Общ.съветник поиска 20милион за ст.Хр. Ботев. от държавата..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mark1926
Контакти:

Re: Общ.съветник поиска 20милион за ст.Хр. Ботев. от държавата..

Мнениеот mark1926 » 08 яну 2015 10:09

Възрастен, личните нападки и обиди не те правят прав. Темата е за 20 милиона държавна пара, ако имаш мнение го дай, придържай се към темата.

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 08 яну 2015 10:16

Кой от управата на "Ботев" Пд и по какъв начин е поискал пари от Държавата? Ако, някой ми отговори, нека коментира "наглостта на жълтите". Обаче, ако няма подобен факт, най-учтиво моля, всички радетели за защита на държавната собственост да си заврат мненията там където слънце не ги огрява!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 яну 2015 10:17

trundofor написа:
Ние сме ревностни защитници на това за едните да не се дава повече от на другите, някак е нагло да сте с едни 20 МИЛИОНА напред.

Абе ти не си нормален бе...Иди се прегледай някъде.Внимавай да не счупиш някое копче на клавиатурата от злоба...Я си преброй темите за Ботев и за "любимия" ти отбор.Кои са повече? Или ти е трудно да броиш.То бива комплекси бива ама. В днешно време ако всичко казано в пространството се случваше.Тоя бил казал това оня онова и дай веднага тема да направим, защото видите ли как така на тези "гадни жълтури" ще им дадат 20 милиона.Ужасссс Марко Ужас.

Следиш ми творчеството, похвално, нека разясня вече разясненото- не коментираме думи на кой да е :!: Управлението на града ни коментираме и то с право. Не ви е удобна темата, но истината трябва да се казва, аз съм един искрен човек, лъжец няма да стана за да ти се харесам!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 08 яну 2015 10:24

Ботев сам ще си построи стадиона,от вчера вече има 50 работника които ще довършат кота 0 на централната трибуна до края на месеца,след тва се прехвърлят на другите трибуни...въпреки че въпросния съветник не е фен на Ботев го разбирам..мисли прагматично и в полза на Пловдив 8-) защо да се наливат 20 млн в стадион Пловдив който е морално остарял,да не говорим че първия му етаж е насип :oops: всички мераци на разни политици за реконструкция са предизборен ПР.....от тва модерен стадион не става :idea: ако ги дадат за Лаута,там пловдивчани не ходят можете да погледнете посещаемостта на местното отборче..докато ако се инвестират в дома на най големия,успешен и популярен отбор в града,инвестицията ще си струва и ще се изплати 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 яну 2015 10:24

Bradat-brat написа:Кой от управата на "Ботев" Пд и по какъв начин е поискал пари от Държавата? Ако, някой ми отговори, нека коментира "наглостта на жълтите". Обаче, ако няма подобен факт, най-учтиво моля, всички радетели за защита на държавната собственост да си заврат мненията там където слънце не ги огрява!

Има си тема за ръководството ви, сега, повтарям за пореден път, коментираме ПРЕДЛОЖЕНИЕТО на общински съветник, направено по законния ред, на общинско заседание!

п.п.Изводите са очевидни...

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 08 яну 2015 10:29

mark1926 написа:
Bradat-brat написа:Кой от управата на "Ботев" Пд и по какъв начин е поискал пари от Държавата? Ако, някой ми отговори, нека коментира "наглостта на жълтите". Обаче, ако няма подобен факт, най-учтиво моля, всички радетели за защита на държавната собственост да си заврат мненията там където слънце не ги огрява!

Има си тема за ръководството ви, сега, повтарям за пореден път, коментираме ПРЕДЛОЖЕНИЕТО на общински съветник, направено по законния ред, на общинско заседание!

съгласен съм с предложението..20 млн не стигат за стадион Пловдив не виждам причина да не се инвестират в едно страхотно модерно съоражение като стадион Христо Ботев..пловдивчани обичат Ботев и не мисля че някой ще е против 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 яну 2015 10:32

костенурк написа:Ботев сам ще си построи стадиона,от вчера вече има 50 работника които ще довършат кота 0 на централната трибуна до края на месеца,след тва се прехвърлят на другите трибуни...въпреки че въпросния съветник не е фен на Ботев го разбирам..мисли прагматично и в полза на Пловдив 8-) защо да се наливат 20 млн в стадион Пловдив който е морално остарял,да не говорим че първия му етаж е насип :oops: всички мераци на разни политици за реконструкция са предизборен ПР.....от тва модерен стадион не става :idea: ако ги дадат за Лаута,там пловдивчани не ходят можете да погледнете посещаемостта на местното отборче..докато ако се инвестират в дома на най големия,успешен и популярен отбор в града,инвестицията ще си струва и ще се изплати 8-)

Искрен човек си , без увъртане си каза- наглец съм, но какво от това. Дано има повече искрени като теб, аз го знам, но е важно да го разбере цяла България- НАГЛИТЕ 3...

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 08 яну 2015 10:43

mark1926 написа:
костенурк написа:Ботев сам ще си построи стадиона,от вчера вече има 50 работника които ще довършат кота 0 на централната трибуна до края на месеца,след тва се прехвърлят на другите трибуни...въпреки че въпросния съветник не е фен на Ботев го разбирам..мисли прагматично и в полза на Пловдив 8-) защо да се наливат 20 млн в стадион Пловдив който е морално остарял,да не говорим че първия му етаж е насип :oops: всички мераци на разни политици за реконструкция са предизборен ПР.....от тва модерен стадион не става :idea: ако ги дадат за Лаута,там пловдивчани не ходят можете да погледнете посещаемостта на местното отборче..докато ако се инвестират в дома на най големия,успешен и популярен отбор в града,инвестицията ще си струва и ще се изплати 8-)

Искрен човек си , без увъртане си каза- наглец съм, но какво то това. Дано има повече като теб, аз го знам, но е важно да го разбере цяла България- НАГЛИТЕ 3...

кога не ви изнасят фактите и нямате кво да кажете се почва на лични обиди,факт 8-) стадион Пловдив не става с 20 млн,иска бутане и градене на ново, което няма да се случи никога..на Лаута няма смисъл от инвестиране,дори на дербитата вече ходят по хиляда човека а отбора там е по известен с букмейкърските си подвизи отколкото с нещо друго....реално остава стадион Христо Ботев който на половина е готов :idea: като най стар отбор в България,най голям и обичан в Пловдив,заслужава и държавата да помогне малко..както на тотаджиите беше осигурена концесията на подлеза на централна гара и те смучеха пари от там години наред :)

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 08 яну 2015 10:53

Специално на вниманието на -markо19?6- за да му спестя нова тема!

Цената на българския национал и крило на Майнц Тодор Неделев е паднала с 1,8 милиона евро само за една година.

Издание публикува материал с най-популярните трансферни провали в германската Бундеслига и то специално свързани с футболисти, закупени от клубовете през зимата. Така цената на дадения като един от примерите Тодор Неделев е спаднала от 2,8 милиона евро до 1 милион евро за 12 месеца.
„През зимата на сезон 2013/14 Майнц привлече бързото като стрела крило Тодор Неделев от „Ботев” (Пд). С платените за него 2,8 милиона евро той стана вторият най-скъп трансфер в клубната история на Майнц. Досега 21-годишният футболист е играл само 17 минути в Бундеслигата, а останалото време прекарва най-вече при лекаря. Първо получи мускулна травма, а след това и счупване на крака. Междувременното формата му не е наред и има проблеми с адаптацията. Въпреки това в мениджърът на Майнц Кристиан Хайдел вярва, че Неделев ще бъде вкаран във форма. На клуба не му остава нищо друго, тъй като не иска да бъде на загуба от него. Цената на Неделев на трансферния пазар пък падна до 1 милион евро”, отбелязва изданието в материала си.
Междувременно Тодор Неделев не попадна в групата на Майнц за началото на зимната подготовка на тима, тъй като продължава да се възстановява от контузия. През ноември в крака му бе поставен пирон.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 яну 2015 10:58

kanar76 написа:Специално на вниманието на -markо19?6- за да му спестя нова тема!

Цената на българския национал и крило на Майнц Тодор Неделев е паднала с 1,8 милиона евро само за една година.

Издание публикува материал с най-популярните трансферни провали в германската Бундеслига и то специално свързани с футболисти, закупени от клубовете през зимата. Така цената на дадения като един от примерите Тодор Неделев е спаднала от 2,8 милиона евро до 1 милион евро за 12 месеца.
„През зимата на сезон 2013/14 Майнц привлече бързото като стрела крило Тодор Неделев от „Ботев” (Пд). С платените за него 2,8 милиона евро той стана вторият най-скъп трансфер в клубната история на Майнц. Досега 21-годишният футболист е играл само 17 минути в Бундеслигата, а останалото време прекарва най-вече при лекаря. Първо получи мускулна травма, а след това и счупване на крака. Междувременното формата му не е наред и има проблеми с адаптацията. Въпреки това в мениджърът на Майнц Кристиан Хайдел вярва, че Неделев ще бъде вкаран във форма. На клуба не му остава нищо друго, тъй като не иска да бъде на загуба от него. Цената на Неделев на трансферния пазар пък падна до 1 милион евро”, отбелязва изданието в материала си.
Междувременно Тодор Неделев не попадна в групата на Майнц за началото на зимната подготовка на тима, тъй като продължава да се възстановява от контузия. През ноември в крака му бе поставен пирон.

Хех, тази тема почти я бях отворил, но като видях счупения НАГЛОМЕР, си изчаква реда... до сега...

Върни се в “Футбол - България”