Ще има ли врътки "титла за купа" този сезон?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще има ли врътки "титла за купа" този сезон?
Не, участниците на 1/2 финалите още не са ясни. Само пловдивското локо. Истинският мач ще е Лудите-Литекс, останалите участници да ме прощават, но нямат потенциал за нищо в среща с тези два отбора

Аз пък мисля, че точно сега е момента да се коментира.
Преди всичко Емигранта 105 - кажи ми ако обичаш един отбор в България, който не е с мръсни/чисти червени пари. Започна коментара си много стабилно и сецна, ако си довършиш капацитетната мисъл, аз поне ще ти бъда благодарен.
Това е футбола - всеки може да претендира за адекватно мнение, а в интернет да си го поства където може. Защо не трябва да се изказваме не ми е ясно, още повече че коментарите на повечето специалисти са - Аз там не мога да коментирам.
Така и не успях да се приобщя към тези които мразят. Гледал съм различните ни отбори в евротурнирите и всеки път съм им желал и победа, и още по-важно за мен, достойно представяне и хубава игра. Само за Иртиш не жадувах за победа, защото бях подразнен от синята неприязън към нас.
Независимо, че титлата ни е основна цел, не съм убеден, че плановете на Домуса включват резил в ШЛ догодина, а видяхме вече, че не само Левски пълни кошницата там. Добрите отбори ги пръскат ненормалници като Реал, Барса, Байерн...
Та за титлата Домуса няма да даде един лев. Литекс като смятат, че вече са готови да се борят. Ако всичко следва логиката да момента, Лудогорец ще спечелят и купата и шампионата, без нужда да се мотивират дори.
Много ми се иска и 5те отбора да са в ЛЕ догодина, но не излизат сметките. ЗА мене Левски вчера направи подвиг и стъпи на желания път за прогрес. Какво не стига на Ботев не ми е ясно, но теси двата тима могат да се договорят за трампа. В следващия кръг ще му излезе много скъпо на Батков, даже не може да си го позволи, така че ще трябва да се спечели купата, дори и да има уговорка.
В най-тъжния, и най реалистичен план, купата остава при лидерите, а договорките загубват смисъл в борбата за 3то място. Ако това стане, може да сте сигурни, че догодина всичко ще е на нож.
Преди всичко Емигранта 105 - кажи ми ако обичаш един отбор в България, който не е с мръсни/чисти червени пари. Започна коментара си много стабилно и сецна, ако си довършиш капацитетната мисъл, аз поне ще ти бъда благодарен.
Това е футбола - всеки може да претендира за адекватно мнение, а в интернет да си го поства където може. Защо не трябва да се изказваме не ми е ясно, още повече че коментарите на повечето специалисти са - Аз там не мога да коментирам.
Така и не успях да се приобщя към тези които мразят. Гледал съм различните ни отбори в евротурнирите и всеки път съм им желал и победа, и още по-важно за мен, достойно представяне и хубава игра. Само за Иртиш не жадувах за победа, защото бях подразнен от синята неприязън към нас.
Независимо, че титлата ни е основна цел, не съм убеден, че плановете на Домуса включват резил в ШЛ догодина, а видяхме вече, че не само Левски пълни кошницата там. Добрите отбори ги пръскат ненормалници като Реал, Барса, Байерн...
Та за титлата Домуса няма да даде един лев. Литекс като смятат, че вече са готови да се борят. Ако всичко следва логиката да момента, Лудогорец ще спечелят и купата и шампионата, без нужда да се мотивират дори.
Много ми се иска и 5те отбора да са в ЛЕ догодина, но не излизат сметките. ЗА мене Левски вчера направи подвиг и стъпи на желания път за прогрес. Какво не стига на Ботев не ми е ясно, но теси двата тима могат да се договорят за трампа. В следващия кръг ще му излезе много скъпо на Батков, даже не може да си го позволи, така че ще трябва да се спечели купата, дори и да има уговорка.
В най-тъжния, и най реалистичен план, купата остава при лидерите, а договорките загубват смисъл в борбата за 3то място. Ако това стане, може да сте сигурни, че догодина всичко ще е на нож.
С. Фетел,
Така ме устройва идеално, но нито е коректно за Ботев, нито мисля че са се предали. Борбата за 3то място ще е жестока, но дано имаме 4 участника.
Така ме устройва идеално, но нито е коректно за Ботев, нито мисля че са се предали. Борбата за 3то място ще е жестока, но дано имаме 4 участника.
- Син до гроб_
- Контакти:
PFC Litex написа:Син до гроб_ написа:PFC Litex написа:Син до гроб_ бързата кучка слепи ги ражда, така че нека минат мачовете и тогава ще коментираме.
Този, който прибързва в случая си ти. Хвърляш някакви думи в пространството и после: "нека минат мачовете". За мен, ако има нещо гнило, то ще става в последните 3-4 кръга. Сега е още твърде рано и 6 от 7 отбора имат шанс за Европа.
п.п. май много сметки се объркаха с победата на Левски вчера и взехте калкулаторите рано-рано. И споко, твоят отбор ще играе в Европа, то и няма кой друг в това състояние на отборите по него.
Когато говориш в множествено число тогава недей цитира другите, защото така ги поставяш под общ знаменател, все едно да кажа феновете на Левски са олигофрени и така да нападна всички.
По темата Левски - Ботев за купата имам точно 3 мнения, а темата е с 450 мнения, та сам си направи извод дали са ми объркали сметките или не.
Отново ще се повторя, живея в България много съм видял от футбола ни и още много ще видя, но до сега с нищо не ме изненадват.
Какво множествено число? В първите ми 2 изречения ти отговарям лично на теб. За "обърканите сметки" имам предвид, че много хора бяха отписали Левски и сега изненадани от резултата търсят конспирацията. Мненията за мача Левски- Ботев не съм ти ги гледал, но правя извод от тези ти мнения, в тази тема. Не се различаваш от другите" болни мозъци".
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
cskasofia1948 написа:Не , купата е за тези , титлата за тези
Ако ти разбирам логиката, значи оранжевите са втори и без купа

Себастиан Фетел написа:Лудогорец-шампион
Литекс-втори
ЦСКА-трети
Левски-купа
всичко е отдавна разпределено.
Ми мърито и ботев нищо ли? Язък

-
- Контакти:
Мачовете за Купата пак трябва да са в един мач,както е в Англия,само при равен се преиграва.Хората са го измислили.
Черно море-първият шампион по футбол в България
- Captain Stottlemeyer
PFC Litex написа:...Относно това което споделих за Ботев и Левски, Ботев искат Лига Европа и ЦВ днес отново го потвърди, а Левски търсят трофей за юбилея, Ботев не се пречка на Левски да си атакува целта, а Левски не се пречка на Ботев да атакува второто или трето място.
БГ футбола е пародия от гледна точна на тези заменки, но аз не мога да го променя.
Има логика, но има и други играчи и неизвестни. Иначе според мен големият губещ този сезон ще бъдат петолъчковците...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Олимпи Сараев
Captain Stottlemeyer написа:PFC Litex написа:...Относно това което споделих за Ботев и Левски, Ботев искат Лига Европа и ЦВ днес отново го потвърди, а Левски търсят трофей за юбилея, Ботев не се пречка на Левски да си атакува целта, а Левски не се пречка на Ботев да атакува второто или трето място.
БГ футбола е пародия от гледна точна на тези заменки, но аз не мога да го променя.
Има логика, но има и други играчи и неизвестни. Иначе според мен големият губещ този сезон ще бъдат петолъчковците...
При тези сметки накрая се появява един Везалов и по стара геренска традиция губещо е голямото Л с малкото евски!

Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.

Captain Stottlemeyer написа:PFC Litex написа:...Относно това което споделих за Ботев и Левски, Ботев искат Лига Европа и ЦВ днес отново го потвърди, а Левски търсят трофей за юбилея, Ботев не се пречка на Левски да си атакува целта, а Левски не се пречка на Ботев да атакува второто или трето място.
Не бъркай желанието с реалността, защото при една загуба в събота, Левски може да вземе на калъфките калъфките. Не че ви трябва нова, но трябва в нещо да сте първи, дори да е по брой калъфки във витрината на непостроеният музей

Върни се в “Футбол - България”