Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?
Хахахах.За пореден път се вижда колко ниско могат да паднат и колко жалки са част от феновете на подуенското тимче.Тук четем как даже било по-добре да отидат във втората шестица,как купата щели да вземат,как им доставял душевен оргазъм някоя и друга загуба на ЦСКА.Толкова ниско ли паднахте? Срам нямате ли? Това ли е левскарския дух - да се радваш,че ще играеш с изпадащите,а ЦСКА ще падне от Лудогорец? Емии жалка работа и това си е.Имам много добри приятели левскари ама явно и при левскарите измежду фен и фен има и някой кретен.За жалост доста такива вече са се изходили в темата.Щом пък толкова ви е кеф,че ЦСКА е паднал два мача, а дано да подарим мача на Ботев и да го лигавите на Докото у втората половина.Каквото повикало такова се обадило нали знаете
И за чест не говорете,а погледнете статистите от Хасково как мируваха на Гереня.Ботевците пък биха вчера на блатото и се размечтаха вече за победи и какво ли не.Скоро ще видим кой кого.Интересно е обаче какво ще реши БФС-то по въпроса.Въобще мача ще е страшно интересен,но част от синята общност се ос*ра тотално с изказванията си...
И за купа забравете - онзи ден Лудогорец ви показа докъде сте стигнали,а даже бяха без Мързелиньо 
-
DidoManUtd
- Контакти:
Най добрия вариант :
ЦСКА бие Ботев
Марек бие Левски
Славия бие лудогорец
ЦСКА бие Ботев
Марек бие Левски
Славия бие лудогорец
Син до гроб_ написа:Цецо Чука написа:Син до гроб_ написа:Все ми тая кой ще победи между тия два отбора. Ако искат да си направят 69, едните имат мноого опит в това с други клубове. Важната цел за Левски е Купата. Донякъде е по-добре да сме във втората шестица. Без напрежение и с налагане на младите.
Ми ако не я вземете тая купа,кво правим?
През последните години се доказа факта че Домусчиев титли и купи не търгува,той иска да печели всичко и навсякъде, та не знам на какво се надявате.
Едно не можете да разберете. Където сме заслужили, там ще бъдем. Няма трагедия. Има за тия в Клуба, ама феновете не сме като други, гледаме реално на нещата и знаем, че положението ни игрово не струва. Само вие си създавате някакви древногръцки трагедии, конспирации и напрежение.
Ние пък кво общо имаме?
Ние си гледаме нас, дотук добре върви.
Въпроса ми беше породен от тва че казахте че купата ви е най-важното,както и на онея от Столипиново-тях пък изобщо не ги разбирам кое име толкова важното да играят на полуфинал-кебапчета ли се печелят там,вафли ли не знам, но те си живеят в собствен свят и собствени махали,така че да не се занимаваме с тях.
Та, при положение че купата ви е най-важното,а земете примерно да отпаднете от Морето на полуфинала,кво правим?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Заклет Левскар
Teo написа:Заклет Левскар написа:Цецо Чука написа:Teo написа:Не е срамно, гонзо да падне на колене и да поиска поиска да му подадем ръка ХАХАХАХА... безценно унижение!
Кво се хилиш бе,вие при абсолютно всякакъв изход на мача сте на плюс...
Той се хили, защото при победа или загуба е на плюс.
Ама ко прайм ако стане равен???
Какво правим като бием 4:0 Ботевъ, а вие направите ХАРАКИРИ с Марек на Герена.. не че не се е случвало.. гола на Легендата и т.н.? ХАХАХА![]()
Одеве колегата те нарече "пъпчив"
Аз ще добавя : пъпчив наивник
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Да става каквото ще!
Е... естествено предпочитам Ботев да не бият тоя мач, хахаха. Но нито ще стискаме палци за червените петолъчки, нито ще им благодарим после. Ако вземат точки в Пловдив, ще си е само и единствено за тях си. Да не вземат нищо в Пловдив означава, че имаме по-голям шанс за трофей от тях тази година.
Да си правят сметката! 
Е... естествено предпочитам Ботев да не бият тоя мач, хахаха. Но нито ще стискаме палци за червените петолъчки, нито ще им благодарим после. Ако вземат точки в Пловдив, ще си е само и единствено за тях си. Да не вземат нищо в Пловдив означава, че имаме по-голям шанс за трофей от тях тази година.
bobo_13 написа:Nikona написа:Цецо Чука написа:Nikona написа:От цялата дандания ми харесва, че гелосания ще го ударят яко по джоба без "вечни дербита" и "пловдивски дербита" рейтинга на диемите ще се срине.
Е как точно ще го ударят по джоба Домусчиев при положение че той ВЕЧЕ Е СПАЗАРИЛ нещата с Нова и е прибрал парите?
Ти не "леж на тая кълка", като спрат хората да си плащат за диема, намаляват рекламите, намалява и цената на продукта. Едно е в програмата да има 4те градски дербита друго е да гледаш "пълнеж".
Е той Кирчо е спазарил тв правата за 5 години напред и му е през оная работа дали Диема печелят или не. Ако Нова развалят договора има неустойки и т.н. Ама ако стане това отборите вече ще започват с минус 400К лева сезона
Да,и аз тва се опитвах да обясня,ама няма разбираемост...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Син до гроб_ написа:Все ми тая кой ще победи между тия два отбора. Ако искат да си направят 69, едните имат мноого опит в това с други клубове. Важната цел за Левски е Купата. Донякъде е по-добре да сме във втората шестица. Без напрежение и с налагане на младите.
Ква купа бе смешник,как ше я вземете,като „Марек “ отпадна ,най-много да играете на финала и да вземете калъфката
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
DidoManUtd написа:Най добрия вариант :
ЦСКА бие Ботев
Марек бие Левски
Славия бие лудогорец
Да!
Кой ще бъде виновен на Подуяне при тоя завършен на 22 кръг?
а)НЛО
б)Казан
в)ДА ПРАЗНУВАМЕ - мустакиш
Заклет Левскар написа:Цецо Чука написа:Teo написа:Не е срамно, гонзо да падне на колене и да поиска поиска да му подадем ръка ХАХАХАХА... безценно унижение!
Кво се хилиш бе,вие при абсолютно всякакъв изход на мача сте на плюс...
Той се хили, защото при победа или загуба е на плюс.
Ама ко прайм ако стане равен???
Е същото квото и ако ни бият, не ли?
- Заклет Левскар
Red joker написа:Син до гроб_ написа:Все ми тая кой ще победи между тия два отбора. Ако искат да си направят 69, едните имат мноого опит в това с други клубове. Важната цел за Левски е Купата. Донякъде е по-добре да сме във втората шестица. Без напрежение и с налагане на младите.
Ква купа бе смешник,как ше я вземете,като „Марек “ отпадна ,най-много да играете на финала и да вземете калъфката
Тогава с вас ще си мерим калъфките
Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Върни се в “Футбол - България”