Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Fulcrum
Контакти:

Re: Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Мнениеот Fulcrum » 11 мар 2015 09:50

Хахахах.За пореден път се вижда колко ниско могат да паднат и колко жалки са част от феновете на подуенското тимче.Тук четем как даже било по-добре да отидат във втората шестица,как купата щели да вземат,как им доставял душевен оргазъм някоя и друга загуба на ЦСКА.Толкова ниско ли паднахте? Срам нямате ли? Това ли е левскарския дух - да се радваш,че ще играеш с изпадащите,а ЦСКА ще падне от Лудогорец? Емии жалка работа и това си е.Имам много добри приятели левскари ама явно и при левскарите измежду фен и фен има и някой кретен.За жалост доста такива вече са се изходили в темата.Щом пък толкова ви е кеф,че ЦСКА е паднал два мача, а дано да подарим мача на Ботев и да го лигавите на Докото у втората половина.Каквото повикало такова се обадило нали знаете ;) И за чест не говорете,а погледнете статистите от Хасково как мируваха на Гереня.Ботевците пък биха вчера на блатото и се размечтаха вече за победи и какво ли не.Скоро ще видим кой кого.Интересно е обаче какво ще реши БФС-то по въпроса.Въобще мача ще е страшно интересен,но част от синята общност се ос*ра тотално с изказванията си... :idea: И за купа забравете - онзи ден Лудогорец ви показа докъде сте стигнали,а даже бяха без Мързелиньо :)

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 11 мар 2015 09:51

Най добрия вариант :
ЦСКА бие Ботев
Марек бие Левски
Славия бие лудогорец

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 11 мар 2015 09:51

Син до гроб_ написа:
Цецо Чука написа:
Син до гроб_ написа:Все ми тая кой ще победи между тия два отбора. Ако искат да си направят 69, едните имат мноого опит в това с други клубове. Важната цел за Левски е Купата. Донякъде е по-добре да сме във втората шестица. Без напрежение и с налагане на младите.

Ми ако не я вземете тая купа,кво правим?
През последните години се доказа факта че Домусчиев титли и купи не търгува,той иска да печели всичко и навсякъде, та не знам на какво се надявате.

Едно не можете да разберете. Където сме заслужили, там ще бъдем. Няма трагедия. Има за тия в Клуба, ама феновете не сме като други, гледаме реално на нещата и знаем, че положението ни игрово не струва. Само вие си създавате някакви древногръцки трагедии, конспирации и напрежение.

Ние пък кво общо имаме?
Ние си гледаме нас, дотук добре върви.
Въпроса ми беше породен от тва че казахте че купата ви е най-важното,както и на онея от Столипиново-тях пък изобщо не ги разбирам кое име толкова важното да играят на полуфинал-кебапчета ли се печелят там,вафли ли не знам, но те си живеят в собствен свят и собствени махали,така че да не се занимаваме с тях.
Та, при положение че купата ви е най-важното,а земете примерно да отпаднете от Морето на полуфинала,кво правим?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 11 мар 2015 09:52

Teo написа:
Заклет Левскар написа:
Цецо Чука написа:
Teo написа:Не е срамно, гонзо да падне на колене и да поиска поиска да му подадем ръка ХАХАХАХА... безценно унижение! :twisted:

Кво се хилиш бе,вие при абсолютно всякакъв изход на мача сте на плюс... :mrgreen:

Той се хили, защото при победа или загуба е на плюс.
Ама ко прайм ако стане равен??? :mrgreen:

Какво правим като бием 4:0 Ботевъ, а вие направите ХАРАКИРИ с Марек на Герена.. не че не се е случвало.. гола на Легендата и т.н.? ХАХАХА :lol: :lol:

Одеве колегата те нарече "пъпчив"
Аз ще добавя : пъпчив наивник :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 11 мар 2015 09:52

Да става каквото ще! ;)

Е... естествено предпочитам Ботев да не бият тоя мач, хахаха. Но нито ще стискаме палци за червените петолъчки, нито ще им благодарим после. Ако вземат точки в Пловдив, ще си е само и единствено за тях си. Да не вземат нищо в Пловдив означава, че имаме по-голям шанс за трофей от тях тази година. 8-) :lol: :lol: Да си правят сметката! :lol:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 11 мар 2015 09:52

bobo_13 написа:
Nikona написа:
Цецо Чука написа:
Nikona написа:От цялата дандания ми харесва, че гелосания ще го ударят яко по джоба без "вечни дербита" и "пловдивски дербита" рейтинга на диемите ще се срине.

Е как точно ще го ударят по джоба Домусчиев при положение че той ВЕЧЕ Е СПАЗАРИЛ нещата с Нова и е прибрал парите?

Ти не "леж на тая кълка", като спрат хората да си плащат за диема, намаляват рекламите, намалява и цената на продукта. Едно е в програмата да има 4те градски дербита друго е да гледаш "пълнеж".

Е той Кирчо е спазарил тв правата за 5 години напред и му е през оная работа дали Диема печелят или не. Ако Нова развалят договора има неустойки и т.н. Ама ако стане това отборите вече ще започват с минус 400К лева сезона

Да,и аз тва се опитвах да обясня,ама няма разбираемост... :mrgreen:
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 мар 2015 09:53

Син до гроб_ написа:Все ми тая кой ще победи между тия два отбора. Ако искат да си направят 69, едните имат мноого опит в това с други клубове. Важната цел за Левски е Купата. Донякъде е по-добре да сме във втората шестица. Без напрежение и с налагане на младите.

Ква купа бе смешник,как ше я вземете,като „Марек “ отпадна ,най-много да играете на финала и да вземете калъфката :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 мар 2015 09:53

DidoManUtd написа:Най добрия вариант :
ЦСКА бие Ботев
Марек бие Левски
Славия бие лудогорец

Да!
Кой ще бъде виновен на Подуяне при тоя завършен на 22 кръг?
а)НЛО
б)Казан
в)ДА ПРАЗНУВАМЕ - мустакиш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 11 мар 2015 09:53

Заклет Левскар написа:
Цецо Чука написа:
Teo написа:Не е срамно, гонзо да падне на колене и да поиска поиска да му подадем ръка ХАХАХАХА... безценно унижение! :twisted:

Кво се хилиш бе,вие при абсолютно всякакъв изход на мача сте на плюс... :mrgreen:

Той се хили, защото при победа или загуба е на плюс.
Ама ко прайм ако стане равен??? :mrgreen:

Е същото квото и ако ни бият, не ли?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 11 мар 2015 09:54

Red joker написа:

Ква купа бе смешник,как ше я вземете,като „Марек “ отпадна ,най-много да играете на финала и да вземете калъфката :mrgreen:

Тогава с вас ще си мерим калъфките :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Футбол - България”