Защо А група си струва парите?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо А група си струва парите?
"Нова" са направили една инвестиция на база ситуацията в България в момента, според техните си проучвания. Оценили са продукта на 5 - 6 милиона лева на сезон за клубовете. И тук идва времето на българския фен да покаже дали са надценили този продукт или са го подценили, това зависи от печалбата или загубата им . Искате повече пари да отиват за самите клубове? Ами, ако от "Нова" са подценили обществения интерес и хората, които са готови да платят, то това набързо ще се разбере от всички и новият договор за ТВ права ще е за 10 милиона на сезон, т.е. клубовете ще вземат двойно повече. Това ще е и някакъв положителен сигнал към други евентуални рекламодатели, инвеститори и т.н.
И 1 стотинка няма да му дам на тоя боклук Домуса. Ходя си на всеки мач на Левски (независимо къде играе) и въобще не ми дреме за другите.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
trokadero_ написа:Очевидно е , че навсякъде хората са го направили платено . Дано и тук всичко се получи
СТАНКО да каже как е в Русия и може да затваряме темата
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Долно уйно
- Контакти:
turbogena написа:И 1 стотинка няма да му дам на тоя боклук Домуса. Ходя си на всеки мач на Левски (независимо къде играе) и въобще не ми дреме за другите.
Хайде сега ми кажи, защо реши, че тези пари отиват за Домусчиев?
не мога да повярвам, колко лесно може да бъде промит мозъка на хората с неверни неща.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- trokadero_
- Контакти:
Red_Neck написа:trokadero_ написа:Очевидно е , че навсякъде хората са го направили платено . Дано и тук всичко се получи
СТАНКО да каже как е в Русия и може да затваряме темата
turbogena написа:И 1 стотинка няма да му дам на тоя боклук Домуса. Ходя си на всеки мач на Левски (независимо къде играе) и въобще не ми дреме за другите.
Викаш:"Не е важно на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле"
Тези пари не отиват само там,както казах вече няма да има оправдания.
effect написа:Че то в България се гледат точно 4-5 отбора на кръст - Левски, цска, Ботев и Локо, както и Берое. Едва ли фен на тези отбори би си платил да гледа каузата - Хасково или Славия - Черно Море ...
Пълна глупост е това.В България феновете са една много малка част на фона на "привържениците"' на футбола.Както и ти казваш " фен"' на даден отбор едва ли би гледал мач без неговия отбор да играе в него.Обикновените запалянковци обаче,хора симпатизиращи на даден отбор,но преди всичко на футбола,биха гледали почти всички мачове и именно те са целта на телевизиите.Те пълнят стадионите в Англия, Германия и Испания,както и националния стадион "Васил Левски'' за мачовете на Лудогорец.
Клубовете нали вече подписаха 5 годишен договор с фиксирана сума ? Какво ще спечелят от този платен канал ?
Този втори канал въобще не го искам. И искам със смс да избирам кои мачове да гледам.
Този втори канал въобще не го искам. И искам със смс да избирам кои мачове да гледам.
Долно уйно написа:turbogena написа:И 1 стотинка няма да му дам на тоя боклук Домуса. Ходя си на всеки мач на Левски (независимо къде играе) и въобще не ми дреме за другите.
Хайде сега ми кажи, защо реши, че тези пари отиват за Домусчиев?
не мога да повярвам, колко лесно може да бъде промит мозъка на хората с неверни неща.
А ти ще ми кажеш ли, защо след като приходите ще са от платени телевизии, участва само Домусчиев?
- Долно уйно
- Контакти:
Eminem написа:Клубовете нали вече подписаха 5 годишен договор с фиксирана сума ? Какво ще спечелят от този платен канал ?
Какво ще спечелят не зная, но зная, че спокойно могат да се откажат да предават мачовете и тогава Домусчиев ще е назад с едни милиони.
rebel, Домусчиев е посредник, на БФС дава 5 милиона, на телевизията ги продава за 5,5, какво не ясно има, телевизията вече си търси механизми да избива вложените средства, а тези разходи и без този канал ги има.
5+ милиона за права
6500лв на ден за наем на ПТС
Заплати за служителите на Нова
Други разходи.
Дали ще има този Диема спорт или не, горната сума Нова трябва да я плати.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Върни се в “Футбол - България”