Европейска заповед за арест на Цветан Василев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Европейска заповед за арест на Цветан Василев

Мнениеот Irish stout » 31 юли 2014 16:22

Thurman Murman написа:
Irish stout написа:
555 написа:Не знам дали новината е истина. Със сигурност обаче знам, че ако пишеше името на Пеевски, а не на Василев - феновете на Локо нямаше да са толкова активни.

Би ли ми припомнил кой ухажваше на Пеевски мамата? :mrgreen:

А Левент кой го ухажваше с рози и баклава? :mrgreen:

Ние не сме казвали, че Левента не е бил в Локото, макар и за кратко.

Докато Пеевски Цв. Василев бяха и все още са, макар и в различна степен, зад (пари по) проекта "Тракия 3". Така че зарежи опорните точки и ми отговори КОЙ, КОЙ ухажваше на Пеевски мамата? :mrgreen:

Да отричаш очевадното - толкова характерно за вас....
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 31 юли 2014 16:23

555 написа:Не знам дали новината е истина. Със сигурност обаче знам, че ако пишеше името на Пеевски, а не на Василев - феновете на Локо нямаше да са толкова активни.

Първите дни след 14 юни 2013!

Изображение

Да не дрънкаме глупости наизуст, а?
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 юли 2014 16:26

локо пд написа:Фенщината НЯМА място в тази тема. Тя е за крадец, измамник в особено големи размери. В схемата са бивши и настоящи политици, които също трябва да си го отнесат - Пеевски, Доган, Костов, Борисов, Орешарски, Станишката, Искров и т.н.
Нотката на фенство се прокрадна, след като пилетата започнаха ожесточено да защитават шайката около Караибрахим и масово станаха наблюдатели и застъпници на Бюрековата мастия. Не всички разбира се, но много мърша изскочи от стадото.
Та оттам и фенските нотки.
Иначе тази шайка (политическата) са за разстрел !!!

А какво става,покрай футбола сме разделени заради тези боклуци.Хиляди пъти съм си казвал теорията,че умишлено се разбиват фен организациите.Феновете сме най-будната и непокорна част от населението на държавата.Затова целта на всички управляващи винаги е била да сме по-малко и да сме разединени.Трябва обединение!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 31 юли 2014 16:29

Част от жълтата пропаганда е в темата има ли или не заповед за ареста на Цв. В., да пишат какви цигани и турци са буферите.
Последна промяна от demy27 на 31 юли 2014 16:32, променено общо 1 път.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Мнениеот локо пд » 31 юли 2014 16:32

Поне нямаме Ангел, Тодор и Пламен с 25 ника общо, които се изреждат да си пишат и отговарят!!!
Пак гузен негонен бяга - сами се вкарахте да защитавате Караибрахим, писмото до Пеевски и мама сами си го написахте.
Какво се правите на ощипани моми? Да, казал някакъв мангал нещо, сложил си турчина значка - това НЯКАКВИ са го направили. А декларациите и слъзливите покани ги написахте ВИЕ - правоверните.
Така че стига вадете скрийнове от нафталина - не е интересно и актуално вече.
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 31 юли 2014 16:34

А,що така бе мистър Банго,що така? Тия хайвани,кво ше правят с'я?Закрити след има няма петилетка.....рекорд след рекорд!А,и като отивате към "В" групите,да не забравите мама и сие!?
Чичо Митко ,знае как!
Агро-магро,КТБ......сапунката продължава.....банкЬери!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 юли 2014 16:39

Пеевски чрез Бареков и в момента издържа Ботев ако става на въпрос. Дори са дадени 10 000лв на ръка на видни бултра$и за изработката на артикули. Барека(Пеевски) е платил и последните заплати в клуба. Пловдив е малък град, всичко се разбира, не знам кой забуждавате с тия глупости.

ПП. Не ви стигнаха парите от ДПС и отидохте и в Разград на заплатка...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 31 юли 2014 16:41

джони написа:
SINOTE написа:

Първите дни след 14 юни 2013!

Изображение

Да не дрънкаме глупости наизуст, а?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O4LRVVOLjAA[/youtube]
:!:

Много неадекватно включване, типично по папагалски. Всеки циганин може да си сложи тениска, значка, шапка или шал на Локо, Реал, Левски, Ман Утд, ЦСКА, Ювентус и тн... И КАКВО ОТ ТОВА?! Тва не е официална позиция на организираните фенове. Не е като да напишеш декларация до Пеевски да му се молиш. И да се подпишеш под нея!

Факт е, че след като Коко открито зае страната на ДПС беше изритан от Пловдивския любимец само за няколко месеца. Въпреки обещанията, че нещата ще се оправят, ще се строи трибуна, ще има нови спонсори...

Не търсете под вола теле. Караибрахим е престъпник и това е причината да го бият, а не защото лошитИ буфИрИ организират протестите, плащат на десетки хиляди по улиците в цяла България, държат прокуратурата и правителството и искат да го разсипят. Очаквам съвсем скоро същото да се случи с Пеевски и след като и той бъде смачкан нещата да си продължат постарому, но много по-тихо.
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 31 юли 2014 16:42

Пловдив1926 написа:Пеевски чрез Бареков и в момента издържа Ботев ако става на въпрос. Дори са дадени 10 000лв на ръка на видни бултра$и за изработката на артикули. Барека(Пеевски) е платил и последните заплати в клуба. Пловдив е малък град, всичко се разбира, не знам кой забуждавате с тия глупости.

ПП. Не ви стигнаха парите от ДПС и отидохте и в Разград на заплатка...

:lol: :lol: :lol: Добре ти работи фантазията, сега остава и някое доказателство да изфабрикуваш :mrgreen:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 31 юли 2014 16:43

Дори и от любимите медии на малцинствата вече отричат. Темата в коша.

Обвинителен акт с данни за злоупотреби срещу собственика на КТБ Цветан Василев е бил връчен на адвоката му в София. Това обяви вчера в своя публикация австрийският вестник "Дер Щандард".
Днес пред ПИК от прокуратурата отрекоха информацията на чуждестранната медия.
Юристи обясниха, че най-вероятно става дума за постановление за привличането като обвиняем на банкера, а не за обвинителен акт. Неизвестно остава дали е издадена европейска заповед за ареста му в Австрия, където се предполага, че се намира.
За момента в пълна тайна се пази и името на адвоката на Василев. По закон, ако има постановление, то трябва да бъде връчено на упълномощен от банкера защитник. Възможно е прокурорът да му назначи служебен адвокат без негово знание.

Върни се в “Футбол - България”