шансове(а има теотеричен) и експериментирахме.Ама това след мача.А преди него-много контузени,ще пусна ща,не ща нови защитници.А докато имаш теоретичен шанс,длъжен си да го използваш.Футбол е,стават всякакви изненади,Ейре могат и те да се спънат.Почти доброволно се отказваш от голямата цел,после как ще я постигнеш,това искам да ти кажа.
За мен реално,да ти кажа тези квалификации ги загубихме след хикса с Ейре тук.А официално след 4:1 в Ларнака.

Пак се връщам в началото ... искате му оставката на Мъри затова че не е наваксал изгубеното от Марков. Такова искане към него не е имало, нито пък той е обещавал такова нещо. Още в началото каза че шансовете за тези кфалификации са много малки но ако може ще де бориме. В всеки един мач играхме за да спечелиме дори срещу Кипър ако беше влезнала гредата на Благо при 0-0 мача отиваше съвсем към друго развитие. Да експериментира със защитата но както и да беше я наредил щеше да си експеримен при контузиите на Илиян Стоянов, Живко Миланов и Станислав Манолев. Това са тримата титуляри в защитата които играха последните десетина мача. А след контузията на Тунчев, слабия мач на Котев срещу ЧГ и отказа на Томашич не остана никой друг с изключение на Вальо Илиев когото Мъри явно не харесва, а и дори да беше направил компромис за него той пак никога не е играл останалите защитници.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 окт 2009 12:24

Oskron,донякъде и ти си прав,но...си мисля и не само аз,че провалите на Мъри като треньор взеха да нарастват значително.Както каза един фен на Левски в друга тема,Мъри след мача с Киево демонстрира безсилие.И как ще искаш и ще се бориш за някакви успехи.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 окт 2009 12:30

Момчета,още след победата ни над Ч. Гора,споделих,че Бербо направи голяма грешка,бетонирайки Кауна и Раев в националния!Продължавам да стоя зад това твърдение!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 14 окт 2009 12:49

Това са пълни глупости,по вярното е,че А група зачерква Мъри.И какви са тези оправдания,всички са виновни само не и Мъри,нямали сме качествени играчи.Я ми кажете с кои точно футболисти от А група е работил системно Мъри досега,градил ли е досега алтернативен отбор на това което си е използвал по принцип.И изобщо това отбор ли е или някаква сбирщина от футболисти нацвъкани по игрището всеки да си грае както си знае и колкото може.Кажете ми какво правят Ст.Петров,М.Петров и Благо,че и Минев и Пелето в нападение,а противника минава през центъра и пеналта като на парад.Това ми прилича или на умишлен бойкот,или на малоумие и безхаберие.Извинявайте,но дори и най-добрите защитнице на света да са отзад,пак ще стане така.И кой го сътвори това,отговора е СЕЛЕКЦИОНЕРА МЪРИ И ДИРЕКТОРА НАСКО,а не футболистите,не и треньора,защото такъв просто няма.Какво му пречат футболистите от А група на Мъри,като той не може да ги подреди.А Пенев и Балъков как могат.Аз се обзалагам,че ако този национален отбоор излезе срещу ЦСКА или Черноморец,резултата ще е много повече от 4:1,а оборете ме ако можете.И не е причината в това,че футболистите на ЦСКА или Черноморец са по добри от Бербатов и другите,точно обратното.Причината е,че Мястото на Мъри,Сираков,Михайлов,Костадинов,Цветанов и т.н. не е във ръководството на Българския футбол и националния ни отбор а там където ги искат.Според мен такова място нямма.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 14 окт 2009 14:06

Живко6461 написа:Позволявам си един въпрос. Кирил Котев не беше ли също зет?

Бeше приятел на дъщерята, но нямаха ни брак, ни дете - нито Пламен Марков му даде фланелка и го короняса за капитан на ЦСКА... А и доколкото си спомням - Котев поне игра на европейско, а Живко Михайлов само ще го гледа по телевизията :) :) :)

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 14 окт 2009 16:00

Aма разбира се от България ще се вика точно Живко Зетя.... Каква изненада!

Мъри на сапун!!! Тоя не заслужава да диша нито секунда повече!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”