slavia_forever написа:Lord VOODOO написа: ...И разберете, че един идиот (тоя дето е стрелял) не е представителна извадка за цял Перник!
Не знам колко време си живял в България и какво е всеобщото мнение, по отношение на живущите в този град. Няма да ги квалифицирам с техните постъпки, тъй като не желая като модератор да влизам в полемики.
Абе ти така ли си правиш всичките мнения? Като постваш едно и също по 5 пъти??? Май се притесняваш някой да не те мине по брой мнения, а?
А сега по същество:
Ми живял съм доста години в България, имам познати в Перник и да определено мога да кажа, че не всички са идиоти! Като шофьори съм ги признал за най-големите психопати на пътя (Перник е единственият град, в който може да те блъснат отзад, докато караш в насрещното!!!!!!!!), но не говорим сега за това!
И бтв ако се сещате преди няколко години след дерби Левски - ЦСКА имаше един нещастен случай, когато разбеснялата се агитка на Левски метна бомбичка в едно барче и тя уби едно момче, което се оказа също фен на Левски... е какво да кажем за тази постъпка? Да не би да е по-цивилизована? И докато кретена от Перник е прострелял някого, ама въпросният някого е жив... какво да кажем за умрялото момче? Май стана ясно кои са най-големите зверове.... И не само зверове, а и идиоти, защото убиха един от своите