Футболните публики(агитки) в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

sandi74

Re: Футболните публики(агитки) в България

Мнениеот sandi74 » 06 авг 2014 23:08

b1916 написа:
sandi74 написа:Като виден семкаджия ще изкажа безпристрастното си мнение.Номер едно са феновете на Ботев Пд всичко друго е в миманса а някъде феновете въобще ги няма.Интересна дискусия ще се получи.

"sandi74 ти си рожба на пияна чекия

Aнонимници,вие къде се бутате при големите? :shock: :o При атовете няма място за магарета.Факт.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 06 авг 2014 23:09

pens написа:Мноооого рядко пиша, но доста редовно чета, докато си пафкам на терасата. Рядко пропускам и мач на Левски.
Искам да ви кажа, че обиколих почти цяла България, защото винаги ми е било любопитно какво се случва на другите "дербита". Останах много разочарован от всички от тях, но най-вече от Ботев - Локо, на което съм бил в последните 2 години, и в двете т.нар. "агитки". Жалката жълта пасмина е събрана от беседките и пейките пред блока, макар и да имат реално 200 човека, които наистина се опитват да направят нещо грандизоно. Копирането на Борусия Дортмунд не искам да коментирам, а и още по-малко счупената ми глава през пролетта. Дербито ми в агитката на Ботев беше 0:0 на "Строежа" миналата година или по-миналата, вече не помня. Наистина много жалки, а очаквах нещо страшно, както те сами се определят. Има и едно клипче в нета с тоя младеж, дето ги разправя. Има акцент като на баба ми, а тя живее в село със 7 души. А Локото тотално ги надпяха. Ама и те не са цвете за мирисане... Може би ги чувах, защото бях в строежкия сектор "Г" и бяха срещу мен, та така всеки от вас знае, че се чува по-силно, отколкото отстрани. Както и да е, Ботев са изключително далеч от публика номер 1. А и не само номер 1, а и много по-назад.
Никой не може да повтори нас и ЦСКА, това е истината. Колкото и да се напъвате. Те бяха много силни на последните дербита, а ние - на последното.
И искам да кажа нещо, което все ме мързеше да напиша. Онова неграмотно човече Ники Александров беше написал, че имало разлика в манталитета, защото ние сме си аплодирали играчите, а "червените" бойкотирали. Нека не пише глупости. Правехме си купона след 0:2 и пляскахме на момчето, Дългия, който ни разпяваше. На никого не му пукаше за дошлия до оградата Гаджев. Даже не го отразихме. Просто момчето, което разпява, изригна с няколко страшни хита, като "чуйте вий с*ине, със празен сектор "Г"... И други преправени песнички заради празната трибуна, юбилея и т.н. А и 30 минути след дербито пяхме за Левски, а не против ЦСКА, което е рядко срещано след загуба. В метрото не искам да ви казвам какво ставаше.
Но, както и да е, слушайте си някакви срамни твърдения за агитката на Ботев. Тези на Левски и ЦСКА са неповторими, моята нормално си ме кефи повече.
Пък си и пишете, да имам забавно четиво, докато си пафкам на балкона. Наздраве и отпадане на Лудогорец ви желая.

П.С.: забравих да добавя. Когато над "Строежа" заваля дъжд, агитката на Ботев издигна за втори път картонената хореография. Мисля че знаете за какво ви говоря.

Откакто ти чупихме главата ли оглупя толкова или просто сме уцелили правилния човек :mrgreen:

А вас няма какво да ви коментираме, Весо Минев беше достатъчно красноречив :mrgreen:

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 06 авг 2014 23:14

Цък, главата ми е чупена безброй пъти, ама онея от сектор "Г" поне имат смелостта да я чупят лице в лице. А вие с павета от собствения ви стадион, срещу хора в клетка, сред които и деца. Просто сте жалки за всички в България, но се мислите за много големи. Иди на дерби Етър - Локо Го, по-силни са от вас. И варненците бяха по-силни преди време.
И нека не забравяме, "напрьед жалтити", "ша убийти момчьето", "Ботьев" и т.н. :) Просто никога няма да бъдете агитка. Публика може би, но не и агитка...
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 06 авг 2014 23:15

Великата :roll: Левскарска :shock: Публика :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F_kDHSl0qKs[/youtube]
Последна промяна от veselinsk на 06 авг 2014 23:17, променено общо 2 пъти.
Изображение

bub
Контакти:

Мнениеот bub » 06 авг 2014 23:15

Та Ботев бяха 7 човека във Варна, 10 човека в Разград, моля ви колеги, това е жалко

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 06 авг 2014 23:20

синята агитка,от пишман нацсти платени с еврейските пари на миша чорни ми е най-смешната от всички.миналия март като гостуваха на Колежа гледха все едно са на анфилд :lol: разбихме ги от пеене,рабихме им и рогатите кратуни 8-) нормално след тва да пишат такива адекватни коментари :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 06 авг 2014 23:22

Този тарикат с видеото... ходи на мачове, не кисни в youtube.
Аз приключвам с писането, че със "жалтити" не може да се спори и това е ясно. Те си знаят тяхното си, макар да не осъзнават колко жалки са, как нямат титла от аспарухово време и т.н. Протестирайте срещу Интерпол за бат ви Цецо, вместо да се занимавате с истинските агитки, които няма да стигнете и след милион години. Това е :) Затова ви мразя и винаги съм ви мразел. Жалко че полицията от десетина години вече спира наказателните акции още от гарата :) И никога никого не сте разбили. Или поне аз не съм присъствал. Тоест, няма как да е било срещу нас. Просто сте едни заблудени момченца и това е :) Приятна вечер ви желая и се надявам на тежък фалит за Металик, та пак да се забавлявам
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 06 авг 2014 23:25

bub написа:Та Ботев бяха 7 човека във Варна, 10 човека в Разград

и само 3000 в подуяне 8-) има малка подробност че всички 7 във Варна 10 в Разград и 3000 в подуене са пловивчани.когато евроидиота гостува във Варна и Разград едва ли столичаните в повече са повече от един автобус :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 06 авг 2014 23:25

veselinsk написа:Великата :roll: Левскарска :shock: Публика :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F_kDHSl0qKs[/youtube]

На хайваните не им се чу гласеца по време на гостуванията в Пловдив, така че ако ние сме зле, какво ли трябва да се каже за тях, сините мумии :mrgreen:

Подуянец, не ми говори за "деца в клетка", щото точно тия стреляха с ракети директно срещу хора! Така че само камъни в главите за тия "деца". Преди да направш простотия се мисли, а не чак като ти чупят кратуната, да седнеш да ревеш: "ама то деца, ама то не знам си кво"...

b1916
Контакти:

Мнениеот b1916 » 06 авг 2014 23:26

sandi74 написа:
b1916 написа:
sandi74 написа:Като виден семкаджия ще изкажа безпристрастното си мнение.Номер едно са феновете на Ботев Пд всичко друго е в миманса а някъде феновете въобще ги няма.Интересна дискусия ще се получи.

"sandi74 ти си рожба на пияна чекия

Aнонимници,вие къде се бутате при големите? :shock: :o При атовете няма място за магарета.Факт.

"sandi74 e анти Бероец и син фен.Роден е инвитро и е мека китка рожба на пияна чекия.На всяка манджа меродия и е голяма М.СТИЯ.

Върни се в “Футбол - България”