Заради лумпените, ще гледаме финали за КБ на празни трибуни

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Заради лумпените, ще гледаме финали за КБ на празни трибуни

Мнениеот matador » 17 май 2014 11:39

IvailoRz написа:А дай да не гледаме от най- футболната държава Англия , а от диваците ... ? После защо сме направили такава клетка ... ми защото тея факли и камъни летяха по деца инвалиди .

Партизан - Звезда беше по-добър от половината мачове в Англия.За това в Бургас има и не малка вина и полицията как са допуснали толкова много факли и димки да влезнат на стадиона.Не искам да оправдавам феновете на Ботев но според мен не искаха да подпалят стадиона.Тези които нахлуха на терена трябва да бъдат наказани строго.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 17 май 2014 11:41

bez-nick написа:
Show Must Go On написа:
bez-nick написа:
Plovdiv 100 написа:Гръмни се.

Аз нямам против нормалните фенове на Ботев Пд, имам предвид, че има много лумпени средя тях и трябва да им се забрани посещението на стадиони в България, да се направи и фейс контрол по стадионите, иначе няма да има промяна!

Ей смешко, като нямаш против феновете на Ботев, защо казваш лумпените от Пловдив. Скрий се някъде и си вземи четиво за лягане!

Да тези които правят такива изцепки като онези в Бургас са ''лумпени от Пловдив'', не казах феновете, а лумпените, точка...малко акъл ако имаш, ще разбереш.

Какво да направя, че нямате такава фенска маса. Ясно е, че сред толкова много хора все ще има 20-30-40, които да се насерат. Ами останалите 12 000 хиляди - тях какво ги правим. Или дай като мразим или не ми е приятен един отбор да слагам всичките му фенове под един знаменател.
п.п. Вие не можете да го направите, защото вас и без камери могат да ви открият - няма как да се скриеш в тълпа ;)

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 17 май 2014 11:48

Venko123 написа:По цял свят с изключение на Англия има подобни неща. Това тук нищо не е, в Полша, Сърбия, Гърция и т.н. е много по-сериозно, но стадионите пак са пълни и модерни. Автора на темата да се гръмне!

Щом цял свят е Полша, Сърбия и Гърция ... географията е твоето призвание.
Последна промяна от cska-632 на 17 май 2014 11:50, променено общо 1 път.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 17 май 2014 11:49

matador написа:
IvailoRz написа:А дай да не гледаме от най- футболната държава Англия , а от диваците ... ? После защо сме направили такава клетка ... ми защото тея факли и камъни летяха по деца инвалиди .

Партизан - Звезда беше по-добър от половината мачове в Англия.За това в Бургас има и не малка вина и полицията как са допуснали толкова много факли и димки да влезнат на стадиона.Не искам да оправдавам феновете на Ботев но според мен не искаха да подпалят стадиона.Тези които нахлуха на терена трябва да бъдат наказани строго.

+1

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 17 май 2014 11:49

bez-nick написа:.... ходят и семейства, деца и жени, отиват на празник, а не на война и в Германия да не би да е по-различно, феновете на Борусия Дортмунд - може би най-великата агитка в света, защо не пали рекламни пана и не нахлува на терена, да не би да не могат ако искат...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b0IIneJvPGU[/youtube]
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 17 май 2014 11:52

Да знам го това, става 1 път на 20 години по стадионите им, както и в Англия...а при нас в един футболен сезон около 50 пъти по и без това срутените ни анти-футболни стадиони с псевдо-хулигани, копиращи сръбските...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 май 2014 11:57

iliev72 написа:Не знам за вас , но аз не бих завел децата на мач след такива изпълнения ! Вие бихте ли ги завели ?! Няма значение на кой стадион са !!!
Докато такива лумпени не бъдат вкарани с списък с който им се забранява достъпа до спортни съоръжения няма да има подобрение и стадионите ще се празни !

Разбира се.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 17 май 2014 12:01

bez-nick написа:Да знам го това, става 1 път на 20 години по стадионите им, както и в Англия...

Стават тези работи и там и то не 1 път на 20 години, както си го написал. Там обаче за разлика оттук има полиция, която й се занимава с тези работи. Написах го и на други места, тук тя целенасочено не иска да изолира тези групи, които правят поразии по българските стадиони, защото после няма да има полза от тях или поне не в такава бройка, тоест доста ще останат без лесно изкаран надник. Напротив, ексцесии като тези от онзи ден са им от полза, да искат още повече уноформени или още повече хрантутници на стадиона... Ей това е нашата действителност.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 17 май 2014 12:08

sostenere написа:
bez-nick написа:Да знам го това, става 1 път на 20 години по стадионите им, както и в Англия...

Стават тези работи и там и то не 1 път на 20 години, както си го написал. Там обаче за разлика оттук има полиция, която й се занимава с тези работи. Написах го и на други места, тук тя целенасочено не иска да изолира тези групи, които правят поразии по българските стадиони, защото после няма да има полза от тях или поне не в такава бройка, тоест доста ще останат без лесно изкаран надник. Напротив, ексцесии като тези от онзи ден са им от полза, да искат още повече уноформени или още повече хрантутници на стадиона... Ей това е нашата действителност.

Абсолютно съм съгласен.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 17 май 2014 12:08

Plovdiv 100 написа:

Много е "яко" в Англия. Чичковци и лелки пляскат като на театър. Хайде моля ви се.

Ами тука я много "яко"Такива селяндури като теб да ходят да си избиват комплексите на стадиона :x Щото другаде няма къде да те забележат,ама на стадиона ще те видим и ще кажем:евалла на тоя,голям мъжкар е голяма работа,що и аз не мога да съм като него :oops: :lol: :arrow:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Върни се в “Футбол - България”