Мнениеот optimistik » 14 окт 2009 12:49
Това са пълни глупости,по вярното е,че А група зачерква Мъри.И какви са тези оправдания,всички са виновни само не и Мъри,нямали сме качествени играчи.Я ми кажете с кои точно футболисти от А група е работил системно Мъри досега,градил ли е досега алтернативен отбор на това което си е използвал по принцип.И изобщо това отбор ли е или някаква сбирщина от футболисти нацвъкани по игрището всеки да си грае както си знае и колкото може.Кажете ми какво правят Ст.Петров,М.Петров и Благо,че и Минев и Пелето в нападение,а противника минава през центъра и пеналта като на парад.Това ми прилича или на умишлен бойкот,или на малоумие и безхаберие.Извинявайте,но дори и най-добрите защитнице на света да са отзад,пак ще стане така.И кой го сътвори това,отговора е СЕЛЕКЦИОНЕРА МЪРИ И ДИРЕКТОРА НАСКО,а не футболистите,не и треньора,защото такъв просто няма.Какво му пречат футболистите от А група на Мъри,като той не може да ги подреди.А Пенев и Балъков как могат.Аз се обзалагам,че ако този национален отбоор излезе срещу ЦСКА или Черноморец,резултата ще е много повече от 4:1,а оборете ме ако можете.И не е причината в това,че футболистите на ЦСКА или Черноморец са по добри от Бербатов и другите,точно обратното.Причината е,че Мястото на Мъри,Сираков,Михайлов,Костадинов,Цветанов и т.н. не е във ръководството на Българския футбол и националния ни отбор а там където ги искат.Според мен такова място нямма.