Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Мнениеот sin4ec » 30 ное 2014 21:53

Луд Гидия 123 написа:Специално за г-н Стойчо Младенов ще постна един цитат от разказ на Чудомир:

Щом чуло въздишката, и магарето жалостно се разревало. Стопило му се сърцето на фурнаджията от мъка, не можал да се стърпи, дигнал юмрук нагоре, опънал шия и извикал, да го чуе цяло село:
— Реви, Марко, реви, братко, двама да ревеме! Ти — в обора, аз — на двора, да се радва Дечо Пора!
И закрачил бавно надолу към хаджи Дончовата кръчма.

Можеш да постнеш и от " Косачи", как оная кълне Лъжлив Съби на гробищата, ще е интересно и поучително!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 30 ное 2014 21:54

Jürgen написа:Не, защото е против феърплея. :!:

Ти не си в ред .Да се дават пари за да играеш и това да е против феърплея е тогава по добро да не играят за да е честно .Даже ако съм аз излизам и казвам давам еди колко си за победа на даден отбор .Днес ЦСКА изпуска 10 гола + дузпа но папата е виновен.Да съдията спести още една чисто кристална дузпа и много не отсъдени фалове в полза на ЦСКА .Но щом искаш да си шампион трябва да си вкараш само част от положенията и съдията даже не може да те провали :|
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 ное 2014 21:55

Напълно одобрявам.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 30 ное 2014 21:56

Teo написа:Добре, че ни минаха мачовете с циркаджиите Марек и Хасково :idea: тия два отбора заслужават да са там където е Миньор в момента!

... колкото и да му се иска на ДОмус Ага да е отново шампион, тоя път ще му бъде трудно въпреки куфарите с пари под масите :idea:

А на вас къде ви е мястото след надупването на Локо София в последния им мач миналия сезон?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 30 ное 2014 21:57

Естествено че одобрявам.Лудогорец отново ще е шампион за ужас на лаиците а за ЦСКА остава да се съсредоточи и да не изпусне второто място в крайното класиране.Факт.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 ное 2014 21:58

shotgun blues написа:Гледам Канал 3 и голяма драма,че Лудогорец стимулирали финансово Марек в мача им с ЦСКА.Та едно такова стимулиране редно ли е ,все пак се плаща на този отбор ДА играе ..или е по-правилно даденият отбор (Марек както беше днес) сам да избере дали да се хвърли или пък да отпишат мача заради разлика в класите 8-)
В Испания не е тайна как Реал и Барса в последните кръгове,пращат куфарчета с пари и стимулират съперниците на големият си враг.
Аз не виждам проблем,в крайна сметка с такъв финансов бонус стават интригуващи мачове.... виж ако Лудогорец купят мача с Марек да им легнат..това вече е проблем 8-)

Аз лично не одобрявам подобна практика.Губи се феарплейя в играта и равния старт !Щом си професионален футболист,трябва да се раздаваш на макс във всеки един мач.А не само в тези които те стимулират допълнително с финанси.У нас в последните два тиражирани случая ,едните излязоха с юноши срещу платеца ,а се хвърлиха на кръв срещу другия отбор.Другите пък били джентълмени и играели феарплей и не искали да ги обвинявали ,че са се били хвърлили срещу евро участника.После играят на кило кръв и метър кожа .Е няма как да съм за !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 30 ное 2014 21:58

sin4ec написа:
Луд Гидия 123 написа:Специално за г-н Стойчо Младенов ще постна един цитат от разказ на Чудомир:

Щом чуло въздишката, и магарето жалостно се разревало. Стопило му се сърцето на фурнаджията от мъка, не можал да се стърпи, дигнал юмрук нагоре, опънал шия и извикал, да го чуе цяло село:
— Реви, Марко, реви, братко, двама да ревеме! Ти — в обора, аз — на двора, да се радва Дечо Пора!
И закрачил бавно надолу към хаджи Дончовата кръчма.

Можеш да постнеш и от " Косачи", как оная кълне Лъжлив Съби на гробищата, ще е интересно и поучително!

- Да те обръснат вкоченясал, поразнико с поразнико, кога и от грях се не плашиш, и с мъртвите се подиграваш! - изрева вдовицата, покачи се на натрупана до нея пръст и продължи: - При него да идеш, че да се не върнеш! От гробищата да не излезеш гиди, дрипав циганино!
Кърпата ù се беше свлякла на шията. Разрошена и страшна, тя сипеше огън и жупел без прекъсвания.
Спокоен и усмихнат, Лъжлив Съби едва сварваше от време на време да пусне по някоя острота:
- Не викай, не викай, а си забради кърпата, че ако се надигне да те види Чеко такава, веднага ще скочи пак в гроба!
- И ти след него, и ти вдън земя да потънеш, просяко с просяко, и на и на целия ви род името да не се чуе! Дано черна чума ви изтръшка, гърлица да ви загърли и дъно и място да няма за вас!...
Огънят вече беше барабанен. Решена да унищожи противника си без остатък, Чековица кълнеше ужасно, гребеше буци пръст от купчината и хвърляше бясно през оградата. Лъжлив Съби се понаведе ухилен и извика:
- Поправи си мерника, Чолпанке, че надхвърля! Ще цапнеш Нена, Ненаа - хубостта на селото ни ще затриеш. Нали уж щях да ти сватувам за него?
- Самодиви да ти сватуват, куче проклето, и таласъми да ви тропат по полиците! Дано черна котка те прескочи, като пукнеш, та на вампир да се преобърнеш!...
Разпенена, прегракнала, тя реши да намали разстоянието и да атакува; затова се срина от купчината, прибягна, покатери се на гробищната ограда и сякаш вече не викаше, а джавкаше:
- Да пукнеш, да треснеш и ти, и майка ти, и баща ти, и децата ти!
- Ненооо - провикна се пак Съби, - ела, ела, ако не си видял жива горила - ела да видиш! Аз едно време видях на Пловдивския панаир, ама тази е по-рошава!
- Хи, хи, хи... - кискаше се Сенегалецът, облегнат на косата. Голямата му уста се беше разчекнала чак до ушите, а здравите му зъби се белееха на слънцето, сякаш беше лапнал буца сирене.
Последна промяна от Луд Гидия 123 на 30 ное 2014 22:00, променено общо 1 път.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 ное 2014 21:59

rere написа:И аз не одобрявам финансовото стимулиране на други отбори , но също така не одобрявам финансовото стимулиране от държавата на изпадналите в кома ФК Левски и ЦСКА .

И как по-точно държавата стимулира финансово ПФК "Левски", че нещо не мога да се сетя!?.... :roll:
По темата: Напълно съм съгласен с мнението на колегите, които смятат, че финансовото стимулиране не е морално, но не е забранено, пък и се дава за победа, все пак... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 ное 2014 22:00

Въпросът не опира до това дали е добре да бъдат мотивирани футболистите на Марек,а начина по който се хвърлят в мача за 2-3хиляди лева,до петнадесетата минута вижте колко безумни нарушения направиха,как като обезумели скочиха на съдията за дузпата,на мача с Левски имаше две дузпи срещу Марек ,но не видях така да реагират,лежането по терена,въобще грозна картина,ако бяха си играли нормално,феърплей халал да им е точката.Можем да се замислим и върху друго след като има премии за отбора на Марек,няма ли такива и за съдиите,през първото полувреме отсъдени две несъществуващи засади при едната от която Платини излиза сам срещу вратаря,след ъглов удар топката се удря в главата и ръцете на защитник на Марек,пред очите на съдията зад вратата ,мълчание,второто полувреме Тунчев покрит от трима защитници с гръб към вратата страничния пак за всеки случай вдига флага,след дузпата две намеси в наказателното поле на Марек,съдията мълчи ,а това срещу Милосавлевич на два метра от съдията зад вратата,100%дузпа.Засечете в даденото 5 минутно продължение дали се игра минута-две и на 5мин. и 30сек.съдията свири края,единствено с което подпря ЦСКА е недадения втори жълт картон на Оршулиц,но това се прави с цел да останем с впечатление че грешките са в двете посоки и няма тенденция,но тенденция има и тя е видна,вижда се как всички съдии свирят на Лудогорец,даже и Васев,който много рядко говори днес след мача в Разград не издържа.Но явно докато Михайлов и Домусчиев показват показно колко са близки ще е така.В събота и Гонзо скочи срещу БФС ,но той ги предупреждава да внимават за сряда срещу Монтана,много интересен мач се очертава,да видим кой съдия ще бъде прежален за "малката" кауза.
Последна промяна от peliforewer на 30 ное 2014 22:01, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 ное 2014 22:01

Одобрявам

Върни се в “Футбол - България”