До знанието на яркочервения "умник" Оld_death:
Цитирала съм не кой да е а любимият на болшинството от армейските фенове техен спортен журналист Ники Александров. С удоволствие бих цитирала и другият им любимец всеизвестният червен журналист и бивш агент на ДС Георги Атанасов, но той не е дал мнение по казуса.
Отлична е идеятя Ви господине да цитирате правилника! Позволявам си да Ви обърна внимание на член 24 ал. 1 (второ изречение) където е казано... "не се яви на терена ПО НЕУВАЖИТЕЛНИ ПРИЧИНИ"....
Не се наемам да водя спор с Вас, дали причините за отказа са били такива, но след като БФС ги е уважило като такива, следва да не се пените тук. Ако има ощетен и това е Вашето отборче, има си ред да протестира против това решение.
Виждам, че ви липсва известна доза правна култура. Колко голяма е тази доза зависи от коментарите Ви тук!
С уважение!
P.С. Не съм блондинка, а брюнетка
БФС забранява да се побеждава Витоша Бистрица
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БФС забранява да се побеждава Витоша Бистрица
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
- Лимонадения Джо
- Контакти:
Teo написа:Hearts_on_Fire написа:Витоша Бистрица завършиха 0:0 при домакинството си на Струмска слава. Така че от това равенство губят две точки. В днешната статия на Гонг пише: "Припомняме, че „тигрите“ имат една служебна загуба от ЦСКА, след като отказаха участие в двубоя." Тоест, би трябвало да са с 5т. назад.
Тоест, тоя продажен клуб трябваше да бъде изхвърлен от групата... какво е това ще играеме тука, ама там нема играеме?
@ После искаме да имаме футбол... жалка картинка е всичко. А група е най-слабата група в Европа...Там 10 отбора са много... макс 7-8
Жалка картина си ти с уникалния си правопис. Витоша Бистрица имаха напълно уважителнИ причинИ за неявяването си на мача- побоят на К.Ангелов, "планинските кози" с Аждот, неуместното смесване на спорт и политика, безпринципни демонстрации, целящи сплашване в деня на мача. Не ли достаъчно?
Последна промяна от Лимонадения Джо на 12 ное 2015 14:21, променено общо 1 път.
Лимонадения Джо написа:Teo написа:Hearts_on_Fire написа:Витоша Бистрица завършиха 0:0 при домакинството си на Струмска слава. Така че от това равенство губят две точки. В днешната статия на Гонг пише: "Припомняме, че „тигрите“ имат една служебна загуба от ЦСКА, след като отказаха участие в двубоя." Тоест, би трябвало да са с 5т. назад.
Тоест, тоя продажен клуб трябваше да бъде изхвърлен от групата... какво е това ще играеме тука, ама там нема играеме?
@ После искаме да имаме футбол... жалка картинка е всичко. А група е най-слабата група в Европа...Там 10 отбора са много... макс 7-8
Жалка картина си ти с уникалния си правопис. Витоша Бистрица имаха напълно уважителнИ причинИ за неявяването си на мача- побоят на К.Ангелов, "планинските кози" с Аждот, неуместното смесване на спорт и политика, безпринципни демонстрации, целящи сплашване в деня на мача. Не ли достаъчно?
Тия много плашливи, бе
Леевски, оле
- Лимонадения Джо
- Контакти:
boabbb написа:Тия много плашливи, беА на момчето от Ботев са му счупили носа, нали
Прави са си хората, на този стадион непрекъснато има подобни инциденти. Припомням ти случката с Калоян Стоянов и Стойчо Младенов баща и син. Тогава синът каза, че Стоянов е ударил един от играчите с тръба, а баща му е бил заплашен с коремна хирургическа интервенция. Стоянов беше задържан в ареста, но впоследствие си извади медицинско за нанесен побой от Младенов баща и го заплаши със съд. Имаше намеса и на Росен Петров, но за това друг път. Както виждаш, в подобна обстановка трудно може да се говори за организиран футбол, дори и на аматьорско ниво.
Лимонадения Джо написа:boabbb написа:Тия много плашливи, беА на момчето от Ботев са му счупили носа, нали
Прави са си хората, на този стадион непрекъснато има подобни инциденти. Припомням ти случката с Калоян Стоянов и Стойчо Младенов баща и син. Тогава синът каза, че Стоянов е ударил един от играчите с тръба, а баща му е бил заплашен с коремна хирургическа интервенция. Стоянов беше задържан в ареста, но впоследствие си извади медицинско за нанесен побой от Младенов баща и го заплаши със съд. Имаше намеса и на Росен Петров, но за това друг път. Както виждаш, в подобна обстановка трудно може да се говори за организиран футбол, дори и на аматьорско ниво.
На оня от Ботев са му счупили нова на Боко Трафорд
Леевски, оле
- Лимонадения Джо
- Контакти:
boabbb написа:Лимонадения Джо написа:boabbb написа:Тия много плашливи, беА на момчето от Ботев са му счупили носа, нали
На оня от Ботев са му счупили нова на Боко Трафорд
Не съм запознат със случката на "Боко Трафорд", аз коментирам ситуацията при, която треньорът на ЦСКА нанесе "лека телесна повреда" на Калоян Стоянов. Нормално е да се упашиш в подобна ситуация, когато треньори на ЦСКА пердашат бивши боксьори, пък какво ли остава за бивши футболисти.
Последна промяна от Лимонадения Джо на 12 ное 2015 14:49, променено общо 1 път.
Зорът е "Витоша" (Бистрица) да не губи точки, за да влезе догодина отборчето на Тиквоний І в "Б" ФГ, тъй като помакът от Микре купува "фенове" на ЦСКА да го подкрепят в идеята да преименува "Литекс" в някакъв вид "ЦСКА" още през зимата!
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!
- Hearts_on_Fire
Лимонадения Джо написа:Не съм запознат със случката на "Боко Трафорд", аз коментирам ситуацията при, която треньорът на ЦСКА нанесе "лека телесна повреда" на Калоян Стоянов. Нормално е да се упашиш в подобна ситуация, когато треньори на ЦСКА пердашат бивши боксьори, пък какво ли остава за бивши футболисти.
Знаеш ли го Стойчо при първия си престой в Египет дали не е научил някое бойно изкуство?!?
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
Оказа се обаче, че ихтиманци освен бой отнесоха и служебна загуба, , тъй като са използвали играч който не е бил записан в протокола. Става въпрос за Георги Барбов.
Какво има да се дискутира повече?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
peliforewer
- Контакти:
Гледам събрала се е цялата синя армада в темата,а бе аланкоолу вашите на първо място в А група вие сте тръгнали да се занимавате с аматьорите от В група,ама нали сте дребни душички.Един тук ни уверява че Лаптопа имал уважителна причина да не играе на Армията,да има,нежното му ушенце няма да може да понесе 90 мин. да чува ББПП и то точно преди изборите.Лаптоп ли си ,таблет ли си ако имаш достойнство щеше да дойдеш на Армията с отбора си и да се надиграваш с ЦСКА на терена,а не по канцелариите на БФС,ако имаш достойнство ще се извиниш на ръководство и футболисти на Ботев Ихтиман за безумията на феновете ви и ще ги поздравиш за победата,а не да търсиш начини да вземеш мача по втория начин.За всички от форума които много обичат правото и морала само ще спомена че преди месеци младежкия отбор на Лудогорец ползва футболист без права срещу Левски,но БФС не присъди служебна загуба на Лудогорец и с тези решителни точки те станаха шампиони за сметка на Литекс,а Гонзо усмихнат каза че знаел ама не реагирал,защото тарикат мъж не пискал,това ми е коментара за ЗАКОНИ,МОРАЛ И ПРАВИЛА в България и тяхното спазване от БФС.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Върни се в “Футбол - България”