Футболни фенове наръгаха момче в София!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Фенове на Левски наръгаха момче в София !

Мнениеот boabbb » 19 юли 2016 10:47

ralka_levskarka написа:
boabbb написа:Ралке, знаеме те тебе каква си хулиганка, не се прави :lol: :lol: :lol: Ама тоя пич ... 17-годишен и си играли на Покемони От толкова малки ли се друсат вече :mrgreen:

[offtopic]Не я играя, но напиши в гоогле плей покемон го и ще ти излезе. Някаква игра, която се развива само като се разхождаш, по тоя начин събираш точки и минаваш на следващо ниво, т.е. призоваваш покемончето :mrgreen: Явно е направена с цел децата да излязат от вкъщи, знам ли..[/offtopic]

[offtopic]Това звучи меко казано педофилско :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 юли 2016 10:49

way написа:
boabbb написа:Ралке, знаеме те тебе каква си хулиганка, не се прави :lol: :lol: :lol: Ама тоя пич ... 17-годишен и си играли на Покемони От толкова малки ли се друсат вече :mrgreen:

PokemonGo :D Новата мания вземи разгледай какво се случва по света

Баце, аз съм на 28, за да играя на покемони трябва да съм на минимум една бутилка уиски :lol: :lol: А подмина ли я, може да играя и на Бакуган ( май така се казваше ) :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 19 юли 2016 10:52

Няма значение на кой са били фенове важното е да се обединим срещу подобни изпълнения.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 19 юли 2016 11:14

В случая не мисля че има каквото и да значение дали са фенове на даден или друг отбор. Има вина която ако се докаже трябва да бъдат наказани. И толкова. Той и Митьо Очите сигурно е фен на някой отбор. И тези в парламента дето ограбват държавата и те са фенове вероятно (даже и фен клубове правиха май). Не знам защо се търси връзка между криминално деяние и това извършителя на кой отбор е фен. Сигурно другите са кратки като агънца? Айде... няма нужда.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 юли 2016 11:41

Никакви фенове не са това.Това е долна измет, която трябва да бъде бита и евана.
А най- добре ще е да ги покажат публично и да се срамят родители, и близки, че са отгледали такива изроди.
Преди седмица друго гаменче пак уж "фен" на Левски наръга свой приятел в Китен.Хубаво ще тия малки педалчета, да бъдат изхвърляни от футболните агитки.Разбирам да се дънят ек на ек с юмруци, ама такава курвенска работа с ножки...
Няма значение на кой отбор са фенове, измет има навсякъде.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2016 11:48

ivan56 написа:Никакви фенове не са това.Това е долна измет, която трябва да бъде бита и евана.
А най- добре ще е да ги покажат публично и да се срамят родители, и близки, че са отгледали такива изроди.
Преди седмица друго гаменче пак уж "фен" на Левски наръга свой приятел в Китен.Хубаво ще тия малки педалчета, да бъдат изхвърляни от футболните агитки.Разбирам да се дънят ек на ек с юмруци, ама такава курвенска работа с ножки...

Не е уж, фен на Левски си е, Пепо, но той по принцип си е п*тка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 юли 2016 11:51

ralka_levskarka написа:
ivan56 написа:Никакви фенове не са това.Това е долна измет, която трябва да бъде бита и евана.

Не е уж, фен на Левски си е, Пепо, но той по принцип си е п*тка.

Ралке, написах уж и фен в кавичка, защото за мен това няма как да са фенове.
Комплексирани педалчета.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 19 юли 2016 11:55

http://vesti.bg/bulgaria/sad/razsledvas ... ip-6056476
Не сте разбрали скоро ще излезе че момчето само се е удряло в ножовете и лопатите. Ако не беше ужасно трагично щеше да е смешно наистина няма такава държава и разследващи и полицай просто не ми се говори. Май е крайно време да се замислим но като гледам ...алтернатива никаква ...

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 19 юли 2016 12:57

goro_man написа:http://vesti.bg/bulgaria/sad/razsledvashti-dete-samo-se-e-blysna-v-kmetski-dzhip-6056476
Не сте разбрали скоро ще излезе че момчето само се е удряло в ножовете и лопатите. Ако не беше ужасно трагично щеше да е смешно наистина няма такава държава и разследващи и полицай просто не ми се говори. Май е крайно време да се замислим но като гледам ...алтернатива никаква ...

Виж сега, никой не защитава нападателите. Да ги хванат, да ги съдят и да си понесат отговорността. Въпросът е как решиха че са фенове на Левски? Как се решава че еди кой си е направил нещо? Полицията събира доказателства, прокуратурата предявява обвинения и съда решава кой е виновен. Как журналистите решиха кой, какъв е?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2016 13:27

Ето затова шиб*ните политици ще ни управляват докато я има държавата. Защото тук е пълно с кретени.
Като автора на темата например. Какво значи левскар наръга момче, след като това става на улицата ?
На улицата сме граждани на Р. България, фенове сме на стадиона.
Утре като цскар наръга момче, ще направиш ли тема ?
Последна промяна от Eminem на 19 юли 2016 14:01, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”