Без наказание за свастика!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Без наказание за свастика!
БФС е синьо, а ? То се очакваше. Това синьо БФС много обича ЦСКА, защо ли....
hajitsu написа:Хитлер беше велик човек и лидер. Не виждам какъв е целият проблем със свастиките.
Абе и ние така смятахме, ама БФС-то рече "Не сте прави" и друс - 37 500 глоба + лишаване от две домакинства (сиреч друс още няколко хилки от липса на продажба билети).
Не стига това, ами и всички ни изкараха по-черни от самия дявол, което не беше съвсем без основание де, ама минало - заминало, дано да не се повтаря.
Сега очаквах "синьото" БФС, понеже нали е синьо, да резне и червените ни приятелки с една солена глоба и някой друг мач без публика ама на - пак помилвани излизат миличките

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

hajitsu написа:plamenst7 написа:hajitsu написа:Хитлер беше велик човек и лидер. Не виждам какъв е целият проблем със свастиките.
Хитлер беше психопат и болен мозък, успял да заблуди хората и да се промъкне до властта за да задоволява кръвожадните си болни амбиции избивайки милиони невинни хора, включително и от своите.
Всеки добре запознат с историята човек ще ти каже, че това са глупости. Голяма част (да не кажем и всички) от "кръвожадните" му ходове са идея на приближените му. Самият Хитлер никога не е посещавал концлагер и е бил номиниран за Нобелова награда за мир - бил е благ човек, но агресивен и честен политически лидер. Отделно какво ти е направил на теб лично или на семейството ти, че пишеш с такава неприязън към него? Да не си евреин с избити от него близки?!
Аз пък занм, че голяма част от приближените му са били против неговите ходове и след атаката му срещу Франция, където са избити милиони невинни хора са започнали да се надигат настроения срещу него от доста висшестоящи хора.
Не е нужно лично да съм засегнат за да осъдя едно зверство. Не, не съм евреин, чист българин съм си и мои близки са избити от комунистите, чието отроче коментираме тук.
- damyanov1963
Това е един от "другите начини" за спасяване на ЦСКА.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Без наказание за свастика!
Срам и резил за БФС !
Не те ли е срам г-н Б.Михайлов ???
ОСТАВКА ПЕРУКАНЕ !!!
Срам и резил за БФС !
Не те ли е срам г-н Б.Михайлов ???
ОСТАВКА ПЕРУКАНЕ !!!
Последна промяна от balef на 21 апр 2015 17:27, променено общо 2 пъти.
Ех това "синьо" БФС бе, пак ощети ЦСКА с 2 хил. лв.
Как може така? Едни ще плащат скромните 37 500 лв. а за ЦСКА огромната сума от 2 хил. лв.
Това е 100% директива и световна конспирация срещу ЦСКА.

Как може така? Едни ще плащат скромните 37 500 лв. а за ЦСКА огромната сума от 2 хил. лв.

Това е 100% директива и световна конспирация срещу ЦСКА.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Avanti_Ragazzi написа:Aз не знам какво друго сте очаквали от синьото БеФеСе? За ЦСКА никога не е имало наказания, те в А група са ги вкарали едно време без да са се класирали за нея! Вие за наказания говорите!Комунистите са си комунисти дори да веят свастики, винаги си остават вечната любов и любимо творение на партията майка!
Крайно време е да ги изхвърлят в регионалните и да си заслужат мястото в А група.
То перуканчо сам си призна, че лиценза им е спасявал вие за една глоба сте се затръшкали.
- Долно уйно
- Контакти:
Дисциплинарната комисия се е самосезирала за свастиката 
Добре, че се вдигна шум иначе щеше да мине и замине.

Добре, че се вдигна шум иначе щеше да мине и замине.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Поредният мит на цскарите е разбит, жалки са.
Върни се в “Футбол - България”