Собствениците на ЦСКА и на Локо Сф имат пари да платят на НАП, с това решение на БФС им се дава достатъчно време да покрият задълженията или да ги разсрочат.
Удар е лишаването на двата отбора от лиценз за ЕКТ, защото от там влизаха свежи пари, но те нямаше как да ги получат без предварително да си погасят задълженията.
Трябваше да дадат (собствениците на НАП), за да вземат (за участие в ЕКТ), но те като типични български бизнесмени, се опитваха да не плащат ...
ЦСКА и Локо Сф без лицензи за А група и Европа!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА и Локо Сф без лицензи за А група и Европа!
105 години / 4 поколения ботевисти!
ей ся вече ше има шамари
в събота ми се бие някой а може би няколко 

OT18 написа:Аз не мога да разбера каква е тази драма, особено сред червените. Глазгоу как почнаха от най-ниското ниво. Ако наистина обичате ЦСКА ще изтърпите 2г. по долните групи и ще се върнете по-силни от всякога и никой копче не може да ви каже после. През тези две години ще има време да се направят нормална база и стадион и да се изгради ядро на отбора от собствени кадри. Такъв рестарт за ЦСКА и Левски, като най-големите клубове в България. е напълно възможен, защото за тях винаги ще има инвеститори.
Проблема е да не се завъртите в същия омагьосан кръг повторно.
Според теб колко отбора с името ЦСКА ще се пръкнат след фалита?И на кой от всичките ще се дадат базите?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Добра новина. Другата година и останалите два отбора. 

Що си мисля че в челната тройка и в ЕКТ тази година софийски отбори няма да има...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
И какво излиза - че целият напън на Лупи е бил напразен?..
А Локо Сф, завалиите, бяха тръгнали втори да стават. Язък.
Re: ЦСКА и Локо СФ без лицензи за А група и Европа!
fen-fen написа:ivan56 написа:Мога да се обзаложа,с който иска,че и двата отбора ще играят в А група за новият сезон
И аз съм убеден че ще играят в А група. Особено за ЦСКА. По принцип на двата хартиени гранда им е даден статут на богове и правилата няма да важат за тях. Аз лично нямам нищо против да останат в нашето първенство. За самия бг футбол това ще е по добре. Когато нямаш съперници, нямаш и развитие.
И какъв точно съперник са ви точно пък тези?!?!
Колко победи имат над вас, та да са ви съперник???
По-скоро са ви спаринг партньор, а не съперник!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Значи първенството свърши. В тези 2 кръга в които всичко е ясно, на кой ще му се играе. Остана само един финал за купата, а другото ще е за здраве.
- Logical person
- Контакти:
Нещо сте се объркали. Няма как ЦСКА да е без лиценз, защото:
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mand ... ska-324759
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mand ... ska-324759
- Долно уйно
- Контакти:
Жълто-черен Пловдив написа:И какво излиза - че целият напън на Лупи е бил напразен?..
Локо разбраха, че няма да получат лиценз още преди две седмици и за това дадоха отбои.
За ЕКТ е ясно, там ър-мър няма, да видим, какво ще се случи за България, тъй като е ясно, че за една седмица те няма, от къде да вземат средства за да се разплатят с НАП, нито пък да разсрочат.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Върни се в “Футбол - България”