Казанска афера

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Казанска афера

Мнениеот POPCORN » 06 окт 2009 22:49

miroslavpe написа:
POPCORN написа:хахах ама ти вярваш ли му ? :lol: :lol:
да защто?-ти не му ли вярваш ( като знам последните ви успехи срещу нас колко са ) ДА ВЯРВАМ МУ

тоя па хахах това какво общо има бе.вярвай му ти да не си от СЗ, бута ли ти парички.Ае са като си дупе виж какво казва Кокинов хаха ... май Баткво си говори врели некипели
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

racer
Контакти:

Мнениеот racer » 06 окт 2009 23:07

за тази афера няма да разберем нищо то е ясно...........а колкото до Кокинов хахахах голям смешник, колкото вкара Маргините в затвора и още безброй поверени му случаи, така и ще довърши до края тази афера. не разбирате ли, че всичко е театър и много пари.....прокурори навързани с бандити

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Мнениеот bucky_barabata » 06 окт 2009 23:11

Гледам интервю с Борис Велчев, пича само дето не се разсмя на глас като го питаха за Батков. Каза 'еми да работим, скоро може би ще има развитие', ама на езика му беше да каже 'а ве не ме занимавайте с глупости.' После гледам интервю с Кокинов, който казва 'еми той Батков всичко вече разказа, няма как да направим адекватно разследване, като всичко е публично достояние'.
А на мен ми е много интересно защо Батков продължава да се нарича адвокат като преди време каза, цитирам по памет, 'ако Станислав Ангелов отиде в Енерги за 180 000, ще се откажа от дипломата си' ?

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 06 окт 2009 23:20

Още преди да бяха заминали за Русия всички се майтапехме, че това е някъква закачка преди дербито и тоя мастит адвокат да не се усети за какво става дума, след като и на децата им беше ясно. Просто нямам думи - тоя е голям шегобиец(Батков)

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 06 окт 2009 23:22

До всички тия, които сравняват Лицензгейт с Казангейт.
Няма нищо общо между двете неща!!!
Ама нищо!!!
В Лицензгейт Батков вдигна аларма за това, че той плаща данъци и отчисления, а ЦСКА - не. Това би трябвало да се случва с всяка фирма - от Проверители на топломери, през баничари, до адвокатски кантори! Всеки, който се занимава с бизнес, постоянно следи конкуренцията си. Ако за конкурентите ти се правят отстъпки (особено нелегални), то реално това е дълг на всеки бизнесмен да алармира.
Представете си, че вие управлявате фирма. Имате 10 подчинени. Плащате им по 700 лв. заплата и близо още по 250 (поне) на държавата за всяка заплата - осигуровки и пр. Значи близо 1000 лв. са ви на месец.
В същото време разберете, че вашият основен конкурент в бранша, който печели конкурси и търгове, вместо вас, плаща официално на работниците си 240 лв. а с анекси им дава още 450, без да ги декларира. Какво ще направите????
Аз мисля, че е дълг на всеки човек да алармира, когато законът не се спазва! Така че, чорбарите да си гледат работата. Когато не плащаш данъци, няма как да не се разчуе, няма как да не ти потърсят сметка за това.
Казангейт си беше една милиционерска разработка, пробутана на алчни бивши комсомолци. Вероятно, чисто формално законът не е нарушен от страна на ПФК Левски. Иначе Батков нямаше да чирика толкова.
Така че, моля, правете разлика между двете събития.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 06 окт 2009 23:25

racer написа:за тази афера няма да разберем нищо то е ясно...........а колкото до Кокинов хахахах голям смешник, колкото вкара Маргините в затвора и още безброй поверени му случаи, така и ще довърши до края тази афера. не разбирате ли, че всичко е театър и много пари.....прокурори навързани с бандити

Мисля, че това е най-правилното мнение по въпроса!!!! Евала!

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 06 окт 2009 23:27

vesodoc написа:До всички тия, които сравняват Лицензгейт с Казангейт.
Няма нищо общо между двете неща!!!
Ама нищо!!!
В Лицензгейт Батков вдигна аларма за това, че той плаща данъци и отчисления, а ЦСКА - не. Това би трябвало да се случва с всяка фирма - от Проверители на топломери, през баничари, до адвокатски кантори! Всеки, който се занимава с бизнес, постоянно следи конкуренцията си. Ако за конкурентите ти се правят отстъпки (особено нелегални), то реално това е дълг на всеки бизнесмен да алармира.
Представете си, че вие управлявате фирма. Имате 10 подчинени. Плащате им по 700 лв. заплата и близо още по 250 (поне) на държавата за всяка заплата - осигуровки и пр. Значи близо 1000 лв. са ви на месец.
В същото време разберете, че вашият основен конкурент в бранша, който печели конкурси и търгове, вместо вас, плаща официално на работниците си 240 лв. а с анекси им дава още 450, без да ги декларира. Какво ще направите????
Аз мисля, че е дълг на всеки човек да алармира, когато законът не се спазва! Така че, чорбарите да си гледат работата. Когато не плащаш данъци, няма как да не се разчуе, няма как да не ти потърсят сметка за това.
Казангейт си беше една милиционерска разработка, пробутана на алчни бивши комсомолци. Вероятно, чисто формално законът не е нарушен от страна на ПФК Левски. Иначе Батков нямаше да чирика толкова.
Така че, моля, правете разлика между двете събития.

И ти ще ми кажеш че в Левски са ги осигурявали на реалните заплати! Май само ти го вярваш.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 06 окт 2009 23:33

Виж кво, всички говорят как в Левски футболистите са вземали заплати от по 240 лв. , а с анексите по още едва ли не 20 000. Само че защо никой не можа да го докаже това???
Ако се върнем на логиката за продажните прокурори, може да предположим, че Левски са се отчислявали на правилното място, а ЦСКА - не са. В този случай и двата клуба са ни ощетили нас, редовните данъкоплатци, обаче Левски са играли по мафиотските правила, а Чорбата - нито по законовите, нито по мафиотските.
Т.е. пак неравнопоставеност между конкурентите, заради което и поводът за вой на Батков. Т.е. не могат да се сравняват Лицензгейт с Казангейт.

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 06 окт 2009 23:43

Наистина сега можеш да заспиш спокойно в розови сънища за светлото бъдеще на твоя отбор,поне нещата са ти ясни и не е лошо да им ги обясниш на "тъпите" прокурори! :lol: :lol: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 00:03

valio_av написа:
stefan_bg2 написа:Батков да не би да игра в мачовете за ШЛ, че той ни вкара, когато се съблече и вземе да вкарва, тогава може да ми се прай на дървен философ :!: ;)

Той не игра ,но дори когато изоставахте с 16 точки от нас,той намери начин да ни прецака под масата и служебно да играе в Европа.Благодарение на него получихте много привилегии,затова не го плюйте ;) .Отсъжданията във ваша полза от 2005 ви измъканха напред в УЕФА и пак благодарение на неговите Връзки.Айде моля ви.

Ахаххаах, ама още ли има абдали, които си мислят, че батков ги е прецакал? НО не, виж, той имал връзки и в уефа и там са ни бутали!!! Пич, ти вече надминаваш нормалното дори за цесекар, ЕВАЛА :mrgreen:
Само един жокер - тоя нещастник, и на финал на ШЛ да ни кара - пак не го щем. Нема морал за Левски. Знам, че това понятие ти е неразбираемо, вие нали за това не плюехте лупи, божков, и тия сега. Нищо, че некои изкарахме доста пари покрай врътката цска-сливен...

Сега, относно данъците - ако аз си осигурявам работника на 250 лв и на граждански договор му давам още 20 000лв, искам некой тарикат да ми посочи къде точно е закононарушението?

Върни се в “Футбол - България”