Сашо Диков

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Сашо Диков

Мнениеот Deliba6 » 11 юли 2009 19:53

Долу ръцете от първопроходника и доайен на помиярската спИртна джурналистика?!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 юли 2009 00:25

След като едва ли не го описахте като месията на честната журналистика.....Да видим фактите от другия ъгъл.Първо-агент на Държавна сигурност,агент "Виктор".Странно как такъв човек може да бъде един вид нравоучител.Много агенти на ДС поучаваха хората,докато не им лъсна досието на ченгета-Георги Марков,Сашо Диков,Кеворкян...И тоя ми ти ахмак Виктор тръгнал да говори за морал?Второ-предаванията му се основават на помията,а когато няма помия-той налива своята собствена жлъч.Ако няма скандали-няма Диков,затова когато няма трябва да се измислят.Сашо Диков е човека "уговорил" най-много мачове в българския футбол и фактора изгонил най-много хора от трибуните?Не е ли така?До 1997 година имаше ли хора по стадионите?Имаше мачове и с по 40-50 000 зрители!!!Да,имаше....преди да се появи Асенчо с напред-назад,наляво-надясно,върни бе Асане...ааааа,ето тук защо не си прави труда да бяга защитника?Аха,дали са мача.Дашо Диков да си гледа ските и слаломите,там му е силата,той няма място в българския футбол.Харесвам коментатори като Борис Касабов примерно,не е ли позитивно настроен човек?За всеки мач,за всеки отбор може да каже добра дума,а Диков-само кал сипе и помия.Много се радвам,че пада от екран и няма да тормози хората с психичните си бръщолевения,ние сме достатъчно интелигентни да преценим и сами кой мач е уговорен и кой не,нямаме нужда от един гуру,от един бивш ченгесар и един мним борец за правдина.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 12 юли 2009 11:38

Примерът за това как се е изказвал неподготвен и то не веднъж не е един. Честно казано въобще не съжалявам, че ще се отървем от просташките изказвания и неориентираните коментари на г-н Диков и екипът му.Определено в началото на предаването го гледах с интерес и следях за всеки един скандал( а те бяха без да преувеличавам, за 8-те срещи от първенството), но сега нещата излязоха от реалността и се ориентираха единствено и само през неговата гледна точка. Не, че първенството ни не е заслужавало всичките си злостни коментари, но не са се получавали само такива срещи. Особенно през последните два - три сезона, определено се върви към подобрение.
Но кой съм аз за да го съдя ............... времето ще покаже най-добре, бил ли е прав г-н Диков или не ;)

Потребителски аватар
raikoonen
Контакти:

Мнениеот raikoonen » 24 юли 2009 18:57

Аз му правя евала на Сашо Диков-говори каквото мисли и не щади никой отбор.
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 24 юли 2009 21:42

raikoonen написа:Аз му правя евала на Сашо Диков-говори каквото мисли и не щади никой отбор.

За рейтинга си е готов и финала на Шампионска лига да заподозре....
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”