Пенсионираха принудително рефера на Левски–Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Пенсионираха принудително рефера на Левски–Литекс

Мнениеот sin4ec » 25 яну 2016 20:39

А наглата мишена за старшини от запаса Стоикас Стоилас, която я има на всички кадри как вади отбора, без да е никой в Литекс, определено е редно да млъкне. Насра се в гащите и се омаза до ушите, пък после реве как имало политическа поръчка, ебаси тъпия селендур!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Георги Йорданов-2

Мнениеот korteneca » 25 яну 2016 20:40

Teo написа:
Как е била с адрес микре поръчката като това планувано извращение никога няма да види бял свят :?:
@ ФК Левски тактично отстранява двигателите на футбола в България и оставя само добре платени абонаментни клубчета да цъкат в А група, че да можете най-накрая да възкръстнете! Няма кой да ме убеди в това, че ФК Левски не желае да има силна и конкурентна А ГРУПА!

Обясни на всички защо като Левски отстранява отбори бяха махнати 7 точки? Защо "синьото" БФС не остави нещата така, нали уж заради Левски ги отстранява тия "силните" отбори. :lol: Ще те изчакам да прочетеш какво е написал перчема по темата и да ми отговориш. ;) Не бързай!
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 яну 2016 20:40

Teo написа:
korteneca написа:
Teo написа:
korteneca написа:Прилича ми на "добре свършена работа". Човекът си свърши каквото му беше наредено от ГГ и сега се отдава на заслужена почивка. 8-)

ХАХАХА... поръчката е дело на вашия вожд на дискотеките в студентски град :idea:

ХАХАХА... само, че поръчката 100% е била с адрес Микре. :lol: То се и вижда как бързат да разпродават в Испания, защото март наближава и времето на ЦСКА все повече намалява. 8-)

Как е била с адрес микре поръчката като това планувано извращение никога няма да види бял свят :?:
@ ФК Левски тактично отстранява двигателите на футбола в България и оставя само добре платени абонаментни клубчета да цъкат в А група, че да можете най-накрая да възкръстнете! Няма кой да ме убеди в това, че ФК Левски не желае да има силна и конкурентна А ГРУПА!

Прав си. Левски изби и отбора на АС 23, за да може вие да се пръкнете :!: :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 25 яну 2016 20:42

Кашчей написа:
Мистри написа:
Кашчей написа:Има ли някой от всички, които само говорят за поръчки, който да каже с думи ясни и прости каква е била поръчката, кой я е поръчал, колко е платил и дали съдията си отива защото я изпълни, или защото не я изпълни?!?

Ще си отговориш сам, когато въпросният съдия започне работа в един клуб/фирма/.
Да ти цитирам ли други такива?

Стиви О, Каубоя :mrgreen: обаче Антон Генов не започна никъде, а Узунов започна в Локо Пд, та един господ знае (без и той сам да е сигурен) дали ще започне някъде Г. Йорданов. Дано не пропусна началото на новата му кариера :mrgreen:

Следи отблизо събитията. :mrgreen:
И не бъди сигурен за А.Генов.
Има и други, които не се изявяват публично.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2016 20:43

skorpinoks написа:
ЕМИЛ написа:
PFC Litex написа:Дано да е взел доволно парици, защо му оставаха още три години активно съдийство, през което щеше да ръководи поне 50 мача още, което си е около 40 000лв. хонорар.

Гришата заради това неоздравява ЦСКА защото е дал сумати пари на съдията да си трайка .

Позволи ми да съм на 100 % несъгласен с това твое мнение ... :idea: един уточняваш въпрос ако позволиш ?
Ако Гриша Ганчев е поръчителя - би ли ми казал Какво печели от това ,защото аз лично не виждам в тази ситуация той да може да изкара някакъв дивидент нито за Литекс нито за ЦСКА ,та би ли ми посочил поне една причина ?
Благодаря ти предварително.

По същата логика е и въпросът какво спечели "Левски", след като анулираха резултатите на "Литекс", та се очертава една странна картинка:
Засегнати са "Литекс" -пряко, "Левски" и всички останали отбори, които са взели точки от "Литекс" и по никакъв начин ЦСКА-та въпросът е, кой все пак печели?! Реално главен виновник за прекратяването на мача е Стоилов, а дали зад него стои друг човек от управата...Тр. Попов уж си призна, ама доколко е така :roll: Накрая го отнася съдията, защото е дал два нарисувани червени картона и е отсъдил кристално чиста дузпа за "Левски".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 яну 2016 20:43

korteneca написа:
Teo написа:

Обясни на всички защо като Левски отстранява отбори бяха махнати 7 точки? Защо "синьото" БФС не остави нещата така, нали уж заради Левски ги отстранява тия "силните" отбори. :lol: Ще те изчакам да прочетеш какво е написал перчема по темата и да ми отговориш. ;) Не бързай!

Само ти ли не виждаш как опитват да замажат положението като взимат точки? Тия точки ще се стопят точно след 3-тия мач и пак ще ви вкарат в ТОТО първенеца :idea:
@ Не забравяйте, че и да станете шампиони всеки ще ви помни като най-слабия шампион станал в най-слабата А група от 1948 година :idea:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 25 яну 2016 20:46

Кашчей написа:
skorpinoks написа:
ЕМИЛ написа:
PFC Litex написа:Дано да е взел доволно парици, защо му оставаха още три години активно съдийство, през което щеше да ръководи поне 50 мача още, което си е около 40 000лв. хонорар.

Гришата заради това неоздравява ЦСКА защото е дал сумати пари на съдията да си трайка .

Позволи ми да съм на 100 % несъгласен с това твое мнение ... :idea: един уточняваш въпрос ако позволиш ?
Ако Гриша Ганчев е поръчителя - би ли ми казал Какво печели от това ,защото аз лично не виждам в тази ситуация той да може да изкара някакъв дивидент нито за Литекс нито за ЦСКА ,та би ли ми посочил поне една причина ?
Благодаря ти предварително.

По същата логика е и въпросът какво спечели "Левски", след като анулираха резултатите на "Литекс", та се очертава една странна картинка:
Засегнати са "Литекс" -пряко, "Левски" и всички останали отбори, които са взели точки от "Литекс" и по никакъв начин ЦСКА-та въпросът е, кой все пак печели?! Реално главен виновник за прекратяването на мача е Стоилов, а дали зад него стои друг човек от управата...Тр. Попов уж си призна, ама доколко е така :roll: Накрая го отнася съдията, защото е дал два нарисувани червени картона и е отсъдил кристално чиста дузпа за "Левски".

КойтУ Играй-пИчели. ;)
КойтУ рЪзбрал, рЪзбрал.
Последна промяна от Мистри на 25 яну 2016 20:47, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 яну 2016 20:46

Teo написа:@ Не забравяйте, че и да станете шампиони всеки ще ви помни като най-слабия шампион станал в най-слабата А група от 1948 година :idea:

Да нали... Левски премахва Литекс за да спечели квота за ЕКТ. Точно това е новата версия на перчема. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2016 20:47

Мистри написа:
Кашчей написа:
Мистри написа:
Кашчей написа:Има ли някой от всички, които само говорят за поръчки, който да каже с думи ясни и прости каква е била поръчката, кой я е поръчал, колко е платил и дали съдията си отива защото я изпълни, или защото не я изпълни?!?

Ще си отговориш сам, когато въпросният съдия започне работа в един клуб/фирма/.
Да ти цитирам ли други такива?

Стиви О, Каубоя :mrgreen: обаче Антон Генов не започна никъде, а Узунов започна в Локо Пд, та един господ знае (без и той сам да е сигурен) дали ще започне някъде Г. Йорданов. Дано не пропусна началото на новата му кариера :mrgreen:

Следи отблизо събитията. :mrgreen:
И не бъди сигурен за А.Генов.
Има и други, които не се изявяват публично.

По разбираеми причини няма как да следя нещата изкъсо 8-) Ако излезе нещо в някоя медия, или някой се разпищоли повече от нужното-може и да разбера.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 яну 2016 20:48

korteneca написа:
Teo написа:@ Не забравяйте, че и да станете шампиони всеки ще ви помни като най-слабия шампион станал в най-слабата А група от 1948 година :idea:

Да нали... Левски премахва Литекс за да спечели квота за ЕКТ. Точно това е новата версия на перчема. :lol:

Без мачове срещу Литекс, Локо СФ и ЦСКА, ФК Левски има реалния шанс да вдигне най-смешната и поръчкова титла в цялата си история!
@ Що не се паднахме за купата с вас да станете за смях на целия свят.... АХХХХХХХХ този ТОТОнев пак си изигра перфектно картите :!:
Последна промяна от Teo на 25 яну 2016 20:49, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”