Raoul_Duke написа:Не, нито съм нито пък някога съм бил от групата учени от bоtеv1912.сom. Аз сам съм си самостоятелна група, на която и е много забавно, че почти всичките ви легенди са наши юноши. Като почнеш от оня, дето нямал гуменки, минеш през свиленградската "истинска майна" и стигнеш чак до сирийския мелез.
И да си от "групата учени", то няма човек как да разбере, защото те са АНОНИМНИ!!! Колкото до това, че Зума е ваш юноша, то ако наистина познаваше историята на пловдивския футбол... и... понеже темата е за "Спартак" Пловдив... то!!! Ето как ще ти отговоря, пъ' белким разбереш! Зума е толкова ваш юноша, колкото Тодор Диев "железничарска"!!! Същата е "логиката" и при т.нар. от теб "свиленградска истинска майна".... а, преди да говориш за нашите легенди чии юноши са е добре да погледне вашите си, защото съм сигурен, че ние имаме повече наши си юноши, сред НАШИТЕ си легенди, отколкото вие - сред вашите!!!
Така че... остави го това... дай да видим онова за Спартак и как са възстановени?!