Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
валкареджио написа:obi4am_pirin написа:"Аз, доколкото знам, има някаква готовност и хора, които искат да вземат Левски, за да го управляват. По-скоро има напрежение по оста със собственика. Мисля, че искат да му вземат Левски. Не знам дали Батков се в скрил. В крайна сметка, хубав или лош, той е давал собствени пари, поддържал е клуба в тежки години. Да, станал е популярен, но това е искал, това е направил. Играят си на „трябва да го махнем, да го изгоним". Да седнат всички хора с интереси и да се разберат с Батков. Мисля, че той е гъвкав човек, все пак е адвокат, ще се разберат. Не знам кой иска да му вземе Левски. Не знам, не ме интересува. Вижда се, че има някаква подкрепа за това, има възможности това нещо да се случи. Ако има нормални хора, Батков ще се разбере с тях и ще напусне спокойно клуба. Без Левски и ЦСКА първенството е нищо, те трябва да са стабилни. Като има още няколко клуба като Литекс, Лудогорец и Берое, тогава ще има и национален отбор и няма да се чудим какво става. Нормално е да имам отношения с нашите клубове, в това число и с Левски. Свити са възможностите за трансфер там. Все пак има разговори. Дали нещо ще се случи, не се знае още."
на това влечуго Танев е най удобно Батков да си крета в "ЛЕВСКИ" ,да си пласира куците коне от които 20 ако излезе един читав е добре.а в същото време в цска също се пласират също свободни агенти и пак от Танев,но там от 20 половината все едно цял живот са играли на "Армията".
ти, "сандала" и няколко червени и жълти фена,най малко имате право да пишете каквото и да било за НАЙ ОБИЧАНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ "ЛЕВСКИ".
пиша на разбираем Български език,спри да пишеш против "ЛЕВСКИ"!имаш си любими отбори цска , пирин,разлог,Гоце Делчев,симитли...пиши си за тях ,с нас не се занимавай!
-1914- написа:Лошото е, че Батков не дава Левски безвъзмездно а иска пари.
И то 40млн.
glover написа:-1914- написа:Лошото е, че Батков не дава Левски безвъзмездно а иска пари.
И то 40млн.
Много е ясно че ще иска пари ти защо не ми дадеш апартамента си без пари.
Hrabar написа:Изключително рядко пиша в теми за синята команда, но понеже през декември имам повече свободно време, а темата касае и ЦСКА, ще драсна няколко реда.
1. Лъчо Танев не казва нищо ново, не и за тези, които сме от София и имаме информация от първа ръка.
2. Тодор Батков е в правото си да си търси инвестираните милиони. Дали са 20-30-40 милиона, те са инвестирани. Това е елементарно доказуемо чрез счетоводната документация, това важи за всяко ПФК-ХХХХ-АД(на мястото на хиксовете слагате произволно избрано име).
3. Доколко тези дългове са натрупани поради...нецелесъобразност(има и по-твърди термини) или нарочно, е въпрос на тълкуване. Аз считам, че тези задължения на ПФК "Левски" АД към фирмите на Батков са натрупани поради невъзможност да се поддържа високо финансово ниво на клуба без външно финансиране. В случаят с ЦСКА, под собствеността на титаните Праховеца и Гърнето, това е в резултат най-вече на желание да се зароби/загроби ЦСКА. Това го твърдя защото знам за 3(трима) футболисти, които минаха през ЦСКА и чиито договори бяха подписани на заплата, внимание, ПО-ВИСОКА от исканата от тях, пак внимание, по лично предложение на Гърнето. Това, в сферата на финансите, се нарича ДЕКАПИТАЛИЗАЦИЯ на търговско дружество, няма да ви занимавам, какво е това нещо, има достатъчно информация в нет-а. Целта(фалит на ЦСКА) на Праховеца и Гърнето прозираше отвсякъде, за щастие на милионите червени привърженици, тези марионетки вече са извън "Българска армия".
4. Привържениците на ПФК "Левски"АД трябва да се притесняват не, ДАЛИ Тодор Батков ще си продаде акциите, а на КОГО!?! Ако е на ОНЕЗИ, за които говорят врабчетата в Парка...жална им майка на левскарите.
5. Боце от Банкя и неговите ортаци ще управляват 1-2-3 години...после ще им свършат парите...какво ще правите тогава? На къде? Ще ги гоните като Батков ли? Както изгонихте Томас Лафчис, вероятно най-чистокръвния левскар управлявал синия клуб след "демократичните" промени. [offtopic]Въобще, някой от по-младите знае ли кой е Томас Лафчис, какъв е бил...[/offtopic]
6. Ние, армейските привърженици, узряхме за модела ПУБЛИЧНО акционерно дружество. Време е и вашите сини кратуни да узреят за този модел. В днешно време, на днешния етап на развитие на обществото в България, няма по-добра форма на управление на професионалните футболни клубове ЦСКА и "Левски" от ПУБЛИЧНОТО акционерно дружество. Има и най-добра форма, това е Футболен клуб- сдружение с нестопанска цел, каквито са Барселона и Реал Мадрид, и много други клубове в Испания и Германия, но обществото ни в момента е тласнато в крайно-дясното/либертарианското мислене и не виждам как може да се осъществи тази идея към момента.
7. Във всеки случай, имайте предвид, че колкото повече платят "новите" собственици на Батков, толкова по-скъпо на сърцето ще им бъде АД-то. А, те не просто не искат да плащат много, те не искат да плащат нищо. Филмите с подобни "инвеститори" в България вече го гледахме с БГА "Балкан", "Кремиковци"-продаден от Иван Костов на Захариев за 1(един) лев, и няколко хиляди други по-малки заводи/предприятия/бизнеси, изчезнали скоропостижно.
7. Скоро предстои да ви "пуснат по пързалката". За настъпването на този момент, можете да съдите по писанията относно Тодор Батков и/или ПФК "Левски" АД в определени медии. Ако сред вас има умни хора, ще се вдигнете както ние се вдигнахме лятото на 2013-та срещу титаните. Ако ли не...всеки заслужава съдбата си!
suni написа:Цецо Чука написа:suni написа:Батков тези пари ги е извадил от джоба си, лишил е семейството си от тях...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жалните...suni написа:43 мн. са заем на АД=то от други фирми на Батков - това към активите или пасивите ?
Ъъъъ....чакай малко...имаш предвид че Левски е отпуснал заем от 43 милиона на други фирми на Батков така ли?
Ми що не си го събере тоя заем и да си плати заплатите на играчите?
Или аз нещо не схващам?
-1914- написа:Лошото е, че Батков не дава Левски безвъзмездно а иска пари.
И то 40млн.
Tommi написа:
2. Какво значи "да си търси инвестираните милиони"?Да е мислил, когато е инвестирал. Сега ако реши да излиза от този бизнес, ще продава дружеството (според неговата стойност), а не инвестициите си.
3. Тези конспиративни теории за умишленото водене към фалит са си запазена марка за червената общност, ние не се занимаваме с тези неща.
4. Уточни какво имаш предвид, защото досега врабчетата в парка продадоха Левски поне на 10 лица, да не ги изброявам.![]()
5. ...
6. Айде нема нужда.А между другото, публичното предлагане на акции ли показа, че сте узрели за такива неща?
![]()
7. Казус: Инвеститорът Х разполага с 10 млн. лв. Кое е по-добре за него - да купи дружеството за 1 лв. и да вложи 9 999 999 лв. в него или да купи дружеството за 10 млн. лв. и да придобие едно дружество, което не е в цветущо състояние?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта