Бомбичка откъсна ръката на футболен фен.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Бомбичка откъсна ръката на футболен фен.

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2014 22:17

bastuna2003 написа:И аз съм мятал преди 15 години. Наистина е малоумно. Като гръмваше хвършчаха камъчета. Все се чудех как ги правят :|

Ами ако няма камъчета, няма детонация...просто е!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Бомбичка откъсна ръката на футболен фен, има опасност за жив

Мнениеот T&T » 28 окт 2014 22:19

kubik написа:Днеска едни папагали нещо под сурдинка си говориха,че за довечера са подготвлили нещо и ще ни взривяват. :o
Това съвсем сериозно.

Както се казва има Господ и гледа ;)

Много просто парче си :!:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 окт 2014 22:21

sin4ec написа:
bastuna2003 написа:И аз съм мятал преди 15 години. Наистина е малоумно. Като гръмваше хвършчаха камъчета. Все се чудех как ги правят :|

Що 1 познат действаше с пирони, някакви подобни парчетии и т.н.
Мога да ти кажа, че щом се появи отнякъде с КАКВОТО И ДА Е в ръцете, което не личи от 200км какво е... всичко живо се изнасяше на 30 метра от него. Всичко това без да мята каквото и да било.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 28 окт 2014 22:25

Комплексите,селянията и ниската култура водят до такива неща за жалост :idea:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 окт 2014 22:27

dunavfc написа:Как може да има хора, които да съжаляват подобни боклуци , бе :shock:
Този лайнар е "приготвял" САМОДЕЛНА БОМБА , повтарям САМОДЕЛНА БОМБА, подчертавам САМОДЕЛНА БОМБА ! Тази бомба, ако не се беше взривила в клетата му ръка, можеше да убие или да нарани някой друг. Едно е факла, едно е димка, въпреки, че и те са лайна, но самоделна бомба, може да измисли само болен човек. Това е футбол, ако някой не го е разбрал да върви да воюва в Ирак.

++
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2014 22:29

Betchualeng Arnaikem написа:
sin4ec написа:

Мога да ти кажа, че щом се появи отнякъде с КАКВОТО И ДА Е в ръцете, което не личи от 200км какво е... всичко живо се изнасяше на 30 метра от него. Всичко това без да мята каквото и да било.

Тва с пироните е друго, МБ не търпи метал и се сменя тотално пропорцията, инак от пръдня ще гръмне.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 окт 2014 22:29

dunavfc написа:Как може да има хора, които да съжаляват подобни боклуци , бе :shock:
Този лайнар е "приготвял" САМОДЕЛНА БОМБА , повтарям САМОДЕЛНА БОМБА, подчертавам САМОДЕЛНА БОМБА ! Тази бомба, ако не се беше взривила в клетата му ръка, можеше да убие или да нарани някой друг. Едно е факла, едно е димка, въпреки, че и те са лайна, но самоделна бомба, може да измисли само болен човек. Това е футбол, ако някой не го е разбрал да върви да воюва в Ирак.

Абе ти не разбираш. Важното е че е верен фен. Важното е, че се е канел да подкрепи отбора. А чий живот или здраве би застрашил докато го прави е маловажен въпрос, който не си струва да се обсъжда, така да знаеш.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 окт 2014 22:31

sin4ec написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
sin4ec написа:

Тва с пироните е друго, МБ не търпи метал и се сменя тотално пропорцията, инак от пръдня ще гръмне.

Точно с тоя вид "техника" не съм се занимавал и не знам. Ама винаги се чудех щом според другите е толкова опасно та щом го видят да носи нещо се покриваха.. тоя перко не се ли тревожи, че може той да го отнесе хх
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 окт 2014 22:31

Има си господ това е !!
Ами ако наистина я беше метнал по агитката на Локо ? Може би се е предотвратила голяма трагедия.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 28 окт 2014 22:36

Майко мила, що боклук си е изказал мнение преди мен ! Че даже и се и хвалят! Засрамете се ! Футбола е развлечение, не война ! Не на бомбичките по стадионите, да на факлите, използвани правилно! Факлите създават атмосфера. Обаче за хвърлена факла на терена глоба 1 000лв, за хвърлена бомбичка 5 000 лв.

Върни се в “Футбол - България”