Не толерирайте Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: Не толерирайте Левски и ЦСКА

Мнениеот yasen_ov4arov » 22 юли 2009 21:34

0007 написа:Ясене:
Левски-Глазгоу Рейнджърс 50 000
Левски-Аякс 70 000
Левски-Щутгарт 70 000 :)

Тези не знам от къде си ги извадил.Аз лично моите съм ги взел от един документален филм по експлоръра за футбола в Източна Европа .Ако твоите са от сайта на фен клуба на Левски без да се обиждаш,но не са особено достоверни,защото до скоро в един фен форум едни се убеждаваха ,че на мача с Барселона е имало 85 000 души :lol: ...
П.С:щях да ти дам статистиката от БФС-то ,но са я махнали :roll: .Както и да е,става ли да си потърсиш статистиката за най-посещавани мачове първо ти и ако не я намериш аз да се разтърся?
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 юли 2009 22:43

Обяснявам:
1.ЦСКА и Левски са най-големите клубове в БГ
2.ЦСКА и Левски имат най много титли в БГ
3.ЦСКА и Левски имат най-много фенове в Бг
4.ЦСКА и Левски са единствените познати клубове в Европа.

Дообяснявам:
4.Даааааа,познати са,познати са и още как!БАТЕ,Жилина,Беверен,Тампере,Аалст,Люцерн,Олимпия Л,Копенхаген,ОФИ,Слован,Антверпен,МТК,Торпедо(от къде бяха бе?),Уйпещ....очевидно са се "прославили" във всяко кътче на Европа където се играе футбол,даже и аматьорски.Дори хората от Антверп филм направили за най-великия мач в историята си :lol:

София като град.Виждал съм го на какво мяза-ами това си е жив кенеф!Отвратителен кенеф събрал паплач,да паплач е най-точната дума от цяла България.Хора,които даже не умеят да говорят,всяка втора дума им е псувня,ходят облечени в анцузи като последни селяндури,пият боза с баничка на спирката чакайки автобуса,избърсват ръчички в анцуга,пръдня и оригня и айде на работа.Такива простаци,такива селяндури,каквито съм видял в София никъде не съм видял в България.Улиците мръсни,с много дупки,има повече улични кучета отколкото жители и впрочем някои "граждани" се учат от кучетата като пикаят невъзмутимо по ъглите.Абсолютно гето.Кофите за боклук-пълни,преливащи,смардящи.Направо се чудех как може тази дупка да се нарича столица,погледнах и видях още работещия тогава Кремиковци как бълва нечистотия и си викам-спокойно пич,в това гето си само за няколко часа.Беж към Варна,бягам,краката ми ще се счупят да бягам от гнусния софийски кенеф.Парадоксалното обаче е,че там се мислят за нещо повече от останалите.Знаете ли,че от прозореца на колата минавайки през Люлин видях как хора невъзмутимо хвърлят торбички с боклук направо от прозорците си?Ей Богу,не разбирам откъде им идва самочувствието на такива селяндури,преселили се от всякакви криви паланки в София,бачкащи като теляци,метачи,келнери,шофьори,сервитьори,хамали,разносвачи?Изобщо кое му дава криле на дивака шопски да си мисли,че е нещо повече от другите хора в България?През комунизма имало едни надбавки върху заплатите на шопите,т.нар. "столични",от там ще да е
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 22 юли 2009 22:48

yasen_ov4arov написа:
Левски-Аякс 70 000

Тези не знам от къде си ги извадил.Аз лично моите съм ги взел от един документален филм по експлоръра за футбола в Източна Европа .Ако твоите са от сайта на фен клуба на Левски без да се обиждаш,но не са особено достоверни,защото до скоро в един фен форум едни се убеждаваха ,че на мача с Барселона е имало 85 000 души :lol: ...
П.С:щях да ти дам статистиката от БФС-то ,но са я махнали :roll: .Както и да е,става ли да си потърсиш статистиката за най-посещавани мачове първо ти и ако не я намериш аз да се разтърся?

Причината е,че националният стадион преди беше с пейки и затова събираше толкова.И не е от сайт на Левски.иначе с Барса и Челси бяха 41 000,защото националния сега побира 43,500 ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 23 юли 2009 00:18

0007 написа:
yasen_ov4arov написа:
Левски-Аякс 70 000

Причината е,че националният стадион преди беше с пейки и затова събираше толкова.И не е от сайт на Левски.иначе с Барса и Челси бяха 41 000,защото националния сега побира 43,500 ;)

Не забравяй,че аз говоря за продадени билети.Това ,че някакъв мангал е решил да прескача оградата,за да спести някой лев не ме вълнува.И в Ботев има много такива както и в Левски.Важно е колко хора са отишли с ясното съзнание,че ще си купят билет и по този начин ще подкрепят отбора,а не че манго иска да види Роналдиньо ,а не му се дават 10 лева не мислиш ли?Та по продадени билети имаше една статистика на БФС-то (странно ,че са я махнали,едно време с нея тапвах говедата :roll: ) ние държим първите 2 най-посещавани мачове,поне така беше до последния ви мач в Шампионска лига.Виж вече ако срещу Бате Борисов сте събрали 67 000 души значи може би си прав :) .Има една друга статистика обаче по продадени билети ,която искам да забележиш.Това е статистиката от миналия сезон за посещаемост,като изрично искам да отбележа,че Ботев беше наказан до колкото помня в 5 мача и имаше 2,които бяха бойкотирани от публиката :т.е:цялата посещаемост е събрана от 8 домакинства на тринайстия срещу 15 домакинства на шампиона: Място Отбор Зрители Средно
1 Ботев 1912 (Христо Ботев) 71320 4755
2 Левски (Георги Аспарухов) 69400 4627
3 Сливен (Хаджи Димитър) 69000 4600
4 Черно море (Тича) 66000 4400
5 ЦСКА (Българска армия ) 55200 3680
6 Локо (Пд) (Локомотив Пд) 42500 2833
7 Миньор (Перник) (Миньор) 36000 2400
8 Чeрноморец (Лазур) 29700 1980
9 Спартак (Вн) (Спартак) 25200 1800
10 Пирин (Христо Ботев - Благоевград) 23400 1560
11 Локо (Мз) (Локомотив) 21900 1460
12 Литекс (Лч - Градски стадион) 18700 1247
13 Локо (Сф) (Локомотив СФ) 16900 1127
14 Вихрен (Вихрен) 16400 1093
15 Славия (Славия) 15450 1030
16 Беласица (Цар Самуил) 11250 750
Не знам за теб ,но като сложа от едната страна отбор без успехи в последните 10 години,в тотална криза,разпадаща се база и унищожаващи се традиции,който едва се спаси от изпадане за кой ли път в Б група ,при това реално без публика в половината шампионат и от другата страна шампиона на страната,празнуващ 95-тата си годишнина и видя ,че дори имат някакви близки параметри (не говоря дори за факта,че сме преди вас) просто обезсмисля целия ни спор не мислиш ли :) ?

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 юли 2009 00:59

За Ботев не споря.Те имат невероятна публика.Но има хора от Пловдив,които са от Локото и твърдят,че имат невероятна публика.Или например същата ситуация,ама с Черно Море ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 юли 2009 08:17

Аз съм чувал, че на ЦСКА - Аякс е имало 75 000 и след този мач са се сетили да измерят капацитета на стадионите и да ограничават продажбите на билети. Не гарантирам, че е вярно, само съм го чувал като слух. Но наистина няма логика Левски или Ботев да са събрали на някой мач повече хора от Убиеца на шампиони. ;)
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 юли 2009 12:44

защо написа:Аз съм чувал, че на ЦСКА - Аякс е имало 75 000 и след този мач са се сетили да измерят капацитета на стадионите и да ограничават продажбите на билети. Не гарантирам, че е вярно, само съм го чувал като слух. Но наистина няма логика Левски или Ботев да са събрали на някой мач повече хора от Убиеца на шампиони. ;)

Ех да не пропуснете да се самопохвалите :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 23 юли 2009 18:05

0007 написа:За Ботев не споря.Те имат невероятна публика.Но има хора от Пловдив,които са от Локото и твърдят,че имат невероятна публика.Или например същата ситуация,ама с Черно Море ;)

И какво?Локо Пд няма невероятна публика,така ли?За мене са феновете с най-добра организация в България,твърдо номер 1.Разликата между нас и Локо Пд не е в бройката,а в организацията.При тях е перфектна,при нас-лоша.Това обаче не значи,че нямаме материала,цифрите го показват.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 23 юли 2009 18:28

yasen_ov4arov написа:Честно да ти призная не мисля че е нужно-просто трябва да се отделя равно внимание на Локомотив Пловдив,Ботев,Левски,ЦСКА и Черно Море (най-големите агитки)

Някой прочете ли изобщо какво казах?Темата не е да се хвальотим кой имал най-много публика ,а да се каже ясно,че не е нормално само два отбора (при това втория и петия по посещаемост!!!) да бъдат единствените неща,свързани със спорта ,които се коментират.А това кой колко души събрал нали вече го коментирахме-важни са продадените билети,защото аз мога да кажа ,че на мача с Барселона е имало 85 000 ,но реално продадените билети са 66 000.Хората прескачали огради второто полувреме,за да видят противниковите звезди не могат да бъдат считани за запалянковска маса ,така че и 175 000 да е имало на някакъв мач на ЦСКА-то факт е ,че идват по 3700 средно на мач ,за да ви гледат в българското първенство сега...Усмирете се вече и дайде да видим как точно журналята да обърнат внимание ,че няма само два отбора в България (мисля че дори и нормалната част от запалянковците на Левски/ЦСКА ще се съгласят с мен,че информацията ,че Ботев фалира примерно е лееееко по-важна от това с кой говорил Велев).

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 юли 2009 21:08

Ами то аз от форума разбрах какъв точно е проблемът на ЦСКА с Тимонов и Манчев, ама за сметка на това сега ми прекъсват мача на Черно море с Искра Стал заради някаква контрола на ЦСКА. И изобщо аз поне за това влизам във форума - да разбера какво е станало, защото от сайтовете тая работа трудно става. С такива медии какво ви интересува дали се занимават с един или друг отбор - те за Левски и ЦСКА не могат да разберат какво става, пък за другите само не искат. Иначе съм съгласен по принцип, ама на тях така им е по-лесно, а които се концентрират върху един отбор, сигурно и по-доходно - така че няма начин.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Футбол - България”