Величие и страх

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Величие и страх

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 12 авг 2009 21:21

Бекс,айде точно ти да не ми говориш з селекция...

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 авг 2009 21:32

124 написа:
birabecks написа:
mike28 написа:Жорка, остави ги бате, не си струва. Сигурно повечето от спорещите тук нито са ти на годините, нито на акъла... Отделно, че от доста години всички национални медии са създали изкуствено такъв невероятен медиен интерес около смешните ни грандове, че когато ни бият Батета, Жилини, МТК-та и от сорта отбори се чудим от къде ни е дошло. Това е положението- не си ли фен на Левски или ЦСКА, шанса да откриеш новина за любимия си отбор на някой спортен сайт са почти равни на нула. Аз съм го казал- когато в Левски пръднат, в Гонг се насират ( с извинение), аналогично е и за ЦСКА. Поне все още откъм точност на информацията са като цяло водещи в бранша.

Знам,братле.Мерси за подкрепата.Знам от кой отбор си.На такива като теб дължа едно извинение,защото знам,че не си "въздухар" и имаш реална преценка за нещата.

Моите почитания към отборите от провинцията,някои от тях са ми симпатични,обаче това,което предлагате,не е реална преценка.Истината е,че стадиони като Лаута и пернишкия стават за В група,че 16 отбора са безумие,че се нареждате 10 човека срещу нас и се търкаляте по терена,дано измъкнете точица,че Локо Пд влезе в схема-победа в Бургас,загуба от ЦСКА миналия шампионат.А какво ще направи Левски в ЕКТ,зависи от играчите,донякъде от нас,но не и от вас!Когато заиграете футбол и влезете в ЕКТ,тогава и Томислав ще говори за вас,и новини ще има.Другото са претенции без покритие...

"С десет човека отзад" ние,а вие с един съдия напред, ни бихте с 3-2 в Пловдив,в 93-та минута,с фаул срещу вратаря.Това първо.Второ - даже и да не сте в Европа,по Гонг само за вас говорят.Лошо няма,и те трябва "хляб да ядат",но е дразнещо.Трето - нямаме претенции да сме евро...каквото и да е там.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 авг 2009 21:34

OBI4AM LEVSKI написа:Бекс,айде точно ти да не ми говориш з селекция...

Извинявам се.Селекцията ви е перфектна.Ще мачкате наред.До Коледа.

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 12 авг 2009 22:44

Тия приказки за гола на Живко сме ги чували от други хора,положението е гледано 100 пъти,ама фаул няма,съжалявам.В тоя ред на мисли първият ви гол в този мач е след абсолютен фаул срещу Рабех,но за това коментари естествено няма...А че второто полувреме се въргаляхте по терена,та не се игра и 15 минути футбол,още по-малко коментари има.Но всеки се простира според чергата си-това можеш-това правиш!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 12 авг 2009 23:01

kolokolo написа:На мен ми е старнно че Миньоро втора поредна година ги "лицензират" точно преди мача с Лефски . Миналата година взеха лиценза и бяха доста миролюбиво настроени на мача , дано и тази година врътката да не е лиценз срещу свалени гащи.
Преди време на Лефски трябваше да им спестят пътуване до Сандански , та теренът на Вихрен се оказа крив , но мистерозно се изправи като мина мача .Тогава "журналистическата съвест" на Томето дълбоко спеше , щом е в полза на Лефски е правилно . Комисиите на БФС са пълен ташак.

Нищо ново под слънцето.... :!:
Нали видя как тези дни чевръсто се отложи мача им от 3-тия кръг срещу Ловеч, те и мача за суперкупата щяха да отложат заради закъснелия полет над нощен Азербайджан, ама ги хвана малко срам... :lol:

Миналата година есента по същата "схема" преди мача с ЦСКА им беше отложен мача с "Черноморец" :!:

Вместо да прозрат И СИНИ И ЧЕРВЕНИ, че колкото повече мачове играят толкова по-добре, те все гледат да отложат някой по-напечен мач.... :roll:

В същото време старши треньорът на "Динамо" Москва казва, че в следващите 15 дни на подопечните му ще им се наложи да изиграят 5 ( пет ) мача :!:

Излиза, че тези руснаци са големи будали :!: :roll:

Както казваше един журналист навремето - "Да, ама НЕ!" :!: :!: :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 13 авг 2009 00:00

124 написа:Тия приказки за гола на Живко сме ги чували от други хора,положението е гледано 100 пъти,ама фаул няма,съжалявам.В тоя ред на мисли първият ви гол в този мач е след абсолютен фаул срещу Рабех,но за това коментари естествено няма...А че второто полувреме се въргаляхте по терена,та не се игра и 15 минути футбол,още по-малко коментари има.Но всеки се простира според чергата си-това можеш-това правиш!

Прав си.Гола на Живко са го гледали над 100 пъти.Фаул си имаше,и аз съжалявам.Коментара по Гонг на Грънчаров/може и да е бил Табаков - тях двамата не можеш да ги различиш/тогава беше,че вратарят на Локо Пд,видиш ли,се бил "гмурнал" под нападателите на "Левски"...Не знам,ако Гошо Вратарчето се "гмурне" така,какво чудо ще е...Сигурно пак щеше да има коментари като "На този съдия баща му,сигурно е драйфал над майка му,докато го е правил" /цитирам дословно Томето,по повод Майк Райли/ В същото време,по други медии - НТВ,БТВ,К3,имаше коментари от сорта "двама държат вратаря,а третия вкарва"...За Рабех си прав,имаше нарушение.Но в крайна сметка,ако сте толкова велики,за колкото ви представят,трябваше да ни отнесете с разлика.А и "с десет човека отзад",трудно се вкарват два гола на "гранд" като "Левски".И още нещо за което съм абсолютно съгласен с теб - всеки се простира според чергата си.Това не го забравяйте.Иначе току виж пак някой "бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм"! ;)

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 13 авг 2009 02:12

birabecks написа:Иначе току виж пак някой "бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм"! ;)

Пак да е около 1/4 финал и на стадион с 50 000 немци/англичани/испанци, но да се чува ТОВА http://www.youtube.com/watch?v=sSGo5b97JGw и пак ние да го пеем :) Нямаме против.
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Футбол - България”