Marvel-x написа:Стига клубно разделение, време е за НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ
Три от Четири(3/4)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Три от Четири(3/4)
- dreben23
- Контакти:
Плюя на това обединение!Никога няма да викам за Левски! Вие наред ли сте, бе? Все едно да предам идеята си. Това мисля аз. Всички вие не сте фенове , а предатели! За това дереджето ни е такова в държавата.Много,много жалко!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Плюя на това обединение!Никога няма да викам за Левски! Вие наред ли сте, бе? Все едно да предам идеята си. Това мисля аз. Всички вие не сте фенове , а предатели! За това дереджето ни е такова в държавата.Много,много жалко!
А идеята е?
dreben23 написа:Плюя на това обединение!Никога няма да викам за Левски! Вие наред ли сте, бе? Все едно да предам идеята си. Това мисля аз. Всички вие не сте фенове , а предатели! За това дереджето ни е такова в държавата.Много,много жалко!
Ника ти е "дребен" и наистина си дребна душица ти, заради такива лумпени като тебе сме на тоя хал да се самоизяждаме ... такива като тебе изродиха нацията, вземи се скрии някъде и си злобей и викай за който искаш.
Късмет на всички наши отбори!!!
Абе тия изтъркани лафчета принципно са за хора без собствена идентичност, та не си много прав, има нещо смислено в поста на дребния..
И ква ти е идеята бе, Комунист гнусен???????
Айде кажи в какво вярваш?!?!?!?
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Да бе ква е идеята ти?по скоро от такива кат тебе сме на тоя хал!!!
pajin_84 написа:dreben23 написа:Плюя на това обединение!Никога няма да викам за Левски! Вие наред ли сте, бе? Все едно да предам идеята си. Това мисля аз. Всички вие не сте фенове , а предатели! За това дереджето ни е такова в държавата.Много,много жалко!
Да бе ква е идеята ти?по скоро от такива кат тебе сме на тоя хал!!!
В на4алото ви казах,4е няма да стане.Просто 4ервените ги боли,4е Левски може пак да влезе там където те скоро няма да играят.Успех на вси4ки отбори!
- dreben23
- Контакти:
Вие не знаете ли какво е достойнство? Следя ви темите от дълго време. Досега се плюехте,а сега ще се обединявате.Само интелигентния човек ме разбра какво имам предвид.Е това е,ако имате някакво достойнство, трябва да изтриете тази тема.
***САМО ЦСКА!***
- bigbonusprize
- Контакти:
tprodanov написа:dreben23 написа:Плюя на това обединение!Никога няма да викам за Левски! Вие наред ли сте, бе? Все едно да предам идеята си. Това мисля аз. Всички вие не сте фенове , а предатели! За това дереджето ни е такова в държавата.Много,много жалко!
А идеята е?
Да се подкрепят мюсюлманските отбори за сметка на Левски...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Върни се в “Футбол - България”