bastuna2003 написа:И аз съм мятал преди 15 години. Наистина е малоумно. Като гръмваше хвършчаха камъчета. Все се чудех как ги правят
Ами ако няма камъчета, няма детонация...просто е!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
bastuna2003 написа:И аз съм мятал преди 15 години. Наистина е малоумно. Като гръмваше хвършчаха камъчета. Все се чудех как ги правят
kubik написа:Днеска едни папагали нещо под сурдинка си говориха,че за довечера са подготвлили нещо и ще ни взривяват.![]()
Това съвсем сериозно.
Както се казва има Господ и гледа
sin4ec написа:bastuna2003 написа:И аз съм мятал преди 15 години. Наистина е малоумно. Като гръмваше хвършчаха камъчета. Все се чудех как ги правят
dunavfc написа:Как може да има хора, които да съжаляват подобни боклуци , бе![]()
Този лайнар е "приготвял" САМОДЕЛНА БОМБА , повтарям САМОДЕЛНА БОМБА, подчертавам САМОДЕЛНА БОМБА ! Тази бомба, ако не се беше взривила в клетата му ръка, можеше да убие или да нарани някой друг. Едно е факла, едно е димка, въпреки, че и те са лайна, но самоделна бомба, може да измисли само болен човек. Това е футбол, ако някой не го е разбрал да върви да воюва в Ирак.
Betchualeng Arnaikem написа:sin4ec написа:bastuna2003 написа:И аз съм мятал преди 15 години. Наистина е малоумно. Като гръмваше хвършчаха камъчета. Все се чудех как ги правят
Що 1 познат действаше с пирони, някакви подобни парчетии и т.н.
Мога да ти кажа, че щом се появи отнякъде с КАКВОТО И ДА Е в ръцете, което не личи от 200км какво е... всичко живо се изнасяше на 30 метра от него. Всичко това без да мята каквото и да било.
dunavfc написа:Как може да има хора, които да съжаляват подобни боклуци , бе![]()
Този лайнар е "приготвял" САМОДЕЛНА БОМБА , повтарям САМОДЕЛНА БОМБА, подчертавам САМОДЕЛНА БОМБА ! Тази бомба, ако не се беше взривила в клетата му ръка, можеше да убие или да нарани някой друг. Едно е факла, едно е димка, въпреки, че и те са лайна, но самоделна бомба, може да измисли само болен човек. Това е футбол, ако някой не го е разбрал да върви да воюва в Ирак.
sin4ec написа:Betchualeng Arnaikem написа:sin4ec написа:bastuna2003 написа:И аз съм мятал преди 15 години. Наистина е малоумно. Като гръмваше хвършчаха камъчета. Все се чудех как ги правят
Що 1 познат действаше с пирони, някакви подобни парчетии и т.н.
Мога да ти кажа, че щом се появи отнякъде с КАКВОТО И ДА Е в ръцете, което не личи от 200км какво е... всичко живо се изнасяше на 30 метра от него. Всичко това без да мята каквото и да било.
Тва с пироните е друго, МБ не търпи метал и се сменя тотално пропорцията, инак от пръдня ще гръмне.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта