Финалът:Левски-Ч.море
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- kanara1978
- Контакти:
Re: Финалът:Левски-Ч.море
Мисля че ако съдията свири нормално Черно Море ще победи без проблеми.Днескашния мач няма нищо общо с формата на Левски -абсолютно даден мач и наговорен

Re: Къде да се играе финала за купата на България
dindan написа:LevskiSofia1 написа:dindan написа:Аз предлагам да е в Разград
Стига с този Разград.
Не съм левскар но според мен ще име гадно на лудогорци а и като километри е малко по посредата и за двата отбора
За какво а ни е яд , че сме Шампиони ли?
Честито на Левски за финала
miro_rz написа:dindan написа:LevskiSofia1 написа:dindan написа:Аз предлагам да е в Разград
Стига с този Разград.
Не съм левскар но според мен ще име гадно на лудогорци а и като километри е малко по посредата и за двата отбора
За какво а ни е яд , че сме Шампиони ли?
Честито на Левски за финала
Още не сте има 5 мача,и със сигурност няма да ги вземете всичките
На стадиона в Борисовата градина тамън ще им покажем как с 4-то място няма да играят в Европа.

39    PFC CSKA Sofia BUL 25 0     98     41     16     41    140   144    98    -4

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

kanara1978 написа:Мисля че ако съдията свири нормално Черно Море ще победи без проблеми.Днескашния мач няма нищо общо с формата на Левски -абсолютно даден мач и наговорен
Неса не се обезценява труда на сините, щом са на финал са си го заслужили, естествено пристрастията във финала са за Тича...
kanara1978 написа:Мисля че ако съдията свири нормално Черно Море ще победи без проблеми.Днескашния мач няма нищо общо с формата на Левски -абсолютно даден мач и наговорен
А последния мач м/у ЛЕВСКИ и Ч. М. как завърши , че не помня ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
						- Синьо сърце
- Контакти:
Боже, колко мъка има по този свят...завалията!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
						[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
В никакъв случай финалът не трябва да е в Ловеч, защото тамошното стадионче е прокълнато за Левски когато става въпрос за Купата- само загуби имеме от Литекс плюс загубеният финал от Берое.Или Бургас, или "Лаута", а защо не стадион "Ивайло" във Велико Търново (вече сме печелили Купа на България в Търново преди години). Иначе мачът с Морето хич няма да е лесен, даже може би ще е по-труден отколкото с Лудогорец.При всички положения трябва да тренираме яко дузпи, и Стоев да мисли от сега кои играчи биха изпълнили евентуално дузпи   Но каквото и да стане, дори и да загубим, при всички положения Стоев трябва да остане, защото показа че е много по-добър треньор от всички които се извървяха през Левски в последните 5-6 години...ако му се даде шанс за работа, и ако успеем да запазим основните си играчи, следващият сезон ще се сборим много здраво с Лудогорец за титлата!
  Но каквото и да стане, дори и да загубим, при всички положения Стоев трябва да остане, защото показа че е много по-добър треньор от всички които се извървяха през Левски в последните 5-6 години...ако му се даде шанс за работа, и ако успеем да запазим основните си играчи, следващият сезон ще се сборим много здраво с Лудогорец за титлата! 

Но каквото и да стане, дори и да загубим, при всички положения Стоев трябва да остане, защото показа че е много по-добър треньор от всички които се извървяха през Левски в последните 5-6 години...ако му се даде шанс за работа, и ако успеем да запазим основните си играчи, следващият сезон ще се сборим много здраво с Лудогорец за титлата!
					Последна промяна от Демба Ба на 29 апр 2015 21:49, променено общо 1 път.

- bilyaletdinov
- Контакти:
Където и да се играе Левски ще е домакин  

Аз ще съм в Аляска по това време, но според мен най-удачният вариант е Зарата..

Аз ще съм в Аляска по това време, но според мен най-удачният вариант е Зарата..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
						И този път ще победиш шампионе!
Не съм убеден, че този мач се игра на 100% от двата отбора  

.............Финалът е равностоен, даже бих дал леко игрово предимство на варненци, които имат много обигран съств, изграден от много доказани и опитни футболисти! Чисто игрово, Черно-море са с по-големи шансове!
Сините обаче ще компенсират с многобройна и екзалтирана публика и ако имат късмет и играят на предела на силите си, ще имат шанс за спечелване на трофея!

.............Финалът е равностоен, даже бих дал леко игрово предимство на варненци, които имат много обигран съств, изграден от много доказани и опитни футболисти! Чисто игрово, Черно-море са с по-големи шансове!
Сините обаче ще компенсират с многобройна и екзалтирана публика и ако имат късмет и играят на предела на силите си, ще имат шанс за спечелване на трофея!
Върни се в “Футбол - България”