ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!
Тео,удари си една чекия и се успокой малко:)
River Plate написа:fcb_bg написа:Измежду вас и сините, вие сте ми повече на сърце. Ама мен ако питаш, отдавна трябваше да започнете от Щ група.
Абсолютно съм съгласен. Но само при едно условие! Всички малоумни наглеци, начело с ония двамата ортаци на бойко - фирмата ТИТАН, както и Сашо Томов да бяха разследвани от прокоратурата и вкарани в затова. От тук нататък няма как да искаш ние обикновените българи, да носим кръста за чужди грехове. Виновни ли сме за нещо ние, кажи ми? Защо единствените наказани сме ние, феновете? Кое е справедливото в това?
Прокуратурата ако подхване цялата А група, ще стане голям майтап. Премиерът на България излиза и казва "Ние вече толкова много сме помогнали на ЦСКА... Години наред отлагаме събирането на данъци от ЦСКА, много сме направили..."
Шшш, тоя престъпление ли си признава? Аз знам ,че данъците се плащат редовно, инак даже ГТП не мога да мина на Москвича.
Кой ще ти разследва и пъха някой в затвора? Премиера признава за престъпление без да му дреме.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
Революционна промяна в българският футбол ...
Бре, бре, революционна, че и промяна.

Ти да видиш.

На бунището ще сложим табелка "Образцов дом" и бунището, автоматично, става такъв.

БФС логика.

Последна промяна от THE G.A.M.E на 22 фев 2016 14:03, променено общо 1 път.
добре де, нека за момент предположим, че се съсзаде тази лига, и от септември - всички с промоции - играят там.
нека да предположим, че поканят ЦСКА и Локо СФ (Литекс не го броя, заради чуденките ми по-надолу).
какво се случва тогава? и ЦСКА и Локо СФ са с треньори и играчи за ниските групи? лятото - пазаруват по 20 профи-играча + нови треньори - всички с лиценз за А/Висша Група/Лига ? кой ще е този собственик, дето ще издържи да извади накуп толкова много пари за първоначална инвестиция, като се има предвид, че ЦСКА и Локо СФ няма как да играят ШЛ, или в Европа ако се класират на предни места - т.е. няма избиване на първоначалната инвестиция от парите, които се вземат там?
интересно ми е, и си ги задавам тези въпроси ?
нека да предположим, че поканят ЦСКА и Локо СФ (Литекс не го броя, заради чуденките ми по-надолу).
какво се случва тогава? и ЦСКА и Локо СФ са с треньори и играчи за ниските групи? лятото - пазаруват по 20 профи-играча + нови треньори - всички с лиценз за А/Висша Група/Лига ? кой ще е този собственик, дето ще издържи да извади накуп толкова много пари за първоначална инвестиция, като се има предвид, че ЦСКА и Локо СФ няма как да играят ШЛ, или в Европа ако се класират на предни места - т.е. няма избиване на първоначалната инвестиция от парите, които се вземат там?
интересно ми е, и си ги задавам тези въпроси ?
-
Какво правим бе, шизофреник? Чудим се на наглостта ви, че искате винаги всичко да става по втория начин. Сигурен съм, че ако можете да станете служебни шампиони ще се съгласите с удоволствие. Нямате срам, нямате чест, нямате достойнство. Иначе вашето печелене. Последната ви титла е от времето, когато си бил в детската градина и съм сигурен, че не я помниш.
Само не се надъхвайте, че да не стане шостанабезасаданемашели. 2008 щяхте да ставате Челси на Балканите, сега 8 години по-късно сте Хегемона на аматьорския футбол.
Само не се надъхвайте, че да не стане шостанабезасаданемашели. 2008 щяхте да ставате Челси на Балканите, сега 8 години по-късно сте Хегемона на аматьорския футбол.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Teo написа:И стигам до заключението, че феновете на Левски правят всичко възможно тоя проект да не стане факт. Искат възможно по-дълго да отложат прекия двубой на честта в които отново ще трябва да ги унижаваме с футболисти събрани от самолети и плажове![]()
@ Знам не ми обяснявайте. Не искате ЦСКА, и съответно не искате Висша лига и съответно НЕ искате да развиваме българския футбол! Имам лоша информация за вас... от есента ви почваме - 7, 8, 9, 10, 11,12... и все!
Аз НЕ ИСКАМ ЦСКА в някаква висша,полувисша,или нисша лига.Искам да се спазват правилата в БГ.Когато се отнася за футбол,който си спечели правото на участие,нека участва.Който дължи огромни за БГ суми,да си ги плаща,а не да търси врати и вратички за да заобиколи закона и да се намърда в А група служебно,както в едни други времена.Прави чест на Локо сф и техните фенове за отношението им към уйдормите в БГ футбола.Шапки долу за тях!А за вас,един мощен шут в г... и на село,докато си оправите бакиите.Омръзна ми да гледам нагласени работи и то винаги в полза на едни същи хрантутници.Все за сините и червените има,за другите НЕ!Закона не позволявал за тах.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Само, че кво правим като лятото Левски, Славия, Берое, Черно Море, Ботев и Локо Пд. най-логично обявят бойкот на тази лига дето я гласи Домуса? кво правим тогава ще си имаме паралелно А група и Висша Лига ли? Хахахахахаха тия БФС вече тотално изкуфяха само и само да върнат цесекату пак в групата на майсторите!
Жалка Българска картинка!

Жалка Българска картинка!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!
Готвача написа:Teo написа:И стигам до заключението, че феновете на Левски правят всичко възможно тоя проект да не стане факт. Искат възможно по-дълго да отложат прекия двубой на честта в които отново ще трябва да ги унижаваме с футболисти събрани от самолети и плажове![]()
@ Знам не ми обяснявайте. Не искате ЦСКА, и съответно не искате Висша лига и съответно НЕ искате да развиваме българския футбол! Имам лоша информация за вас... от есента ви почваме - 7, 8, 9, 10, 11,12... и все!
Аз НЕ ИСКАМ ЦСКА в някаква висша,полувисша,или нисша лига.Искам да се спазват правилата в БГ.Когато се отнася за футбол,който си спечели правото на участие,нека участва.Който дължи огромни за БГ суми,да си ги плаща,а не да търси врати и вратички за да заобиколи закона и да се намърда в А група служебно,както в едни други времена.Прави чест на Локо сф и техните фенове за отношението им към уйдормите в БГ футбола.Шапки долу за тях!А за вас,един мощен шут в г... и на село,докато си оправите бакиите.Омръзна ми да гледам нагласени работи и то винаги в полза на едни същи хрантутници.Все за сините и червените има,за другите НЕ!Закона не позволявал за тах.
Готвач, ще си платиме на държавата стига ревахте за тия задължения... оревахте се направо.
@ Само за това ли ще се закачвате? Ще си платиме, дишай дълбоко. Пийни една бира и се успокой малко.

ПП Изчезвам. До по-късно и гледайте да не храчите по ЦСКА.

Teo написа:Eminem написа:Teo написа:Eminem написа:ЦСКА поне един път в историята си, ще се класира ли заслужено в А група вместо администативно ?
Ние се класирахме като помазахме всички отбори в Б група, че даже и лидера отнесе отличен 6 без да мине центъра. Във В група може да видите статистиката 17 мача 17 победи - ГР 67:1! Нема смисъл си губиме времето да размазваме всякакви отбори с по 5-7 гола... искаме що годе противници на нашето ниво!
@ Влизаме като шампиони и дай си боже + купа.
След В група е Б група и чак тогава А. Но за вас правилата не важат още от създаването ви. Имахте шанс заслужено да играете в А група, но нямате морал, за да го направите и отново властта ще ви прати директно в А без да го заслужавате.
Такива са ви ценностите....
Слаби са отборите... половината отбори от Б група ги размазахме с разлика, тотална доминация във В група... нема какво си говориме. Срещу слабаци не ни се играе.![]()
@ За нас не е проблем и другата година да сме в Б група... разликата ще бъде в ГОЛОВАТА РАЗЛИКА.![]()
Б и В група не са за нивото на ЦСКА. Това го казаха и повече от 90% от клубовете, че мястото на тоя отбор не е за там!
Дааааа - мястото на тоя отбор е в историята. Край с недоразумението ЦСКА! Платете си задълженията към НАП, а не се облизвайте като котараци да се върнете директно , щото в една нормална държава до сега да са ви хлопнали кепенците. А на Св. Тулупий Свинеубиеца му се привиждат политически поръчки... Крадеца вика : "Дръжте крадеца..." Айде стига!
И нема да храчиме по чорбата - ше сереме у нея!
-
Не, че храча, а направо се изсирам върху аматьорския отбор, на който си фен. Приятно училище ти пожелавам!
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Върни се в “Футбол - България”