Защо А група си струва парите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

4oKuTo
Контакти:

Re: Защо А група си струва парите?

Мнениеот 4oKuTo » 17 фев 2015 19:19

"Нова" са направили една инвестиция на база ситуацията в България в момента, според техните си проучвания. Оценили са продукта на 5 - 6 милиона лева на сезон за клубовете. И тук идва времето на българския фен да покаже дали са надценили този продукт или са го подценили, това зависи от печалбата или загубата им . Искате повече пари да отиват за самите клубове? Ами, ако от "Нова" са подценили обществения интерес и хората, които са готови да платят, то това набързо ще се разбере от всички и новият договор за ТВ права ще е за 10 милиона на сезон, т.е. клубовете ще вземат двойно повече. Това ще е и някакъв положителен сигнал към други евентуални рекламодатели, инвеститори и т.н.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 фев 2015 19:27

И 1 стотинка няма да му дам на тоя боклук Домуса. Ходя си на всеки мач на Левски (независимо къде играе) и въобще не ми дреме за другите.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 фев 2015 19:30

trokadero_ написа:Очевидно е , че навсякъде хората са го направили платено . Дано и тук всичко се получи ;)

СТАНКО да каже как е в Русия и може да затваряме темата :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 фев 2015 19:31

turbogena написа:И 1 стотинка няма да му дам на тоя боклук Домуса. Ходя си на всеки мач на Левски (независимо къде играе) и въобще не ми дреме за другите.

Хайде сега ми кажи, защо реши, че тези пари отиват за Домусчиев? :lol:
не мога да повярвам, колко лесно може да бъде промит мозъка на хората с неверни неща.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 17 фев 2015 19:32

Red_Neck написа:
trokadero_ написа:Очевидно е , че навсякъде хората са го направили платено . Дано и тук всичко се получи ;)

СТАНКО да каже как е в Русия и може да затваряме темата :)

:mrgreen: ;) ;)

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 17 фев 2015 19:36

turbogena написа:И 1 стотинка няма да му дам на тоя боклук Домуса. Ходя си на всеки мач на Левски (независимо къде играе) и въобще не ми дреме за другите.

Викаш:"Не е важно на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле"
Тези пари не отиват само там,както казах вече няма да има оправдания.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 17 фев 2015 19:37

effect написа:Че то в България се гледат точно 4-5 отбора на кръст - Левски, цска, Ботев и Локо, както и Берое. Едва ли фен на тези отбори би си платил да гледа каузата - Хасково или Славия - Черно Море ...

Пълна глупост е това.В България феновете са една много малка част на фона на "привържениците"' на футбола.Както и ти казваш " фен"' на даден отбор едва ли би гледал мач без неговия отбор да играе в него.Обикновените запалянковци обаче,хора симпатизиращи на даден отбор,но преди всичко на футбола,биха гледали почти всички мачове и именно те са целта на телевизиите.Те пълнят стадионите в Англия, Германия и Испания,както и националния стадион "Васил Левски'' за мачовете на Лудогорец.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 фев 2015 19:37

Клубовете нали вече подписаха 5 годишен договор с фиксирана сума ? Какво ще спечелят от този платен канал ?
Този втори канал въобще не го искам. И искам със смс да избирам кои мачове да гледам.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 17 фев 2015 19:39

Долно уйно написа:

Хайде сега ми кажи, защо реши, че тези пари отиват за Домусчиев? :lol:
не мога да повярвам, колко лесно може да бъде промит мозъка на хората с неверни неща.

А ти ще ми кажеш ли, защо след като приходите ще са от платени телевизии, участва само Домусчиев?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 фев 2015 19:42

Eminem написа:Клубовете нали вече подписаха 5 годишен договор с фиксирана сума ? Какво ще спечелят от този платен канал ?

Какво ще спечелят не зная, но зная, че спокойно могат да се откажат да предават мачовете и тогава Домусчиев ще е назад с едни милиони.
rebel, Домусчиев е посредник, на БФС дава 5 милиона, на телевизията ги продава за 5,5, какво не ясно има, телевизията вече си търси механизми да избива вложените средства, а тези разходи и без този канал ги има.

5+ милиона за права
6500лв на ден за наем на ПТС
Заплати за служителите на Нова
Други разходи.

Дали ще има този Диема спорт или не, горната сума Нова трябва да я плати.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Футбол - България”