След 25 години "Дунав" отново е в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: След 25 години "Дунав" отново е в А група

Мнениеот action66 » 14 май 2016 23:20

Кашчей написа:Дали ще бъде нещо по-различно от "Монтана", "Пирин", "Любимец", "Хасково"-а дано, ама надали, колкото и да не ми се иска да го мисля това. "Бащиците" на Русе заебаха женския баскетбол, за сметка на футбола-дали си е струвало ще знаем след една година. Сега само мога да поздравя феновете на отбора със завръщането, така дълго чакано. Някои дори не са гледали русенски отбор в А група.

„Дунав“ си осигури място в А-група след равенство 2:2 в Разлог и загуба 1:2 на Поморие в Симитли.

Аз съм ги гледал. И помня,че винаги двата ни отбора правеха здрави мачове. "Дунав" вземаше точки във Варна,а "Черно море" в Русе. Дано този път не сте пак онзи "костелив орех" от миналото..... Това разбира се го приеми като намигване. Поздравления и дано си върнете традициите да бъдете сериозен отбор.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 май 2016 23:26

Eeee, доживях след толкова години и моят отбор да заслужи вниманието, което му се полага 8-)
Ако отборите са 10, изпадаме от раз, но ако групата е от 14-16 отбора има шансове и да останем. Като цяло не сме нищо особено, но просто нивото в "Б" група е апокалиптично и все някой, трябваше да се класира. Не, че "А" група е нещо по-различно, но очаквам доста труден сезон, естествено, ако не привлечем 3-4 класни играчи.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 май 2016 23:28

BEROE_StZ написа:Честито на Дунав и феновете на отбора!
Как се представя Антон Огнянов?

Едно от най-добрите ни попълнения през последните години ;)

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 14 май 2016 23:29

Клуб с някакви традиции, прилична фенска маса и история в бг футбол. Добре дошли!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 14 май 2016 23:29

mikata написа:Отборите на Славия,Ч. Море,Ботев и Дунав на кои стадиони ще играят през новият сезон, след като нямат осветление :?:

"Черно море" има одобрено финансиране от Министерството на младежта и спорта за нов терен,осветление и табло. Отделно от ръководството след подмяната на част от седалките ще сменят входовите части,ще има нова малка трибуна от запад,нови условия за журналистите,тоалетни,заграждения към терена. Това е съвместно финансиране. От МС казаха,че всяка година ще награждават някой отбор с пари заради постижения. Така се построи трибуна на "Лудогорец" заради евро-успехите,на "Берое" заради купите,а сега и на "Черно море заради купите.Това е. До август ще е готово. Забавиха се заради обжалване от страна на загубил подизпълнител. За другите не знам. Освен това строежа на градския супер модерен стадион върви с пълна сила. Но той ще е готов в края на 2018г.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 14 май 2016 23:32

action66 написа:
Кашчей написа:Дали ще бъде нещо по-различно от "Монтана", "Пирин", "Любимец", "Хасково"-а дано, ама надали, колкото и да не ми се иска да го мисля това. "Бащиците" на Русе заебаха женския баскетбол, за сметка на футбола-дали си е струвало ще знаем след една година. Сега само мога да поздравя феновете на отбора със завръщането, така дълго чакано. Някои дори не са гледали русенски отбор в А група.

„Дунав“ си осигури място в А-група след равенство 2:2 в Разлог и загуба 1:2 на Поморие в Симитли.

Аз съм ги гледал. И помня,че винаги двата ни отбора правеха здрави мачове. "Дунав" вземаше точки във Варна,а "Черно море" в Русе. Дано този път не сте пак онзи "костелив орех" от миналото..... Това разбира се го приеми като намигване. Поздравления и дано си върнете традициите да бъдете сериозен отбор.

Тези времена и аз ги помня :)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 май 2016 23:48

anihilator написа:Честито на Русенци много много дълго чакаха този момент 8-) Желая ви успехи и утвърждаване в А група .Помня последния ви опит през сезон 94/95 за влизане, боже, сякаш беше вчера.

Помним, помним и оня Бамбуков помним и купените му служебни победи също.
Иначе, честито на русенци - още един син отбор и трети от североизтока.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 14 май 2016 23:51

NOMER14 написа:
anihilator написа:Честито на Русенци много много дълго чакаха този момент 8-) Желая ви успехи и утвърждаване в А група .Помня последния ви опит през сезон 94/95 за влизане, боже, сякаш беше вчера.

Тоя Бамбуков пък кой е ???
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 май 2016 23:58

dindan написа:
NOMER14 написа:

Тоя Бамбуков пък кой е ???

Говори за Барбуков, но пък левскар да говори за купени мачове и служебни победи си е доста нагло!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”