Нападнаха Владимир Зарков!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: Нападнаха Владимир Зарков!

Мнениеот MAXIMUS » 28 мар 2014 13:05

g3_ev2 написа:"Няма човек - няма проблем! В случай на журналист - няма очи, половин проблем (а не цял)!" (цитат, Й. В. Сталин)! "Да би мирно стояло, не би чудо видяло" - (цитат - баба ми). "Критичният стил" на "най-добрия спортен журналист" на "спортна" България е прекалено жълт, а аргументацията му - прекалено залагаща на медийни кьорфишеци, за да избегне подобна ситуация. Разбира се, жал ми е за случилото се с него, но когато си станал журналист трябва да ти е било ясно, че и такива неща се случват на хората, "воюващи за едната правда", особено ако тези хора се опитват да балансират между алчни босове и примитивна, объркана действителност, в която 10 човека имат 20 истини, една от друга по-антагонистични! Тебе думам, Зарков, сещай се .... (моля, попълнете с предпочитано име на журналист).

..Бареков ? :)

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 28 мар 2014 13:17

Да се намери кой е извършителя на деянието....за да му стисна ръката!!
СЛЕДВЩААТА ПОДЛОГА ОТ 7дни спорт (написано с малки букви. Не е случайно) КОЙТО ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ ЩЕ Е СИМЕОН КЮЧУКОВ!!!

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 28 мар 2014 13:19

Кючуков - свиньо безподобна! Внимавай, гелдам те!!

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 28 мар 2014 13:23

А ЖелЬО Станков? Кога е неговият ред, също и на ГА?
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 28 мар 2014 13:33

Аз викам да ги изтрепем всичките,а?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 28 мар 2014 13:43

luxorus написа:Аз викам да ги изтрепем всичките,а?

++ :mrgreen: :mrgreen:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 мар 2014 13:57

Виктор 1914 написа:А ЖелЬО Станков? Кога е неговият ред, също и на ГА?

Станков пък какво е направил?

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 28 мар 2014 14:11

Тези, които защитават тезата ,че не трябва така да се постъпва с журналисти, да се замислят, колко от тези „жълталисти" са докарали редица неприятности на субектите за които списват, колко нервни кризи и здравословни проблеми са предизвикали с „творенията" си и тогава да заповядат да ми говорят :idea:
Изображение

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 28 мар 2014 14:17

criminal написа:Тези, които защитават тезата ,че не трябва така да се постъпва с журналисти, да се замислят, колко от тези „жълталисти" са докарали редица неприятности на субектите за които списват, колко нервни кризи и здравословни проблеми са предизвикали с „творенията" си и тогава да заповядат да ми говорят :idea:

Добре, само че има и друг момент.
Защо ти допускаш моите глупости да ти докарват нервна криза? Пример: идвам аз при теб и ти казвам някаква глупост с цел да те обидя, да ти нараня чувствата и т.н. Защо ти допускаш някакъв си звук, излязъл от устата ми, да те изкара от релси? Не е ли по-добре ти да ме оставиш да си плямпам глупостите, аз да изглеждам смешен, а ти да си гледаш спокойно кефа? Демонстрираш слабост ако е прекалено лесно да те обиди човек.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 28 мар 2014 14:30

ndrangheta написа:
criminal написа:Тези, които защитават тезата ,че не трябва така да се постъпва с журналисти, да се замислят, колко от тези „жълталисти" са докарали редица неприятности на субектите за които списват, колко нервни кризи и здравословни проблеми са предизвикали с „творенията" си и тогава да заповядат да ми говорят :idea:

Добре, само че има и друг момент.
Защо ти допускаш моите глупости да ти докарват нервна криза? Пример: идвам аз при теб и ти казвам някаква глупост с цел да те обидя, да ти нараня чувствата и т.н. Защо ти допускаш някакъв си звук, излязъл от устата ми, да те изкара от релси? Не е ли по-добре ти да ме оставиш да си плямпам глупостите, аз да изглеждам смешен, а ти да си гледаш спокойно кефа? Демонстрираш слабост ако е прекалено лесно да те обиди човек.

Защото някак си остава лош послевкус, когато представител на четвъртата власт се определя, като съдник на имена и марки, а самото му име е известно само на майка му и баща му. После тези писаници разбира се и неговото име става по-популярно, но с това че е оплюл ,окепазил, предизвикал ирония и подигравки на доказани имена в спорта..в конкретният случай :!: По-същественото е, че Зарков е станал „такъв" списвач, основно с обидните си и провокативни материали, а не с интервюта с големи имена в спорта и частност Бг футбола :idea:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”