Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

djonik
Контакти:

Re: Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Мнениеот djonik » 10 окт 2009 23:01

Според мен, ние, феновете, имаме най-голяма вина за състоянието на отбора и на футбола изобщо. Вижте 90 процента от мненията - злоба, омраза, някакво скотско състояние. 99 процента от нас не знаят какво е "правилно подреждане на играчите" или "тактическа грамотност", но раздават акъл все едно са били световни шампиони като треньори. Това е пълен абсурд. Мъри е прав, ние не обичаме националния, мразим го. Левскарите мразят цесекарите в него, цесекарите мразят левскарите. Същото важи и за клубовете. Човек се отвращава не от футбола, а от запалянковците. Никъде по света няма такава насадена омраза между феновете, която се пренася и върху отбора. А за насаждането на омраза са виновни медиите. Ето го резултата.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 10 окт 2009 23:01

Gil-galad написа:
durex написа:
Gil-galad написа:Ся като ни бият и Грузия насред София с разлика....и пак ще има "аз съм свикнал с феновете".....не нападам никой отбор но треньор който е бил бит 2 пъти от БАТЕ не може да е треньор повече-трябва да му отнемат лиценза...камоли национален треньор...

Не защитавам Мъри,но Левски като игра с Бате,треньор беше Велев ако не се лъжа :roll:

Аз доколкото помня първия мач със Бате беше Мъри после Вуцов и после Кокала....

Толкова и помниш! Иди си вземи пирамем, ако имаш проблем с паметта! А аз доколкото виждам, много ти пречат червените очила!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 окт 2009 23:01

Gil-galad написа:
durex написа:мм май беше Вуцов и след това Велев

Е дори и да не е бил....да паднеш с 4-0 от БАТЕ на твой терен е достатъчно..

Бате,Тате няма значение,Кипърците ни се изакаха в устичката...и най интересното е,че винаги преди даден мач гледат чие е предимстовото и как така все ние сме с предимство и после ни правят за смях пред целия свят само това немога да си обесня :roll:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 окт 2009 23:03

Аз доколкото помня първия мач със Бате беше Мъри после Вуцов и после Кокала....[/quote]
Толкова и помниш! Иди си вземи пирамем, ако имаш проблем с паметта! А аз доколкото виждам, много ти пречат червените очила![/quote]
Аз съм Левскар е нашия...какви червени очила те гонят,просто немога да се сетя и го казах ей така

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 10 окт 2009 23:04

djonik написа:Според мен, ние, феновете, имаме най-голяма вина за състоянието на отбора и на футбола изобщо. Вижте 90 процента от мненията - злоба, омраза, някакво скотско състояние. 99 процента от нас не знаят какво е "правилно подреждане на играчите" или "тактическа грамотност", но раздават акъл все едно са били световни шампиони като треньори. Това е пълен абсурд. Мъри е прав, ние не обичаме националния, мразим го. Левскарите мразят цесекарите в него, цесекарите мразят левскарите. Същото важи и за клубовете. Човек се отвращава не от футбола, а от запалянковците. Никъде по света няма такава насадена омраза между феновете, която се пренася и върху отбора. А за насаждането на омраза са виновни медиите. Ето го резултата.

Така е! Но не само 99% от нас не разбират от футбол, а като гледам и повечето "футболни" специалисти... Днес го показаха!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 окт 2009 23:05

pehopeho написа:Толкова и помниш! Иди си вземи пирамем, ако имаш проблем с паметта! А аз доколкото виждам, много ти пречат червените очила!

Червените очила....добре де като не е виновен Мъри кой е виновен...ето докаде ни докара той с правилния футбол....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 окт 2009 23:06

В чак такива сложни конспирации не вярвам да влизат,но това,че ивкат некъдърници и връзкари е факт!!!Факт е обаче друго.По-тревожно.БАТЕ-тата да вземем как тактически разнищиха Смърди,един Гончаренко там ли какъв е не помня просто го направо луд с 0:4.А СМърди уж е най-добрия наш специалист.Как смешно звучи това специалист за един тотален футболен некъдърник?В България няма треньори.Няма кой да научи футболистите даже как да се наредят на терена.На клубно и национално ниво водените от българи отбори-цари истински хаос на терена.Не разбирам защо и най-дебелите глави не щат да проумеят това,че сме смешни и много много назад?Ян Деркс отиде в школата на Левски - видя се как се промениха коренно нещата там.Мини пример.Защо не се дадаха пари за Авраам Грант?Защо поне водещите клубни отбори не привличат специалисти от големи футболни нации - например Стяуа потръгнаха нагоре когато взеха Валтер Дзенга за треньор преди няколко години,турците,гърците също така направиха.Нашите треньори са бездарни и некъдърни,много назад от съвременните тактики,схеми....много далече от професионализма изобщо.Това се пренася и върху играчите.Най-вече върху тези със селското мислене,тези играещи в България.Малцината професионалисти като Бербатов,Стенли и Мартин,Иванков....ами те просто се чудят какво да правят в това море от бездарност което ги заобикаля.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 10 окт 2009 23:07

Gil-galad написа:
pehopeho написа:Толкова и помниш! Иди си вземи пирамем, ако имаш проблем с паметта! А аз доколкото виждам, много ти пречат червените очила!

Червените очила....добре де като не е виновен Мъри кой е виновен...ето докаде ни докара той с правилния футбол....

Я кажи как се става правилния футбол......
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 10 окт 2009 23:09

Стига с това Мъри, Наско Боби ....папата,комшията и т.н. всички те ли са виновни,че някои не могат да си спират топката.....
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 10 окт 2009 23:12

james написа:предишния ни докара до 1-6 от сърбия този до 1-4 от кипър да видим следващия дали ще постигне някои успех като например 1-3 от андора

Е то това остава.... Но не е невъзможно, нали? :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”