Отсъстващият президент.... !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Re: Отсъстващият президент.... !!!

Мнениеот KAT90 » 15 авг 2015 12:32

Мистри написа:
Да де, повтаряте едни и същи лъжи.И си вярвате. :lol: Ама защо ли само вие?

Ти или си за психиатър или се бориш за трол на годината с безсмислените аргументи, на които даже и ти не си вярваш!Крадеца вика дръжте крадеца!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 авг 2015 12:39

KAT90 написа:
Мистри написа:
Да де, повтаряте едни и същи лъжи.И си вярвате. :lol: Ама защо ли само вие?

Ти или си за психиатър или се бориш за трол на годината с безсмислените аргументи, на които даже и ти не си вярваш!Крадеца вика дръжте крадеца!

По тъпо нещо не можа да измислиш?Или просто го преписа.С беден речник си , моме.
Като видя написано"трол", "факт"," психиатър", " пий си хапчетата",...
ми става ясно , че написалият тези "бисери" , е прочел само един брой на "Кооперативно село " и то заглавията му . :lol:

хайде, успех волни ездачи у В група.
Таз година В, догодина пак. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 15 авг 2015 12:48

Tommi написа:
peliforewer написа:Необяснимо е къде беше Борислав Михайлов, когато най-титулувания клубен отбор стигна до ръба на оцеляването. Търси ли той най-добрия изход за българския футбол заедно с всички юристи на БФС и УЕФА, оповести ли публично кой вариант за излизане от кризата футболният съюз ще приеме за легитимен? Защото случаят с ЦСКА не е частен, той разтърси българския футбол из основи, а вторичните трусове, които предстоят, може да се окажат далеч по-разрушителни.

Още ли не сте разбрали, че комунизмът свърши и никой не ви е длъжен за нищо? :roll: Какво по-точно трябва да направи Боби Михйлов в един частен клуб? Може би да плати дълговете и да напише стратегията за развитие? Не става така, имате си собственици и ръководители, които да си решават проблемите както намерят за добре.

За да не бъда обвинен в пристрастия, ще кажа само едно, колкото ми пука за ЦСКА, толкова и за левски, Славия, Локо СФ итн. Прав си че комунизма свърши , но само на хартия. До колкото знам, Левски също има задължения. Какво е по различното там и защо не последва съдбата на цска ?
Аз съм с две ръце за, когато не се спазват законите, незабавно да има реакция на държавата и в случая цска трябваше отдавна да е там където е , че и по надолу може би. Но с какво е по различен Левски питам ??? Има нещо по интересно, когато Лупи разкри заплатите, които са публична тайна, Тара на много вой наддаде , защо ли ??? Да върнем още малко по назад лентата, в златните времена на Левски , визирам парите на Чорни, Гонзо е взимал заплата изразяваща се в 7 цифри. Дали са плащани данъци на държавата ??? А това че Перуката не става и за чеп за зеле, е ясно на всички. Лошото е че ДПС и там е пуснало пипалата (к.костадинов), така че скоро няма да има оправия, разбира се не само дпс е проблема. Перуци какво обеща когато махнаха батето : 1. Класиране на нац. отбор на голям форум 2. Изграждане на нов стадион и база ; 3. Ще върнем публиката по стадионите ; 4. Ще развиваме ДЮШ итн итн итн. Какво е изпълнил до тук ????? Топки !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 авг 2015 12:55

peliforewer написа:
Tommi написа:
peliforewer написа:Необяснимо е къде беше Борислав Михайлов, когато най-титулувания клубен отбор стигна до ръба на оцеляването. Търси ли той най-добрия изход за българския футбол заедно с всички юристи на БФС и УЕФА, оповести ли публично кой вариант за излизане от кризата футболният съюз ще приеме за легитимен? Защото случаят с ЦСКА не е частен, той разтърси българския футбол из основи, а вторичните трусове, които предстоят, може да се окажат далеч по-разрушителни.

Още ли не сте разбрали, че комунизмът свърши и никой не ви е длъжен за нищо? :roll: Какво по-точно трябва да направи Боби Михйлов в един частен клуб? Може би да плати дълговете и да напише стратегията за развитие? Не става така, имате си собственици и ръководители, които да си решават проблемите както намерят за добре.

На нас никой не ни е длъжен,винаги ние сме били длъжни,длъжни бяхме да си плащаме наеми за базите,единствени,длъжни бяхме да спонсорираме БФС със стотици хиляди лева глоби за щяло и нещяло,длъжни сме да търпим удари отвсякъде защото Томов извади на светло заплатите на футболистите и държавата вместо да го награди,се мъчи как да затрие ЦСКА,сега сме длъжни да ни няма по телевизията защото едни хора се страхуват че ще станат за смях барабар с измислените си отбори,длъжни сме да спазваме законите и да плащаме за измислени футболисти и техните нагли агенти,длъжни сме да търпим наказания дори и в приятелски срещи,единствени.Мога още много неща да изброявам ,но мисля че това за сега стига.Тази статия не съм я пуснал във форума заради ЦСКА,а заради жестоките истини казани за президента на БФС,срамно е че Боби Михайлов не стъпва по българските стадиони,срамно е че едни и същи казуси се решават според това за кой отбор и собственик се отнасят,срамно е че има хора които повече от двадесет години са се окопали в БФС и печелят добри пари ,а техните деца и роднини също са нареждат един по един на яслата,това са важните неща споменати в статията,а ти и още 2-3 комплексари,само чакате да прочетете в някой коментар ЦСКА и налазвате и си пишете едни и същи глупости,вече ЦСКА е във В група не пречи на "професионалистите",но явно на вас ви бърка някъде.Заради такива първосигнални отворковци намалих до миниум писането си в този форум защото прецених че споренето с подобни индивиди е губене на време и не ти носи нищо позитивно.

О, извинете, вечно онеправданите. :) Като сте длъжни да плащате наем, какво платихте? Като Томов е извадил заплатите на светло, какво плати? Защото изваждането на светло не отменя плащането. Това пък, че държава се мъчи да ви закрие е пълен смях. Заплатите на измислените футболисти, които са сключили договори с вашия клуб, някой друг ли трябва да ги плаща?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 авг 2015 13:04

Неутрален написа:
Tommi написа:

За да не бъда обвинен в пристрастия, ще кажа само едно, колкото ми пука за ЦСКА, толкова и за левски, Славия, Локо СФ итн. Прав си че комунизма свърши , но само на хартия. До колкото знам, Левски също има задължения. Какво е по различното там и защо не последва съдбата на цска ?
Аз съм с две ръце за, когато не се спазват законите, незабавно да има реакция на държавата и в случая цска трябваше отдавна да е там където е , че и по надолу може би. Но с какво е по различен Левски питам ??? Има нещо по интересно, когато Лупи разкри заплатите, които са публична тайна, Тара на много вой наддаде , защо ли ??? Да върнем още малко по назад лентата, в златните времена на Левски , визирам парите на Чорни, Гонзо е взимал заплата изразяваща се в 7 цифри. Дали са плащани данъци на държавата ??? А това че Перуката не става и за чеп за зеле, е ясно на всички. Лошото е че ДПС и там е пуснало пипалата (к.костадинов), така че скоро няма да има оправия, разбира се не само дпс е проблема. Перуци какво обеща когато махнаха батето : 1. Класиране на нац. отбор на голям форум 2. Изграждане на нов стадион и база ; 3. Ще върнем публиката по стадионите ; 4. Ще развиваме ДЮШ итн итн итн. Какво е изпълнил до тук ????? Топки !

Различното е, че Левски си управлява, обслужва, предоговаря задълженията и няма просрочени такива. Няма нищо лошо да използваш външни източници на финансиране и да имаш заемен капитал (даже е добре, защото може да бъде по-евтин), лошото е, когато не можеш да си посрещаш изискуемите плащания.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 авг 2015 13:09

ceBep написа:Стига с този комунизъм карикатури сини, не виждате ли че футбола ни се разпада, отбори като ЦСКА и Локо СФ бяха захвърлени в аматьорския футбол с лека ръка, Локо ПД са пред отказване, а останалите клубове са на последно издихание и едва връзват двата края. Националния ни отбор е вече в една урна с най-жалките в Европа, а клубовете ни отпадат още преди да ни е започнало първенството. А тоя ми говори за комунизъм и си разчесва пръстите по клавиатурата с разни безсмислици.

А ти с каква ръка искаш да се захвърлят отбори, които не си плащат дълговете? Че и сте нагли на всичко отгоре!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 15 авг 2015 13:11

Ебаси вица, "Левски" се управлявал правилно и разсрочил задълженията, ахахахха
Лично ДП 10 + Боко Тиквата, инструктират държавните институции, как да се процедира с "ФК 14" и ЦСКА... и това няма нищо общо с "адв." Ангелов.
Този адвокат дали е обявил в НАП, доходи от 5-6-10 млн. лв. годишно, та му харизват едни 2-3 млн. за спонсорство на Подуянци?!? Мислете бе го***** откъде толкова пари в адвокат?!

п.п. Дамянов, и "Левски14", не си плаща! ГБС още през 2013 г. надигнаха глас за едни 3,8 млн. лв...... обаче Тиквуний I се завърна, и нещата много удобно бяха потулени, "намери се" друг кандидат да строи на вересия, и те така. ****** на всяка власт!
https://youtu.be/fpkFuA-v948
Последна промяна от Onze_dOr на 15 авг 2015 13:18, променено общо 1 път.
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 15 авг 2015 13:28

Не знам защо си мислите, че някой е длъжен да поддържа бележитите емпблематични клубове по цялата карта на страната. Спортът е в частната дейност. Тя трябва сама да си го поддържа. Аман от комунистически манталитети и капацитети.

Спартак Варна е екс-емблематичен клуб, ама като някой кой да го храни си крета из зоните.
Спартак Пловдив също е екс-емблема, ама като няма пари ще седи по зони и В групи.
Марек Дупница също.
Добруджа Добрич също.
Черноморец Бургас и Нафтата също.

И кои ли не още, които са се прославяли тук и там през годините по различни начини, но като нямат достатъчно активни фенове и като няма хора с пари, които да ги поддържат се случва това, което им се случва... Държавата изобщо не е длъжда ги спасява и спонсорира. След като градовете, от които произхождат са заспали, няма да играят на всичко ниво. Не може всичк отбори, които се считат за емблеми да играят в А група и евротурнирите.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 15 авг 2015 13:38

Гигов и Томов си носят отговорност за състоянието на отборите.Гигов по скоро свърши парите или му писна с претенциите на феновете,който не прецениха,че не са фенове милиони/милиарди.

П.П. Този Касев щом продължава да се натиска с тези дългове към НАП има някаква скрита схема с Гигов.

П.П. 2 Скорошно оздравяване.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 15 авг 2015 13:41

Понеже не ми се чете тази "статия" (от пътвите няколко реда ми прилича на бълвоч и помия), някой с две-три думи ще каже ли за кво иде реч?
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Върни се в “Футбол - България”