Пък и тебе какво те бърка,ако няма какво да кажеш по темата за двата грогокопача на футбола в България поне се въздържай от тъпи коментари.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Klaatu написа:Айде стига, доминацията на ЦСКА и Левски да не е от вчера. Като се почне от 50-те години, та чак досега. Защо според теб големият отлив от стадионите е през последните 15 години? Защото хората си купиха телевизори и сателитни чинии и могат да гледат мачове от водещите първенства. И не е само това, възможностите за развлечение като цяло сега са повече, отколкото пред 20 години - БГ футболът се конкурира не само с чуждестранните първенства като интерес, ами и с пайнерките, с компютърните игри, Мадона, Кушадасъ и т.н.Истината е, че (въпреки претенциите за обратното) средностатистическият българин не е фен. Щях да кажа, че не се интересува особено от спорт, но това не е съвсем така - стига спорта да го гледа от канапето и по възможност да му е без (или за малко) пари. ЦСКА и Левски са в случая удобно извинение, че няма хора по стадионите, отказ да приемеш, че местният отбор всъщност е едно отборче с една каруца само (истински) фенове.
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
gong написа:Съгласен съм с повечето мнения тук, особено с последното. Да, така е... Типичен пример в подкрепа на това мнение е фактът, че съвсем скоро един качествен играч като Мишел Платини от Черноморец отиде в ЦСКА. Това като че ли си беше предначертано - въпрос на време. Не мога да твърдя дали има политика във всичко това... Ако е така - наистина нещата са зле, защото футболът е просто една игра, която трябва да забавлява хората и да ги отвлича от всекидневните им проблеми, а не да им създава такива. Оттук следват два извода - или ние, феновете приемаме твърде насериозно един спорт (пък бил той и Царят Футбол), преписвайки му политически окраски, или наистина е така. И, колкото повече се замислям над това, толкова повече в мен се затвърждава мнението, че и двете са верни в различна степен. А това наистина не е хубаво.
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:TodorT написа:Dokolkoto znam, nai-golqmata domakinska zaguba na LEVSKI e ot BOTEV VRATSA(3:6) , a ne ot Botev Plovdiv, ako gre6a, nqkoi da me popravi
На кирилица пиши!Ако считаш загуба 3:6 за по-малка от 1:6 твоя работа...
Смисълът на темата е друг:Левски и ЦСКА в сегашния си вид са вредни за футбола!Хората трябва да разберат,че първенство ,съставено само от два божествени отбора и някакви раи там за пълнеж е деградантно.Доказателства?Погледнете първенствата на Гърция,Турция,Румъния та дори и Кипър.Отбори от тези първенства бяха само равностойни или дори с класи под нашите ,а сега ситуацията е обратната.Хората от провинцията трябва да подкрепят само и единтвено родните им и унищожени от левскаро-цесекарското БФС славни клубове като:Етър,Берое,Спартак Плевен,Дунав Русе,Добруджа,Спартак Пловдив...
leo написа:yasen_ov4arov написа:TodorT написа:Dokolkoto znam, nai-golqmata domakinska zaguba na LEVSKI e ot BOTEV VRATSA(3:6) , a ne ot Botev Plovdiv, ako gre6a, nqkoi da me popravi
На кирилица пиши!Ако считаш загуба 3:6 за по-малка от 1:6 твоя работа...
Смисълът на темата е друг:Левски и ЦСКА в сегашния си вид са вредни за футбола!Хората трябва да разберат,че първенство ,съставено само от два божествени отбора и някакви раи там за пълнеж е деградантно.Доказателства?Погледнете първенствата на Гърция,Турция,Румъния та дори и Кипър.Отбори от тези първенства бяха само равностойни или дори с класи под нашите ,а сега ситуацията е обратната.Хората от провинцията трябва да подкрепят само и единтвено родните им и унищожени от левскаро-цесекарското БФС славни клубове като:Етър,Берое,Спартак Плевен,Дунав Русе,Добруджа,Спартак Пловдив...
Щото отбори като Спортист Своге са полезниа нали.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта