От фен на Моньор към всички любители на футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: От фен на Моньор към всички любители на футбола

Мнениеот Lord VOODOO » 17 авг 2009 14:30

slavia_forever написа:
Lord VOODOO написа: ...И разберете, че един идиот (тоя дето е стрелял) не е представителна извадка за цял Перник!

Не знам колко време си живял в България и какво е всеобщото мнение, по отношение на живущите в този град. Няма да ги квалифицирам с техните постъпки, тъй като не желая като модератор да влизам в полемики.

Абе ти така ли си правиш всичките мнения? Като постваш едно и също по 5 пъти??? Май се притесняваш някой да не те мине по брой мнения, а? ;)

А сега по същество:
Ми живял съм доста години в България, имам познати в Перник и да определено мога да кажа, че не всички са идиоти! Като шофьори съм ги признал за най-големите психопати на пътя (Перник е единственият град, в който може да те блъснат отзад, докато караш в насрещното!!!!!!!!), но не говорим сега за това! ;)

И бтв ако се сещате преди няколко години след дерби Левски - ЦСКА имаше един нещастен случай, когато разбеснялата се агитка на Левски метна бомбичка в едно барче и тя уби едно момче, което се оказа също фен на Левски... е какво да кажем за тази постъпка? Да не би да е по-цивилизована? И докато кретена от Перник е прострелял някого, ама въпросният някого е жив... какво да кажем за умрялото момче? Май стана ясно кои са най-големите зверове.... И не само зверове, а и идиоти, защото убиха един от своите :!: :!: :evil: :evil:
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 17 авг 2009 14:31

Любов между Перник и София не може да има...все едно да има такава между Мадрид и Барселона, Рим и Милано, или Бон и Берлин
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 17 авг 2009 14:37

Бижутера написа:Любов между Перник и София не може да има...все едно да има такава между Мадрид и Барселона, Рим и Милано, или Бон и Берлин

Никой не говори за любов! А да няма вандалщини и идиотщини! СТАВА ВЪПРОС ЗА ТОВА, ДА СЕ СПРЕ БЕЗМИСЛЕНОТО НАСИЛИЕ!!!! КАКВО, ТРЯБВА ДА УМРЕ ЛИ НЯКОЙ, ЗА ДА СЕ СЕТИТЕ ДА ЗАРОВИТЕ ТОМАХАВКАТА???Ама явно самите сини фенове не искат да се зарови томахавката...., интересно защо? Лично според мен, за да имат оправданя за вандалщините си!!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 17 авг 2009 14:45

абе интересно кой мрази?

да си чувал някъде на герена да се пее- к*р за миньор?

а да си чувал на всеки мач на миньор да се пее - к*р за Левски??????

отговори си сам :!:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 17 авг 2009 14:48

slavia_forever написа:
Lord VOODOO написа: ...И разберете, че един идиот (тоя дето е стрелял) не е представителна извадка за цял Перник!

Не знам колко време си живял в България и какво е всеобщото мнение, по отношение на живущите в този град. Няма да ги квалифицирам с техните постъпки, тъй като не желая като модератор да влизам в полемики.

А всеобщото мнение за 2 милиона софиянци чувал ли си го?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 17 авг 2009 14:51

Бижутера написа:абе интересно кой мрази?

Оф сега не сеопитвай да се измъкваш....

Да не пеете к*р за Миньор? И? А да не би да ги обичате? Защото от видяното и прочетеното тук.. о да определено вие ги мразите, както и те вас! Та ясно кой мрази - мразите се взаимно! Вие ги обвинявате, че са подлога на червените, а вас ви мразят всички, защото не спирате да дрънкате онази смешка, че сте отбора на народа, и защото от както е паднал комунизма вие сте най-подпираният отбор в България!

Обаче като стане въпрос да се зарови томахавката м/у двата отбора, настръхвате и почвате да се чудите какво да измислите, за да не стане това!!! Е кажи ми защо? И не ми отговори дали чакате да умре някой, за да ви дойде акъла в главата???

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 17 авг 2009 14:54

Sword Coast Boys написа:
slavia_forever написа:

А всеобщото мнение за 2 милиона софиянци чувал ли си го?

Абе палячо... къде видя 2 милиона души в София? И да не говорим от тия 2 милиона колко в действителност са софианци.... :lol: :lol: :lol: Кореняците софианци са не повече от 10000 и те имат право да говорят, а другите са едни самозабравили се лекета! Роден на село, ама отишал в столицата и веднага става софианец... :lol:

И повярвай ми не цяла София мрази перничани! ;)
И вместо да носите от 999 кладенеца вода и да се опитвате да избегнете неудобните въпроси, хайде вземете да отговорите най-после: Какво чакате, за да се кротнете? Да умре ли някой? Не ви ли стига, че убихте един от вашите фенове??? И други ли трябва да умрат, за да ви дойде акъла м/у рогата? Ако да, поне кажете колко!

П.П. Да ви напомня: по-умният отстъпва!!! Ок перничани искат да са диваци..., а вие защо им подражавате? Дефакто докато се държите като тях им падате на нивото!!! Докажете, че сте по-умни и отстъпете - това е първата крачка към намаляването на насилието и омразата!!!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 17 авг 2009 15:06

По мълчанието ви разбирам, че просто не можете да отговорите на тия въпроси! По-точно казано, отговорите не са ви никак удобни, за да ги напишете!

Lord VOODOO написа: Какво чакате, за да се кротнете? Да умре ли някой? Не ви ли стига, че убихте един от вашите фенове??? И други ли трябва да умрат, за да ви дойде акъла м/у рогата? Ако да, поне кажете колко!

Жалко, наистина жалко!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 17 авг 2009 15:12

Lord VOODOO написа:
Бижутера написа:абе интересно кой мрази?

Оф сега не сеопитвай да се измъкваш....

Да не пеете к*р за Миньор? И? А да не би да ги обичате? Защото от видяното и прочетеното тук.. о да определено вие ги мразите, както и те вас! Та ясно кой мрази - мразите се взаимно! Вие ги обвинявате, че са подлога на червените, а вас ви мразят всички, защото не спирате да дрънкате онази смешка, че сте отбора на народа, и защото от както е паднал комунизма вие сте най-подпираният отбор в България!

Обаче като стане въпрос да се зарови томахавката м/у двата отбора, настръхвате и почвате да се чудите какво да измислите, за да не стане това!!! Е кажи ми защо? И не ми отговори дали чакате да умре някой, за да ви дойде акъла в главата???

Наистина омраза има. И ще има докъто по стадионите се случват такива неща. Я си представи феновете на Реал да направят такова нещо на феновете на Барса. Дали няма да има отмъщение?
Колкото до отбора на народа, за това много пъти е ставало на въпрос от къде идва. И пак ще ти дам пример, един приятел на баща ми му викат Дебелия. Аз от както го познавам, винаги го знам слаб и сух. Питал съм го откъде идва това дебелия и той каза, че като дете е бил дебел и са му викали така и му е останало до живот. Така че в доста случаи прякорите остават завинаги.
Като говориш за заравяне на томахавка, ако не си гледал предаванията на Сашо Диков и Крум Савов, гледай ги, чуй изказванията на хора, които се представят, че са от фенклуба на Миньор и тогава говори.
И не не искаме да има убити (поне аз не искам) за да се прекрати тази простащина.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 17 авг 2009 15:19

velinsky написа:
unist_gp написа:
djonik написа:Прозвището "Отборът на народа" е дадено на "Левски" не е от някой от друг, а от БиБиСи. Вечерта на 17 ноември 1968 година английската радиостанция в емисията си предава: "Отборът на народа победи отбора на комунистическата власт със 7:2".

Е какво -народно- е имало в отбора на милицията през 1968? то не е за първи път бибиси да се изказват неподготвени. 20-тина години по-късно пишат за ЦСКА след отстраняването на Нотингам и Ливърпул (тогава европейски шампиони и двата отобора, като нотингам отпада още в първия кръг на КЕШ от ЦСКА след като няколко месеца преди това бандата на Клъф е взела КЕШ) .Та Бибиси пишат -дъ майти ЦСКА Сфия- а нашите го превеждат -убиец на гиганти- ;)

Отборът на "Левски" София НИКОГА не е бил отбор на комунистическата милиция.Именно след победата над ЦДНА със 7:2 и особено след цитираното от ВВС,политбюро на ЦК на БКП/предшественик на настоящата БСП/,РЕШАВА Левски да се обедини с истинския отбор на милицията-Спартак София,за да се изтрие срама на диктаторския червен режим от болезнената загуба на любимото му отроче ЦДНА.Прочети или питай по-възрастните и не се изказвай неподготвен!

Джоник,
Аз съм левскар, но не знаех тази подробност ;)

Върни се в “Футбол - България”